Hełoł Dziewczęta - jednak trafiąłm na podium :-)
u mnie taka pogoda piękna że ... nie wiem co wybrać ... kije, porządki, spacer, zakupy ? pewno szybkie zakupy i długi spacer
a kije bedą jutro :-)
Młody mnie wciaż zaskakuje ... wczoraj zjadł na jeden rzut 1/2 zółtka + cały obiadek czyli 190 gr i piszczał dopóki mu nie dałam deserku
... po kąpieli zjadł może DWA łyki mleka i spała do 6:30 !! Sniadaniowo myśłam że wciagnie cała bulte i sama pokrzykiwałam żeby m. zrobił na 210 wody i co zjadł 90 - 100 ml a kaszkę - bardzo proszę na 150 mleka może łyżkę zostawił ...
Ania jakie witaminy bierzesz ? Ja częsciej nie brałam niż brałam i tak samo po porodzie. Ostatnio znalałam w szafce jeszcze pół lista ...
Zoyka miałam robiony i tomograf i rezonans - za każdym razem z kontrastem. Badanie nie boli, kontrast też nie. Jedyne co to po kontraście należy pić duzo i nie planowac zdobywania Rysów. Niech Twój Jarek nie czyta w necie co to będzie po tym badaniu bo to bez sensu zupełnie. Ja jestem chodzącym dowodem na to, że to się przeżywa bez powikłań
A te chlusty małej - musicie ją obserwować, może za łapczywie jadła, może za dużo.
u mnie taka pogoda piękna że ... nie wiem co wybrać ... kije, porządki, spacer, zakupy ? pewno szybkie zakupy i długi spacer
a kije bedą jutro :-) Młody mnie wciaż zaskakuje ... wczoraj zjadł na jeden rzut 1/2 zółtka + cały obiadek czyli 190 gr i piszczał dopóki mu nie dałam deserku
... po kąpieli zjadł może DWA łyki mleka i spała do 6:30 !! Sniadaniowo myśłam że wciagnie cała bulte i sama pokrzykiwałam żeby m. zrobił na 210 wody i co zjadł 90 - 100 ml a kaszkę - bardzo proszę na 150 mleka może łyżkę zostawił ...Ania jakie witaminy bierzesz ? Ja częsciej nie brałam niż brałam i tak samo po porodzie. Ostatnio znalałam w szafce jeszcze pół lista ...
Zoyka miałam robiony i tomograf i rezonans - za każdym razem z kontrastem. Badanie nie boli, kontrast też nie. Jedyne co to po kontraście należy pić duzo i nie planowac zdobywania Rysów. Niech Twój Jarek nie czyta w necie co to będzie po tym badaniu bo to bez sensu zupełnie. Ja jestem chodzącym dowodem na to, że to się przeżywa bez powikłań
A te chlusty małej - musicie ją obserwować, może za łapczywie jadła, może za dużo.