reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka ja już nic nie mówię na temat Julki bo przeciez opluję tutaj zaraz monitor zazdrosnym jadem :-D Te kudełki są niesamowite, w życiu nie widziałam malucha z taką czupryną i na dodatek tak niesforną. Pomijam więc wymownym milczeniem zamieszczone zdjęcie i idę dusić się z zazdrości mając małą satysfakcję ze smoczka Wandeczki :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć, melduję się już z domu, w towarzystwie - jak się okazało - Maksymiliana Edgara.;-)
Dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje, potem napiszę więcej, ogólnie jest super! Poród nie należy do moich ulubionych zajęć, zdecydowanie, to idiotyczne uczucie jak człowiek chce uciec przed własną doopą, ale do zniesienia, mały jest rewelacyjny, a ja się czuję coraz lepiej. Po schodach biegam bez problemu. Karmimy się cycem, synek kochany je aż miło, po karmieniu przesypia regulaminowe 3 godziny. Oby to dalej zechciało tak wyglądać!

dsc0532m.jpg
Maksymilian Edgar we własnej osobie .

Zoyka, palam zazdroscia... Jaki fryz szalowy! Normalnie gaszcz i burza, a Karol taki... loczek jak witka u plemniczka na lepetynie i tyle by bylo dobroci.
Flo, sliczny Maksymilian, choc poki co to on nie wyglada na Maksymiliana Edgara - strasznie powazne to dla takiego maluszka. Napisala ta, co swojemu KaroL Rajmund dala.:-D

Laski, kupilam crocsy. Kolor deserowej czekolady, z bialym paskiem wokol podeszwy, takim troche jak u trampek. Oryginalne i zeby bylo smieszniej przypadkiem i za fajne pieniadze. Dalam na wyprzedazy w TK Max 15 funtow, na necie takie chodza po 25. 25 bylo mi szkoda, na 15 dalam sie nakrecic. Sa cholernie wygodne. Zeszlorocznym trampkom juz podziekujemy.

Karol ma zabka. Wyrznela sie dolna, prawa dwojka.:-)

Ostatnia edycja:
kłaczek wow ! ale szybko z tymi ząbkami.A ja się cieszyłam,ze to ok 8 miesiąca się zaczyna. a t już ! Gratulacje w takim razie i powodzenia z następnymi :)

witka u plemniczka - haha :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Flo chłopak jak marzenie za kilkanaście lat niezłe ciacho:-).Jeszcze raz gratki:tak:.Dziewczyny poddaję się z tym suwaczkiem albo ja za nerwowa jestem albo co:wściekła/y: na razie nie robię jak dojdę do siebie to pomyślę.Byłam na majowym z Amelią ona juz w brzusiul;ubiała być na mszy teraz cudnie z otwartymi oczkami słuchała jak organy grają i ludzie śpiewają.Jutro też jak się uda idziemy musimy to wszystko wymodlić przeprosić i wybaczyć.No i za was cioteczki i wasze maluszki też gorąco się modliłam .Wszystko jest dobrze ,a będzie tylko lepiej:tak:Zobaczycie.

reklama
Zoyka, bo to wyglada jak taka witka albo jak kedziorek dziecka z kreskowki. Zostalo mu z pierwszych wloskow cos na ksztalt cienkiego pukielka na ciemieniu i to sie tak ladnie na sztorc trzyma, a nowe wloski sa dosc mizerne, wiec w efekcie sterczy taka antenka zakrecona. Co do siedziec/lezec - nudzi sie. Karol sporo siedzi w foteliku samochodowym, postawionym na fotelu i jak sie nudzi to go biore na rece (a czesto sie nudzi) jak przysypia, odchylam fotelik do tylu, tak zeby byl bardziej lezacy i ok. Caliem do pionu nie sadzamy poki dziecko nie siedzi samo. Ale tez Karol na kolanach mi siedzac, potrafi siasc prosto i nie dac sie polozyc, oprzec...
Co do zabkow to naprawde wczesnie. Jak do tej pory najwczesniej mialam zabki u polrocznego dziecka, Karol mi poprawia statystyke w rodzinie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry