Katrina ja Ci tylko zdrowia życzyłam :-) Młody ma przed soba żłobek (jak sie dostanie) i przedszkole (jak sie dostanie) to mam świadomośc tego, że przytarga do chałupy każdego wirusa i zarazka i bakterie.
Moja znajoma opowiadała mi jak rodzice przyprowadzają dzieci - kiedyś była świadkiem jak matka dawała cały zestaw leków łacznie z antybiotykiem dziecku rpzed wejsciem na salę. Nie zawsze są dziadkowie (tak jak u nas) i nie zawsze pracodawca jest tak łaskaw i popiera prorodzinną polityke rządu
aż sie oplułam ze śmiechu pisząc o tej polityce prorodzinnej ...
Jadłam czosnek - może nie takie ilości jak starsi bracia w wierze - ale ja ogólnie czosnek i lubie i dodaje do mięs, sosów itd. ... witamina c jest przereklamowana i chyba lepiej jeśc kapuste kiszona, porzeczki i przetwory porzeczkowe niż w tabletkach bądź cytrusy.
Ja obkupiłam Młodego na wyprzedażach generalnie + "z bieżacej kolekcji" kilka rzeczy. Muszę dokupić mu piżamę lub jakieś śpiochy do spania i ewentualnie jakieś drobiazgi ale to wyjdzie w praniu. Ja mam inny problem - Młody jest szczupły więc spokojnie sie zmieści teraz nawet w rozmiar 68 tylko że rękawki jakieś takie w najlepszym wypadku 3/4
spodnie, spiochy na 74 bądź 6-9 miesiacy są na styk ... Kupoiłam mu jedne spodnie z paskiem i chyba ten pasek będzie baaaardzo wykorzystywaną cześcią garderoby, bo nawet w ogrodniczkach wygląda dość śmiesznie 
Majuska nie chcę być tym złym posłańcem gdyż jak on skończyć nie chcę ale dziś radio do mnie przemówiło, wiosna to może przyjdzie ok 18-20 kwietnia ... te plotki o lecie z okazji świąt to brednie ... znaczy się Twój mąż w trosce o Ciebie i Twe zdrowie psychiczne, prawde zataja nieco ...
Zoyka powodów powtórzenia badania może być kilka, ale nikt nie powie że np zgubił badanie, albo skasował
a takie cuda też bywają. A z Mała koniecznie do pediatry i przemywaj jej buziola przegotowaną wodą, że zadnych cudownych preparatów. Net jest cennym źródłem wiedzy ale ja jednak wolę rozsądnego lekarza na żywo.
Młody miął dziś pobieraną krew w celu zdiagnozowania toksoplazmozy, był wyjatkowo dzielny ... ja też bo zrobiłam sobie przy okazji hormony. Jutro odbieramy wyniki i wizyta w środę u neurologa nr 2 ... i zobaczymy kto ma racje - MY miłośnicy kotów czy ONI ;-)
Moja znajoma opowiadała mi jak rodzice przyprowadzają dzieci - kiedyś była świadkiem jak matka dawała cały zestaw leków łacznie z antybiotykiem dziecku rpzed wejsciem na salę. Nie zawsze są dziadkowie (tak jak u nas) i nie zawsze pracodawca jest tak łaskaw i popiera prorodzinną polityke rządu
aż sie oplułam ze śmiechu pisząc o tej polityce prorodzinnej ... Jadłam czosnek - może nie takie ilości jak starsi bracia w wierze - ale ja ogólnie czosnek i lubie i dodaje do mięs, sosów itd. ... witamina c jest przereklamowana i chyba lepiej jeśc kapuste kiszona, porzeczki i przetwory porzeczkowe niż w tabletkach bądź cytrusy.
Ja obkupiłam Młodego na wyprzedażach generalnie + "z bieżacej kolekcji" kilka rzeczy. Muszę dokupić mu piżamę lub jakieś śpiochy do spania i ewentualnie jakieś drobiazgi ale to wyjdzie w praniu. Ja mam inny problem - Młody jest szczupły więc spokojnie sie zmieści teraz nawet w rozmiar 68 tylko że rękawki jakieś takie w najlepszym wypadku 3/4
spodnie, spiochy na 74 bądź 6-9 miesiacy są na styk ... Kupoiłam mu jedne spodnie z paskiem i chyba ten pasek będzie baaaardzo wykorzystywaną cześcią garderoby, bo nawet w ogrodniczkach wygląda dość śmiesznie 
Majuska nie chcę być tym złym posłańcem gdyż jak on skończyć nie chcę ale dziś radio do mnie przemówiło, wiosna to może przyjdzie ok 18-20 kwietnia ... te plotki o lecie z okazji świąt to brednie ... znaczy się Twój mąż w trosce o Ciebie i Twe zdrowie psychiczne, prawde zataja nieco ...
Zoyka powodów powtórzenia badania może być kilka, ale nikt nie powie że np zgubił badanie, albo skasował
a takie cuda też bywają. A z Mała koniecznie do pediatry i przemywaj jej buziola przegotowaną wodą, że zadnych cudownych preparatów. Net jest cennym źródłem wiedzy ale ja jednak wolę rozsądnego lekarza na żywo.Młody miął dziś pobieraną krew w celu zdiagnozowania toksoplazmozy, był wyjatkowo dzielny ... ja też bo zrobiłam sobie przy okazji hormony. Jutro odbieramy wyniki i wizyta w środę u neurologa nr 2 ... i zobaczymy kto ma racje - MY miłośnicy kotów czy ONI ;-)
"Twoja pogoda" już mnie pare razy w babmbuko zrobiła, może się myli, chociaż nie jest tak źle, nawet ze 3, 4 razy biomet ma być korzystny
posmarowałam mu łebek dwa razy i odpukać cisza.