reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka twój pomysł jest lepszy .Majuska twój też niezły ale razem nie mieszkamy .Złożę jej życzenia i się wyłączę.Przewiało mi szyję ja chyba już z cierpień się nie wyrwę i obrzęki i doszło szczypanie krocza bo dziś powinny być szwy ściągnięta a położna ma L4 i przyjdzie w poniedziałek.Idę spać dobrej nocy dziewczyny znów ciężka noc i znów moje serduszko będzie grzecznie spało a ja znów będę cierpiaiła.

No to ja wam składam życzenia zdrówka,cierpliwości i miłości bo właśnie tego nasze maluchy od nas oczekują ,a zapewne niedługo same już będą mogły składać życzenia i robić laurki:-);-):tak::-D.A na razie wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta Super mamuśki:happy2:

Hej!!
Azula widze nowy suwaczek :tak: śliczny:-)
Nie do końca zrozumiałam, że Ty nawet nie chcesz mamy na oczy oglądać, w takiej sytuacji to faktycznie najlepszym rozwiązaniem jest zadzwonienie , złożenie życzeń i rozłączenie się: muszę lecieć do Amelki, pa! Powodzonka;-)

Zoyka masz rację, dziewczyny mają straszne kompleksy z powodu odstających uszu, ja sama mam jedno odstające i niestety wybór fryzury ograniczony, bo jednak wyglądam idiotycznie z odsłoniętym kłapouchem, a moja córa tez ma odstające, wg mnie nie widać tego strasznie, ale ona wręcz panikuje ( nie wspomne, że niedawno z powodu jakiegoś pryszcza na nosie odmówiła pójścia do szkoły - przeprawa trwała cały wieczór:no: ) Chociaż powiem Ci, że moja Paćka ma opaski i jej ubieram, ale ona się tak wierci, że często patrzę, a pod opaską ucho zagięte, albo ściąga te opaski na szyje i je szarpie, może Jula będzie bardziej elegancka;-)

Mamuśki wszystkiego naj naj z okazji naszego święta !!!!

witajcie sobotnio

U nas bez zmian, nadal w dwupaku, tyle, że zaczynam wszystko czuć....

Wspaniałego dnia Matki WAM życze i miłego, słonecznego dzionka.

reklama
Zoyka - mój pierwszy termin z OM był na 1 czerwca, dopiero na 1 USG lekarz wyznaczył na 29 maja ( z tym, ze oni tutaj trzymają się terminu z USG i np. przeterminowanie tez może być max. 10 dni od terminu z USG).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry