• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

Witam się :-D
Siedzę w domu, pojechaliśmy na wieś na sobotę i wróciliśmy ze względu na moją nogę. Wczoraj spędziłam 6 godzin w szpitalu żeby się dowiedzieć co mi jest. Wyszłam z informacją że nie mam zakrzepicy i powinnam nogę smarować altacetem. Po prostu bosko - dalej nie ma diagnozy czy to zerwanie ściegien, przyczepów mięśniowych czy też przykurcz prostownika łydki. Jak na pół niedzieli błąkania się po izbach przyjęć to informacje są dla mnie jakoś nieprecyzjne :angry:
Pożyczyłam kule i chodzę po domu przy ich pomocy, bo pomysłów mi zabrakło...
Dobrze że Wandeczka grzeczna. Naje się, pośpi a ogląda świat z moich kolan albo z kocyka na naszym łóżku gdy się nudzi.

reklama
Zoyka ja nie umiem nawet przy zegarku usnac, trafia mnie jak mi cos cyka;)
A masz juz powod kichania... ja mam faze od zawsze na punkcie czyszczenia nosa dziecka;) takze my codziennie uzywalismy gruchy nawet profilaktycznie, teraz fride kupilam i zobaczymy jak zda egzamin.

Anka wspolczuje... najgorsze nie wiedziec co za cholerstwo.. oby przeszlo!

witajcie poniedziałkowo

Melduję, że żyję. Nigdy nie pomyślałabym, że swoje urodziny będę obchodzić 2 dni 9prawie jak wesele), ale fajnie było. Tyle, że wczoraj wieczorem byłam juz tak zmęczona, że padłam.

Miłego dnia Wam życzę.

Karol nie byl lysiutki, nadal nie jest, ale przy Juli to on ma mizerna siersc. Te pierwsze wloski co mial, na czubku glowy ma jeszcze dluzsze, wiec jest taki smieszny mini irokezik, z tylu ma dosc geste, a po bokach malutko, rzadziutko i w dodatku dosc jasno.

Dziewczynki jakby co, to ja żyję, ale tak jakoś bez większej weny do pisania, zaglądam czy się nasze brzuchatki czasem do rozpakunku nie szykują??
Gorąco u nas...ale to w sumie dobrze:-)
Buziaki dla mamuś i słodkich bobasków!!!!

Majuska szykuja sie, szykuja ale jakos niezbyt im to wychodzi;-)

Dziewczyny, psiary potrzebuje rady. Mojej suce jutro minie tydzien od sterylki, szwy wciaz posiada, za tydzien maja byc sciagane. Dzis zauwazylismy, ze zrobilo jej sie cos na brzuchu, na linii szwow duza gula wielkosci niech bedzie kiwi,miekka, przy dotyku jej nie boli, wrecz jeszcze bardziej sie nastawia na macanko;-) coz to za cholerstwo? panikowac? jechac do weta?

jechać Olena ale nie panikować.Wielkości kiwi to jednak coś poważnego. Moze krwiak jak u nas przy CC a moze nic strasznego. Ja bym pojechała.

Ania - współczuję Ci. Jak mi dysk wypadł podpierałam się o kijki do nordica. Kuruj się i odpoczywaj póki masz możliwość.

Majuska - i mi się pisać nie chce. Dostałam kolejna wielka torbę ciuszków po kuzynce Julki i piorę,segreguje i przebieram. Niektóre takie piękne sukienusie i aż mi zal ,że nie ubiorę raczej bo Julka będzie za duza na nie jak przyjdzie prawdziwe lato.

P.S

Zobacz załącznik 460413 za takie widoki kocham nasze morze. Dębina między Ustką a Rowami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zoyka podjade jutro co by nie rozlazlo sie jej wszystko na moj porod akurat.
A co do lata nie macie jeszcze prawdziwego? w moich okolicach ponad 30 st, w bodziakach samych dzieciaki jezdza..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry