• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka twój pomysł jest lepszy .Majuska twój też niezły ale razem nie mieszkamy .Złożę jej życzenia i się wyłączę.Przewiało mi szyję ja chyba już z cierpień się nie wyrwę i obrzęki i doszło szczypanie krocza bo dziś powinny być szwy ściągnięta a położna ma L4 i przyjdzie w poniedziałek.Idę spać dobrej nocy dziewczyny znów ciężka noc i znów moje serduszko będzie grzecznie spało a ja znów będę cierpiaiła.

No to ja wam składam życzenia zdrówka,cierpliwości i miłości bo właśnie tego nasze maluchy od nas oczekują ,a zapewne niedługo same już będą mogły składać życzenia i robić laurki:-);-):tak::-D.A na razie wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta Super mamuśki:happy2:

Hej!!
Azula widze nowy suwaczek :tak: śliczny:-)
Nie do końca zrozumiałam, że Ty nawet nie chcesz mamy na oczy oglądać, w takiej sytuacji to faktycznie najlepszym rozwiązaniem jest zadzwonienie , złożenie życzeń i rozłączenie się: muszę lecieć do Amelki, pa! Powodzonka;-)

Zoyka masz rację, dziewczyny mają straszne kompleksy z powodu odstających uszu, ja sama mam jedno odstające i niestety wybór fryzury ograniczony, bo jednak wyglądam idiotycznie z odsłoniętym kłapouchem, a moja córa tez ma odstające, wg mnie nie widać tego strasznie, ale ona wręcz panikuje ( nie wspomne, że niedawno z powodu jakiegoś pryszcza na nosie odmówiła pójścia do szkoły - przeprawa trwała cały wieczór:no: ) Chociaż powiem Ci, że moja Paćka ma opaski i jej ubieram, ale ona się tak wierci, że często patrzę, a pod opaską ucho zagięte, albo ściąga te opaski na szyje i je szarpie, może Jula będzie bardziej elegancka;-)

Mamuśki wszystkiego naj naj z okazji naszego święta !!!!

witajcie sobotnio

U nas bez zmian, nadal w dwupaku, tyle, że zaczynam wszystko czuć....

Wspaniałego dnia Matki WAM życze i miłego, słonecznego dzionka.

reklama
Zoyka - mój pierwszy termin z OM był na 1 czerwca, dopiero na 1 USG lekarz wyznaczył na 29 maja ( z tym, ze oni tutaj trzymają się terminu z USG i np. przeterminowanie tez może być max. 10 dni od terminu z USG).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry