kłaczek
Fanka BB :)
Azula, ja nie wiem co oni tu moga wymyslec jak sie czlowiek nie stosuje do zalecen Health Visitor, a ja ewidentnie zlamalam wszelkie zasady bo jak pytalam owa "visitorke" co zrobic z ogromnymi ilosciami mleka jakie maly wciaga, to powiedziala ze skoro nie wymiotuje potem to znaczy ze przerabia i do pol roku nie mam mu podawac nic poza owym mlekiem.
Kombinujac na chlopski rozum - jesli on dwumiesieczny zjadal juz 240ml i wystarczalo mu to max na 2,5 godziny, to ile zjadalby za miesiac? Ile majac 5 miesiecy?? A wiem ze maja fiola na punkcie bezpieczenstwa i przestrzegania przepisow/zasad/procedur. Ech... Pojde jutro na te play grupe bo moze Karolowi wsio rybka, ale ja sie przynajmniej z jezykiem obywam.
Kombinujac na chlopski rozum - jesli on dwumiesieczny zjadal juz 240ml i wystarczalo mu to max na 2,5 godziny, to ile zjadalby za miesiac? Ile majac 5 miesiecy?? A wiem ze maja fiola na punkcie bezpieczenstwa i przestrzegania przepisow/zasad/procedur. Ech... Pojde jutro na te play grupe bo moze Karolowi wsio rybka, ale ja sie przynajmniej z jezykiem obywam.