reklama

Ciąża po 40

No i przyszło mi pisać ciężkiwgo posta.....
Bo z jednej strony chcę szczerze i gorąco pogratulowac Ani i jej mężowi wspaniałej córeńki, ucałowac mocno i życzyć duzo zdrówka i szybkiego powrotu do domu!!!!

A z drugiej...Sandy, bardzo mi przykro...co więcej napisać, trzymaj się kochana i zostań u nas, nigdzie sie nie wybieraj...bardzo mi przykro na prawdę......

reklama
Sandy co sie stalo??

Ja nadal sie drapie, wysmarowal mnie mm Aveeno ale nic nie pomaga. Rece mam juz prawie rozdrapane, dlonie szczegolnie. Zobacze jak minie noc, jak nie przejdzie-dzwonie do poloznej.

Sandy... Wspolczuje. Tym mocniej, ze sama przeszlam przez koszmar obumarlej ciazy i do dzis w koszmarnych snach widze ten bezruch na monitorze usg. Nie odchodz stad, a jesli zle bys sie tu czula, zapraszam do Kacika Zadumy, na watek Ciaza po Poronieniu - spotykaja sie tam kobiety po stracie, na roznych etapach zycia. Te, ktore wlasnie przezywaja swieza zalobe, starajace sie o kolejna ciaze i te, ktorym juz sie udalo. Mozna pogadac, wylac zal, znalezc zrozumienie...

Sandy, strasznie mi przykro, jeżeli dasz radę, zostań a jeżeli nie to chociaż wpadaj od czasu do czasu. Bardzo Ci współczuję.
Aniu, GRATULACJE! Żmijka idealna a włosków tradycyjnie zazdraszczam, my dalej na Cojaka, chociaż może jakiś meszek się pojawił. Mam nadzieję, że czujesz się ok i dobrze znosisz okres po cc. Trzymaj się, wychodźcie do domu na Święta no i wracaj do nas :)

reklama
No a ja druga :-)
Hełoł :-)
Katrina badzio ładne brzuszdło :-) Jak się czujesz ?
Majuska pytałaś o toksoplazmozę. Są "dwa rodzaje". Wrodzona - gdy matka ją miała i dawka leków była za mała i nabyta - gdyby Młody zaraził się od naszych kotów. Romawiałam wczoraj z neurolog nr 2 ... ma kilkoro dzieci z wrodzoną i ogólnie MASAKRA. Chociaz też nie zawsze bo jak dawka antybiotyku jest dobra to dziecie rodzi się zdrowe. Przy nabytej - kuracja antybiotykowa i po toksoplazmozie.
U dorosłego tokso podobnie przebiega jak grypa + powiększone węzły.
Pani neurolog nr 2 Młody nader się neurologicznie podoba i jest książkowym 7 miesięcznym okazem neurologicznym:-) Zauważyła delikatną asymetrię w jednej nóżce - nawet nie wiem w której - nie dopytywałam ... a że mamy czasu nieco to po świętach spotykamy sie z rehabilitantem którego poleciła - trochę poćwiczymy inną metodą niż Vojta bo Młody leje na te ćwiczenia a dokładnie na jedno ćwiczenie. Nic mu się przęży, nic nie zaciska, nic nie podnosi ...
Majuska miała Twa Paćka już wizytę u pedagoga ? bo my mamy mieć u psychologa :-D
Flo czy nadal chcesz etolkę do kompletu z Twą mufką ?? Bazylia delikatnie, bardzo delikatnie ujmując przesadza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry