Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Młody leżał w łózeczki a my na łózku i robiliśmy: szyyy szyyy szyyyy szyyy
oczywiście pięknie nie było, bo Wanda sobie przypomniała że kiedyś jadała po 22.00 i oczywiście pobudka zupełnie nieplanowana... za to pospała do 4
Dziś mam niewiele w planach domowych więc może po prostu będę spała i spała....
Od 13 miesiąca życia do 3 latek Filip był z panią Małgosią a potem przeszedł do grupy przedszkolnej i się zaczęło
Wzywanie do przedszkola, że dziecko agresywne, niegrzeczne, ADHD itp. Wylądowałam z nim u psychologa dziecięcego na żądanie kierownika placówki i psycholog kazał kierowniczce przyjść na leczenie
ale dziecko potrafili zamknąć w składziku na leżaki za karę. W ramach zemsty za uwięzienie Filip zeżarł im rzemyki do wiązania leżaków
Tragedia ogólnie rzecz biorąc. W końcu dziecię zostało karnie relegowane z przedszkola, czujecie to? Przyszłam z nim rano a pani mi mówi, że Filip ma zakaz wstepu do placówki i mam sobie poszukać innej opieki nad nim. Pomijam niezgodność z przepisami, to sposób załatwienie tego zwalił mnie z nóg. Bez kłótni znalazłam inne przedszkole i dziecko było tam aniołem, czyli to nie z nim było coś nie hallo tylko z opiekunkami. 

...dziecko trzeba było trzymać w pozycji z wypiętą dupką i rozszerzonymi pośladkami, ona się wiła i darła w nieboglosy, lekarz nie mógł sobie poradzić, zresztą widziałam po nim, że robi jakąś straszną łachę, że wogóle zgodził sie na przyjęcie Paćki na to USG, w końcu, powiedział, żebyśmy poszukali jakiegoś gabinetu z malutką głowicą do USG, bo on nie jest w stanie tego zrobić, no i druga wizyta w tym temacie okazała się kolejną porażką...i wiecie co powiedziałam, że nie będę szukać żadnego drugiego gabinetu i nie będę dziecka wlec po kolejnych lekarzach żeby szukać za przeproszeniem ...miodu w doopie
...nic nie wskazuje na to, że jest tam coś nieprawidłowego, więc nie będę dziecka ciągać i stresować na jakieś durne badania...to tak jak z rehabilitacją, niby wszystko dobrze i ładnie się Paćka rozwija, ale mamy się pokazac znowu w sierpniu
..wkurza mnie to, szukają kwadratowych jaj... 
.Z tego co pamiętam dwie staraczki Sandy i Majuska (pamięć mam już dziurawą więc w razie czego porrawcie.Majuska kciukuję za zdane prawko twojego dziecięcai.Ollena moja lubi 4 pory roku Viv,aldiego Bethowena,Chopina ze współczesnych ballady rockowe Adel i bluesy , a przy tym rytmiczne poklepywanie po pupci .Ale wczoraj dała czadu Moja wina zjadłam kromala z szynką i chyba to minie lekko przeczyściło mnie tylko lekko Amelię też bardzo lekko ale nie potrafiła zasnąć chyba ją brzusio bolał.Dlatego już w życiu na bb nie uczestniczyłam .Dziś idę do sklepu muszę se jakiś gacie na dupsko kupić bo niestety nie mam w co się ubrać
wszystko za ciasne ,a odchudzać się przy karmieniu nie da rady.azula "wypluj" to..ja na razie podziękujęZ tego co pamiętam dwie staraczki Sandy i Majuska

...na wnuki czekam
...to kłaczek działa