anka_d
Fanka BB :)
Majuśka Ty to się masz z potomkiem
cały czas jakieś problemy i smarkacz nie docenia rodziców i ich starań... jednak jakaś kara musi być za takie wybryki.
Wiecie ja mam ten luksus, że jestem ewangeliczką :-) nasz chrzest będzie w dzień powszedni, cichutki i kameralny. Chciałabym zrobić go w takim małym kosciele u nas ale to mi chyba nie wyjdzie, bo tam inny proboszcz jest a ten ksiądz, do którego pójdziemy to znowu zawiaduje olbrzymim kościołem garnizonowym. Jednak chcemy tego pastora a nie żadnego innego i nawet jeżeli chrzciny będą w garnizonowym to niech będą. W tym kościele był też chrzczony Filip tylko wtedy przez biskupa bo pełnej obsady duszpasterkiej jeszcze nie było a teraz pojawił się nasz ulubiony ksiądz i wybór padł na niego. On jeszcze o tym nie wie
Liczyłam gości - wszystko przez was
) wychodzi mi, że będzie 9 osób z babunią jeżeli da radę ze swoimi siłami i Wandeczka jako honorowy członek rodzinnego stada.
Krzeseł też nie posiadam, dwa fotele tylko... w domku zaś kanapę i fotele. Co niczego nie zmienia, bo 9 osób się nie upchnie przy ławie
Zastanowię się czy ich upychać czy też zamówić gdzieś obiad... decyzja wisi cały czas 
cały czas jakieś problemy i smarkacz nie docenia rodziców i ich starań... jednak jakaś kara musi być za takie wybryki. Wiecie ja mam ten luksus, że jestem ewangeliczką :-) nasz chrzest będzie w dzień powszedni, cichutki i kameralny. Chciałabym zrobić go w takim małym kosciele u nas ale to mi chyba nie wyjdzie, bo tam inny proboszcz jest a ten ksiądz, do którego pójdziemy to znowu zawiaduje olbrzymim kościołem garnizonowym. Jednak chcemy tego pastora a nie żadnego innego i nawet jeżeli chrzciny będą w garnizonowym to niech będą. W tym kościele był też chrzczony Filip tylko wtedy przez biskupa bo pełnej obsady duszpasterkiej jeszcze nie było a teraz pojawił się nasz ulubiony ksiądz i wybór padł na niego. On jeszcze o tym nie wie

Liczyłam gości - wszystko przez was
Krzeseł też nie posiadam, dwa fotele tylko... w domku zaś kanapę i fotele. Co niczego nie zmienia, bo 9 osób się nie upchnie przy ławie