azula
Fanka BB :)
Cześć więc jednak coś modlitwy pomogły.Zadzwoniłam do mamy by złożyć jej życzenia i przeprosiła mnie ja jej powiedziałam ,że na razie nie chcę jej widzieć próbowała coś gadać ale powiedziałam ,że kończę i się rozłączyłam.Syn z synową wczoraj jak dzwoniłam powiedzieli,że nie przyjadą bo Natalka źle się czuje ,a tu dziś niespodzianka przyjechali:-)
Ale super niespodzianka na dzień matki
.Dostałam pięknego storczyka i zgodę na zamieszczenie foty
Katrina w najgorszym razie jeszcze + parę dni do terminu z om i będziesz pieściła maleństw
llena przepiękna dziewuszka zobaczymy jak jeszcze księżniczkę ubierzesz ta biedronka jest boska.Szkoda,że Amelka jest taka maleńka i muszę ją ciepło ubierać jak będzie miała te 3-4 kg też zacznę w takie fatałaszki.
Ale super niespodzianka na dzień matki
.Dostałam pięknego storczyka i zgodę na zamieszczenie foty
Katrina w najgorszym razie jeszcze + parę dni do terminu z om i będziesz pieściła maleństw
Poki co objawow zadnych nie ma, Karol wcial ladnie flaszke po powrocie i normalnie gada, smieje sie, pluje...

.Amelka aż tak długo nie wisi ale i smoka nie bardzo chce chyba ,że M jej zaaplikuje bo ode mnie wypluwa i się krzywi woli palucha co mnie nie przekonuje i usiłować będę jednak walczyć o smoczego przyjaciela.A to my dziś w opasce po raz pierwszy bo idziemy na msze ,a potem ma ojciec chrzestny przyjechać(no przeszły chrzcić będziemy chyba w sierpniu) No więc musimy być eleganckie;-)