anka_d
Fanka BB :)
Hardcore godzina i co z tego? my już od 3.30 na nogach
Panna zjadła i za przeproszeniem osrała się po pachy dosłownie! Po kark całe plecy i rozbudziła się podczas przebierania
Leży i jęczy w naszym łóżku bo łóżeczko własne jest beeee. Te pampki chyba są już za małe, to któryś z rzędu wypadek z wylewającą się zawartością 
Asia ja jestem rocznik '71 więc co prawda ciut młodsza ale ze stycznia a Ty i tak nie przodujesz w geriatrii
Majuśka tak sobie myślę że masz rację, mój gówniarz młodszy o 3 lata ode mnie i całkiem nam z tym dobrze
A na pewno mnie jest dobrze bo to znaczy, żem piękna i powabna i sexi 
Spać mi się chce, miałam ambitny zamiar leżeć z zamkniętymi oczami do 6 rano, to sobie posiedzę z wytrzeszczem
i z kawą....
Panna zjadła i za przeproszeniem osrała się po pachy dosłownie! Po kark całe plecy i rozbudziła się podczas przebierania
Leży i jęczy w naszym łóżku bo łóżeczko własne jest beeee. Te pampki chyba są już za małe, to któryś z rzędu wypadek z wylewającą się zawartością 
Asia ja jestem rocznik '71 więc co prawda ciut młodsza ale ze stycznia a Ty i tak nie przodujesz w geriatrii

Majuśka tak sobie myślę że masz rację, mój gówniarz młodszy o 3 lata ode mnie i całkiem nam z tym dobrze
A na pewno mnie jest dobrze bo to znaczy, żem piękna i powabna i sexi 
Spać mi się chce, miałam ambitny zamiar leżeć z zamkniętymi oczami do 6 rano, to sobie posiedzę z wytrzeszczem
i z kawą....
Wandzia normalnie zasypia po karmieniu o świcie ale dzis narozrabiała w pampersie i się wybudziła. Zasnęła o 6, ale ja juz robiłam sniadanie dla chłopa do pracy, piłam drugą kawę i stawiałam pranie
Chyba ze zrobil Aleksa.
.Trochę tak szkoda bo jeszcze jakaś mała Agatka by się Amelce przydała do zabaw w dom dla lalek czy w sklep. ale nic znajdziemy jej przyjaciółki
.Anka ja myślałam jak Ollena,że Ty właśnie w ramach relaksu lubisz być aktywna o 4 nad ranem i wybudzasz cały dom;-)