katrina115
Potrójna Mama
Misiu - czuje sie bardzo dobrze. Kaszel to juz prawie przeszłość, teraz jakiegoś powera dostałam, piorę ciuszki, sprzątam - chyba zaczynam wicie gniazdka...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pani neurolog nr 2 Młody nader się neurologicznie podoba i jest książkowym 7 miesięcznym okazem neurologicznym

wszystko splute kawą
:-)
...ciekawe czy się kapnie, że Paćka jest z lekko patologicznej rodziny
Dobrze , że choróbsko poszło sobie precz!!! Tak trzymać!! 

poniewaz nie mam porównania z innymi dzieciakami to myśląłam, ze może mi sie wydaje ... ale nie. Młody zagadał wczoraj całą poczekalnie a że mowę ma dość soczystą to ... każdy był nieco opluty przez niego. 
W zw. z tym mnie dopadlo niedospanie. Mlody odsypia teraz, a ja... ech, niby swieta za pasem. Tylko ze u nas te Swieta to beda do dupy albo jeszcze gorzej. Rajmund pracuje w pitek 12h od 11:00, w sobote i niedziele po 12h od 8:00, czyli typowa dniowka i w poniedzialek od 5:00 rano. Zeby im smrod nogi powykrecal! ZAWSZE byly przerwy na Boze Narodzenie i Wielkanoc. W tym roku produkcji nie ma bo magazyn pelny, ale zaklad pracuje. Porzadki, remonty, naprawy... CHORE!!
i skoro położna nie dzowni to zadzowń TY !!