D
delete
Gość
Katrina jesteś niesamowita. W ciąży nie marudziłaś jakbyś w niej nie była. Pojechałaś i urodziłaś aż i się chce zaśpiewać "wyszłam za mąż zaraz wracam" hehe 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Co do prześlizgiwania z klasy do klasy to niestety u mnie coś takiego się nie zdarzało obaj chłopcy miel iIQ powyżej przeciętnej więc nauka szła im raczej lekko może z j.polskim było ciut gorzej u starszego dysleksja i dysgrafia choć dobrze wiedział jak się pisze góra ,że przez ó ale juz jak pisał to raz tak raz inaczej dla niego traciło to sens.Młodszy śp Zbysiu miał umysł ścisły choć zasób słów na poziomie akademickim ale jakoś za językiem polskim nie przepadał.Aż żal mi siebie jak pomyślę,że znów mnie czeka ta jazda z literkami ,czytankami i tabliczką mnożenia

Odstrzal sanitarny sie nalezy....pewna lekarka mi powiedziała, że najnowsze badania udowodniły iż dzieci które nie raczkują mają problem z ukończeniem 3 klasy szkoły podstawowej, oczywiście cierpią na wszelkie dys-grafie, leksje, ortografie i tp. ...![]()
od rehabilitantki usłyszałam, że bez siadu bocznego dziecko zostanie ... ufoludkiem ?? coś było o kłopotach w szkole ... 
druga po polonistyce - też ma korki gratis
mam "obstawioną" jeszcze historie (chociaż tutaj m i ja śrube możemy dokręcić), geografię, angielski ... chemia i fizyka jeszcze zostały ale coś się znajdzie ;-)
i fizyczne: tenis, narty i pływalnia oraz żagle
oj Majuska ... se wymyśliłaś ... ale moja koleżanka z klasy robi za pierwsze skrzypce to pewno zna jakiegoś stosownego akordeonistę
a jak nie to wykorzystam córę innej koleżanki jest po szkole muzycznej
Żab i wojen w to nie mieszaj, myślisz że Bazylia za Szarika może robić ????