reklama

Ciąża po 40

Jesteś jak ziemia w którą wsadza się ziarenko i wyrasta kwiatek (to Julka ) - to chyba komplement w ustach męża? ;-)

awwww...sweeet:-D

mój potfurrrrr wstał dziś o 4:wściekła/y::wściekła/y:...do piątej jakoś to ogarniałam, ale potem nerwy mi puściły i tatuś ją przejął....

Aniu wszystkiego najlepszego dla małżona, 100 lat, 100 lat:tak:

Zoyka jak już przyjdzie pora to wydaje mi się, że marchewka z Gerbera jest najpyszniejsza :tak: Dobrze, że się uspokoiłaś , spokój ważna rzecz;-)

Kłaczku ale Wam to idzie, super, to musi być TEN dom:tak:

pogoda coraz lepsza jak bestia wstanie i zje zupę to pewnie odwalimy jakiś rodzinny spacerek dzisiaj:tak:
Miłego dzionka!

dziewczynki zapomniałam Wam napisać, że wyczaiłam w sklepie takie wafelki MINI z firmy Kupiec, kosztuja jakies 2,60, więc o wiele wiele mniej niz te z Hippa i Bobovity, szukajcie takiego czegoś:
http://www.zdrowenienudne.pl/artykul/konkurs_mini_wafelki_pasuja_do

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,hej,

Moja tez zrobiła pobudkę o 4 ! Nakarmiłam głodomora, odbiło mu się i odłożyłam. Cos tam gugała i gadała ale co mnie to. Powiedziałam jej tylko ,że o 4 to się śpi a bawi się o 11 i sobie poszłam.

Pediatra mi powiedział ze wg amerykańskich naukowców dziecko moze pokasływać do 15 razy na dobę, a charczenie świadczy o tym,że tchawica rozwija się prawidłowo.

Majuska
- no właśnie z Gerbera oglądałam taki malusi słoiczek za 2,79 :)

U nas pogoda oczywiście się skiepściła. No weekend przecież .

Witam z rana tzn po mojej kąpieli przemywaniu i przebraniu Amelki po porannej kawie itd.Piszę z wiszącym u cyca ryjkiem (jedną dłonią:wściekła/y:).Zoyka ,a czy Twój facet wierszy jakiś nie pisuje?Tak ślicznie to ujął:tak::-).Co do posapywań i charczeń to już po porodzie jak mi małą dali na brzuch usłyszałam,że tak może być bo jakieś chrząstki są nie do końca wykształcone.O kichaniach i czkawkach na kontroli jak miała tydzień,że to odruch noworodkowy.Więc byłam o to spokojna:tak:.KLaczku to działaj ,a potem mebluj tzn urządzaj gniazdko:-D.Ja zaraz wychodzę na msze dziś uroczystość Bożego Ciała tzn i tak nie poszliśmy na procesję dla małej mogło by być za długo.Dobrego dzionka.PS kotów jeszcze nie widziałam może potem czas jakoś się skurczył.:eek:Całuski

hełoł porannie :-)
m. miał wczoraj usuniętego zęba więc okłąd z młodego męża odpada, ale dzieki za wskazówki ... nic do nosa bo to bestialskie, zjadam czosnek i miód i zaraz wracam do łóżka, nawet kije odpuściłam.
Młody spał od 19:30 do 7 ale o 7:30 zarządziłam mleczko.

Anko Panu Małżonkowi STO LAT :-) w dobrym zdrowiu :-)
U nas chyba tylko listopada jest martwym jeśli chodzi o uroczystości urodzinowo - imieninowe bo jak nie w rodzinie to u bliskich znajomych na któe to imprezy chadzamy ...
Majuska nie widziałam tych wafelków z Kupca ale Młody woli flipsuy kukurydziane, te wafelki ryżówe siakoś mu nie paszą, dziś zjadł kaszkę z płatkami kukurydzianymi, wcześniej płatki na sucho wcinał :-)
Najgorsze w tej infekcji jest to że z wirusowej przeszła mi na bakteryjną i mnie nieco łeb boli gdy słyszę radosne piski młodego :eek: chcociaż ... Młody w końcu nie płacze gdy słyszy kichanie (na swoje reaguje śmiecham, na cudze podkóką) i gdy słyszy odgłosy czyszczenia nosa...
Zoyka ja zaczynałam od dyni, marchewki nie jadał z żadnej z firm - miał silny odruch wymiony ale ... ma to w genach - żadne z nas marchewki gotowanej nie lubi. Surowa jest OK i taką ciumcia a potem był mix jabłko z marchewką no i gruszka, którą uwielbia do dziś.
Kłaczek powodzenia :-)
Azula, Basia, Ollena, Marzenko jak Wam przeszła nocka ?
Katrina już wróciłaś do domu ?

Misia - ja lubię marchewkę bardzo, jabłko tez i oby Jula tez lubiła. Gruszkę lubię ale zawsze po niej boli mnie brzuszek. Chciałabym aby dziecko przejęło nasze smaki bo mam wyrafinowany ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka przypomniało mi się spotkanie z naszym znajomy ...
na spacerze z Młodym, znajomy tak oglada to nasze dziecię, dziecię kokietuje i gada a Andrzej się pyta: po kim to WASZE dziecię takie fajniusie, pogodne i na dodatek ładne na co ja skromnie: cóż, matka, ładna, ojciec ładny to i dziecko też ładne ... Andrzej popatrzył na nas i pyta: A OJCIEC to gdzie ????
Ja może nie mam wyrafinowanego smaku ale unika fast foodów i budowego żarcia, potraw typu: nakłuj opakowanie i wrzuć do mikrofali... A gruszki i dynia nie powduja alergii, natomiast marchewka uczulić może i to bardzo pięknie.

Witajcie kochane

nocka caluska przespana juz wiem jak jestem z mała dlugo na dworze to potem ona super spi w nocy ale ostatnie kilka dni lalo i nie chodzilismy na dworek wczoraj poszłam było ładnie i niunia spała cała nocke
Kłaczku to jak masz polskie sklepy to naprawde polecam ci ta sliwke , u nas była tragedia z mala jechałam na pogotowie bo nie mogła sie załatwic i robili jej lewatywe , jak zaczełam dawac dziennie słoiczek sliwki przeszło jak nic a teraz sie wiecej rusza to nie ma juz tego problemu aha i pic duzo herbatki koperkowej moja nie chciała to jak ges poiłam strzykawka ale tylko dla jej dobra
Ollena to jest tylko jednorazowe obciecie wiecej takiego nie bedzie , niunia miała bardzo nierówne włoski od gory szły jej do oczek a po bokach były jak siano teraz sie zrównaja i bedzie dobrze , wczesniej moim starszym córkom tez tak zrobiłam , ona jest malutka teraz w wiekszosci czapeczke ma to tego nie widac a włoski szybko odrosna

mamuski prosimy o glosiki https://apps.facebook.com/ulubionazabawka/gallery.aspx?id=739

reklama
Majuska - to tak jak my. Miało być rodzinnie ale już mnie wkurzył i polazł na spacer sam z córunią.

misia - faceci maja problem ze słuchaniem co się do nich mówi. Mój jest w tym mistrzem.
Będę próbowała rożnych smaków. Jest na to szansa bo gotowe słoiczki mają wyrafinowane smaki i składy. Bardziej jest szansa ze dziecko zje królika lub cielęcinkę ze słoiczka niż ja bym miała kupować i robić.
Teraz to chodzi mi raczej o te pierwsze smaki a dziecko od 5 miesiąca wg zaleceń nie ma zbyt dużego wyboru.

Marzenka - świetne ! Rozbawiłaś mnie. Bosko Mała zaiwania, i jak sobie radzi i jaka spryciula :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry