anka_d
Fanka BB :)
Wandzia w naszej sypialni ma swój kącik z łóżeczkiem i komodą na ubranka. Nad łóżkiem wiszą takie ozdoby z pianki przyklejone do ściany a dookoła porozpinałam kwiatki z aksamitu, które przyciagają uwagę malutkiej gdy nie śpi. Z remontem nam się nie spieszy, bo dopiero na jesień planujemy powrót ze wsi i przeprowadzkę do osobnego pokoju więc jest czas na bardzo porządne wykończenie wszystkiego. A niestety czeka nas wyrywanie parapetu, gipsowanie sufitu i zabudowanie rury od gazu idącej środkiem ściany. Dopiero wtedy ja będę mogła wkroczyć jako plastyczka 
Marzena rany, ale opitoliłaś Klaudię. Mam nadzieję że włoski szybko jej rosną, bo wygląda jak mały kosmita
Majuśka kondolencje, najgorsze to pakowanie kasy w każdy kolejny egzamin, echhh
Kłaczek super że tak udaje Wam się pchać sprawę domu do przodu. Rzeczywiście nie ma sensu inwestować w to miejsce skoro perspektywa własnej chałupki jest tak blisko. Do boju w takim razie

Marzena rany, ale opitoliłaś Klaudię. Mam nadzieję że włoski szybko jej rosną, bo wygląda jak mały kosmita

Majuśka kondolencje, najgorsze to pakowanie kasy w każdy kolejny egzamin, echhh
Kłaczek super że tak udaje Wam się pchać sprawę domu do przodu. Rzeczywiście nie ma sensu inwestować w to miejsce skoro perspektywa własnej chałupki jest tak blisko. Do boju w takim razie

Ostatnia edycja:
to nawet wyjść z domu się nie da bo TAKIE zaległości.Majuśka no sory ale jak wspominałam mam pamięć dobrą ale z lukami zresztą jak tam chcesz to się staraj jak nie to nie.No tak to jest z prawkiem syn znajomej zdawał 4 razy i nie zdał dopiero jak zdawał w Kielcach to się udało.Anka ja też mam ze starych sprzeciaków pokój Amiśki urządzony i mi się podoba i gościom też
myślę,że i tobie FANTASTICK wyjdzie (po robocie wrzuć foty koniecznie).Marzenka to oczy w D teraz musisz mieć jak Klaudusia zwiedza na czterech świat
..ale co zrobić, trza jakoś ten wózek pchać...