71barbara
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Misiu, na razie Młody jest młody i bez różnicy mu kto jest Szarikiem, ale potem się zorientuje
Ale jak będzie miał wyobraźnię, to i Bazylia się przyda.
Aniu, 100 lat dla męża, mój w czerwcu 40 kończy
To straszne dziewczyny co piszecie - moja z siadu (bo siedzi już trochę) próbuje raczkować, ale z nóżek robi się żabka - a co jak nie będzie raczkować?
Czeka nas ADHD i te wszystkie dys-... ???
Z tymi szkołami to wiecie, najważniejsze co my dzieciakom powkładamy do głowy - wiadomo, że nie na wszystko ma się wpływ, ale zrobimy przecież co się da
A szkolnictwo... coż, nie ma co komentować, co chwilę reforma i niestety nie jest lepiej.
Moja młodzież wstała o nieludzkiej porze 4.30, zjadła cycusia, pobawiła się sama w łóżeczku i dała mamie pospać do 5.15 a potem już wstałyśmy obie - do pracy niestety. Jak nic jej nie jest to kochany bobas jest
A jak coś dolega to też kochany tylko marudny 
Misiu, na razie Młody jest młody i bez różnicy mu kto jest Szarikiem, ale potem się zorientuje
Aniu, 100 lat dla męża, mój w czerwcu 40 kończy
To straszne dziewczyny co piszecie - moja z siadu (bo siedzi już trochę) próbuje raczkować, ale z nóżek robi się żabka - a co jak nie będzie raczkować?
Czeka nas ADHD i te wszystkie dys-... ???
Z tymi szkołami to wiecie, najważniejsze co my dzieciakom powkładamy do głowy - wiadomo, że nie na wszystko ma się wpływ, ale zrobimy przecież co się da
Moja młodzież wstała o nieludzkiej porze 4.30, zjadła cycusia, pobawiła się sama w łóżeczku i dała mamie pospać do 5.15 a potem już wstałyśmy obie - do pracy niestety. Jak nic jej nie jest to kochany bobas jest
Powiedz jak Alinka zareagowała na braciszka? zazwyczaj dzieci chcą rodzeństwo swojej płci żeby móc się bawić i męczyć potem gdy są starsze 

no to trzymamy kłaczku, trzymamy !!! dbaj o siebie, teraz masz szalony okres, bo kupno domu na głowie, ale spokojnie i na luzie podchodź do tematu, pamiętaj