Florentyna
Fanka BB :)
Hej,
A ja się dziś wyspałam i to bez snów o zwojach drutu kolczastego ( wczoraj nie mogłam spać przez swędzącą skórę). Po południu mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia.
Anka, kciuki za egzamin i rozwiązanie trzymam.
Basiu - obyś miała słuszne przeczucia z tą pogodą, prognozy są jak na razie mało optymistyczne,a dla mnie zła pogoda w święta oznacza zmniejszone możliwości ucieczki przed teściową...
A ja się dziś wyspałam i to bez snów o zwojach drutu kolczastego ( wczoraj nie mogłam spać przez swędzącą skórę). Po południu mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia.
Anka, kciuki za egzamin i rozwiązanie trzymam.
Basiu - obyś miała słuszne przeczucia z tą pogodą, prognozy są jak na razie mało optymistyczne,a dla mnie zła pogoda w święta oznacza zmniejszone możliwości ucieczki przed teściową...
Smialam sie zawsze ze przy kotach nic nie mozna spokojnie zjesc bo tymi glodnymi oczami patrza, a tu wlasne dziecko... W ten sposob wczoraj skosztowal banana - ja sobie chcialam zjesc, a on tak patrzyl, ze dalam mu koncowke do buzi zeby sobuie posmakowal. Zassal lapczywie, az raczkami dopychal i trzymal zebym nie zabrala.
..chust jest tak dużo..musiałabym sporo czasu posiedziec, żeby coś z tego wyłowić dla siebie, dlatego zapytałam dziewczyny od nas z listopadówek żeby mi w skrócie powiedziała co kupic i co z tym robić, zacytuje jej odp.: