reklama

Ciąża po 40

Cześć więc jednak coś modlitwy pomogły.Zadzwoniłam do mamy by złożyć jej życzenia i przeprosiła mnie ja jej powiedziałam ,że na razie nie chcę jej widzieć próbowała coś gadać ale powiedziałam ,że kończę i się rozłączyłam.Syn z synową wczoraj jak dzwoniłam powiedzieli,że nie przyjadą bo Natalka źle się czuje ,a tu dziś niespodzianka przyjechali:-):tak:Ale super niespodzianka na dzień matki:happy2:.Dostałam pięknego storczyka i zgodę na zamieszczenie foty 100_0635.jpg Katrina w najgorszym razie jeszcze + parę dni do terminu z om i będziesz pieściła maleństwo.Ollena przepiękna dziewuszka zobaczymy jak jeszcze księżniczkę ubierzesz ta biedronka jest boska.Szkoda,że Amelka jest taka maleńka i muszę ją ciepło ubierać jak będzie miała te 3-4 kg też zacznę w takie fatałaszki.

reklama
Wykorzystalismy dzis piekna pogode - ile wlazlo. Lazilismy po miescie, wpadlismy do Slawkow na kawke, obejrzelismy dom ktory jest wystawiony do sprzedazy i... chcemy go miec. Karol kokietowal wlascicielke jakby wiedzial o co gra sie toczy, pani stwierdzila ze milo by bylo, gdyby w tym domu znow pojawilo sie dziecko... Bo mieszkala w nim ostatnio 93 letnia staruszka (calkiem zwawa z reszta), ale wlasnie corka bierze ja do siebie bo juz pani coraz trudniej mieszkac samej w duzym domu i dom sprzedaja. A dom jest calkiem fajny i zdecydowanie niedrogi. U Slawkow Karol mial okazje doswiadczyc nowych smakow. Poszlam tylko na sikunde, zostawilam malego pod okiem Slawka, siedzacego na sofie. Kiedy wrocilam, zastalam kolege mego, karmiacego moje dziecko jogurcikiem z wisniowym dzemem - cos jak Fantazja - jogurt i osobno cos jak dzemik. Dziecie bylo umazane i szczesliwe, Slaw dumny ze tak ladnie karmi oseska, ja... zastanawialam sie ile on tego zdazyl wciagnac i co sie potem bedzie dzialo. A Slaw radosnie poinformowal, ze loda maly tez polizal i smakowalo mu. Lody z orzeszkami ziemnymi, w czekoladzie... No co? Ze ma 4 miesiace?? A to nie wolno takim maluchom dawac lada w czekoladzie??:eek: Poki co objawow zadnych nie ma, Karol wcial ladnie flaszke po powrocie i normalnie gada, smieje sie, pluje...

Katrina wyslalam :-)

Azula moja juz porozbierana, bez czapeczki tez chwilami bo mamy cieplutko:-) biedroneczke dostala od mojej kuzynki a dzis ubralam inna biedroneczke, chyba pojde z torbami na dziewczece ubranka :-) A w jakim wieku sa syn z synowa?

My tez dzis aktywny dzien, az Patryk padl mowiac ze jutro wstanie i bedzie mial sile ale dzis juz chce spac;-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-D
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z naszej wsi ale byłam tak padnięta, że obsługa żmiji wyczerpała mnie do końca i marzyłam tylko o łóżku i prysznicu. Dom niezamieszkały okropnie się kurzy i grasują w nim pająki więc musiałam to wszystko powymiatać bo przecież 8 czerwca zjeżdżam z Wandeczką tam na wakacje. Pogoda cudna, kwiaty kwitną, biedrona spała cały dzień w półcieniu pod parasolem - raj na ziemi :-D
Odebraliśmy karuzelkę i już wieczorem pobłogosławiam zakup:))) Żmij leży i ogląda ruszające się zwierzaki, wymieniłam tylko zawieszki dlatego że te pluszowe małpki i słoniki były blade i Wandzia ich nie widziała. Zawiesiłam jadowite pingwinki z poprzedniej karuzelki i widok jest super:))) Mucha zaś zajęła dumne miejsce w wózeczku i dynda z daszku przed oczami biedronki :-D

Ollena Amelka to 2,5 kg ale rośnie:-):tak: i jest owszem ciepło ale wiatry więc nie ryzykuję.No i przypomnę Ci twoje słowa stroić,stroić.Kupuj na ebayu bo chyba tam ten serwis jest najbardziej rozpowszechniony używane to może coś w po0rtfelu zostanie.Sama radość strojenie dziewuszki no nie?;-):-):happy2:.Syn skończył teraz 11 maja 23 lata synowa o pół roku od niego młodsza.. Wczoraj moja przyjaciółka była i bawiła Amiśkę to powiedział,że ona to czeka na wnuki ,a ja jej ,że ja już teraz też czekam na wnuki:tak:;-)

Cześć.
Kawy, królestwo za kawę... Urodziłam wampira! Ssie jak obłąkany i nie chce przestać! No w nocy przespał dwa cięgi po 4 godziny, z szybkim karmieniem w międzyczasie, ale odkąd wstał to uważa, że cyc jest do wiszenia na non stop...
Wczoraj była u nas położna środowiskowa, wszystko ok, na szczęście osoba normalna i nie powiedziała złego słowa na nasze stado zwierząt, a wręcz przeciwnie.
Nie mam się w co ubrać, auuuu!!!!

Flo Amelka też zwana ryjkiem bo ryjek jak u prosiaczka musi być zatkany cycem albo brzusio tak najedzony ,że już więcej nie wlezie i wtedy błogi sen z coraz dłuższymi przerwami na podziwianie świata.Co do ubrań to fakt koszmar ciąsżowe dobre były jeszcze ze 4 dni temu (*teraz wiszą i opadają z doopy .A te z przed roku jeszcze ciasne.szkoda wydawać kasę mam zamiar schudnąć 73 kilo to dla mnie o co najmniej 13 za dużo.:tak::szok:

odkąd wstał to uważa, że cyc jest do wiszenia na non stop...

smokiem go, smokiem oszukać:-D...no ale na poważnie, to chyba musisz to przetrwać, unormuje się, pewnie mu się żołądeczek rozepchał i musi więcej udoić, a i cyce muszą zwiększyć produkcję, a poza tym pewnie lubi byc do mamuni przytulony. Mi tak Paćka wisiała u cyca, że zdążyłam Krzyżaków obejrzec podczas jednego karmienia :-D

Majuska no ,a przeminęło z wiatrem t?:eek: i może Władca pierścieni część pierwsza:confused:.Amelka aż tak długo nie wisi ale i smoka nie bardzo chce chyba ,że M jej zaaplikuje bo ode mnie wypluwa i się krzywi woli palucha co mnie nie przekonuje i usiłować będę jednak walczyć o smoczego przyjaciela.A to my dziś w opasce po raz pierwszy bo idziemy na msze ,a potem ma ojciec chrzestny przyjechać(no przeszły chrzcić będziemy chyba w sierpniu) No więc musimy być eleganckie;-)100_0637.jpg

reklama
Majusko, z ilością pokarmu nie ma problemu, nie w tym rzecz. Wiem, że wcale nie powinnam narzekać bo nie mam ani niedoboru ani problemu z nadmiarem, młody ssie profesjonalnie i nie masakruje cycków, nie używam nawet żadnych balsamów i maści bo nie muszę, karmi mi się lekko łatwo i przyjemnie. Maksio je aż miło, widać że w wystarczających ilościach bo aż mu się wylewa bokami z paszczy. Po prostu wymyślił sobie, że będzie spał z cycem w paszczy bo tak jest fajnie.
A tak BTW - jakby kto chciał poczytać jak rodziłam to proszę:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index45.html

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry