reklama

Ciąża po 40

Ollena nie rozumiem po co sie tak katujesz dieta i ćwiczeniami :eek: i to mówie ja po 2 tygodniach na trawie i łażaca na siłownie. I będę powtarzała to wciaż i wciaż - bo TY się KATUJESZ i głodzisz. Ja zielone lubie i czuję się świetnie po 2 tygodmniach zielonego, siłwonia powoduje że chce mi się zyć i nie mam myśli morderczych ... i to jest TA róznica.
Flo skok nie skok - bo wg mnie są przereklamowane ale ... mogę zostać wraz z Tobą tym marynarzem ?? dorzucę etolkę z Bazyliszka ;-)

reklama
witajcie

Nadal doba jest za krótka, a w dodatku zaczynają się nam pielgrzymki wszystkich znajomych, którzy chcą popodziwiać nasze maleństwo.
Mąż jak na złość od wczoraj rana do wieczora w pracy, ja sama z 2 dzieci i "zwiedzający" - wczorajsza pielgrzymka składała się z 4 części, dziś byli tylko jedni.

Poza tym, da się żyć - mały jeden raz w nocy (nad ranem) opróżnia flaszkę i śpi do rana.

ja marynarzem nie muszę, ale dorzuciłabym chętnie czarną etolko-mufkę..właśnie biega po domu i strasznie tupie nogami:wściekła/y::wściekła/y:..bo poluje na jakies ćmy czy cóś..kuźwa i nie zjada tego, tylko muszo-ćmowy trup się rano ściele po ziemi i na to wszystko Patrycja idzie pełzać:no::no:

dziewczyny wg mnie upał robi dużo..no przeciez jest koszmarnie, Paćka jest cały czas mokra i lepka, jak ją karmię to jesteśmy lepkie i upocone strasznie obie....chcę 25 stopni

echhh moja etolka tylko robi hałas i rumor a trupów NIET ... także i tak masz lepiej :-(
ja chce być kierowcą bombowca, marynarzem chcę aby znaleźli coś na zębole ooooooooo bo oszaleję.

koszmarna pobudka o 5.30, ledwo żyję, wyszła nam jedna jedynka wreszcie!!!!!

jak to jest możliwe, że Paćka spała 8 godzin z przerwą na cyca i juz nie chce, ponoć w tym wieku potrzeba o wiele więcej snu, ale żeby jeszcze wstała i się czymś potrafła zająć, ależ skąd, chce schodzić z łóżka i potem na nie wchodzić, a że nie potrafi to się drze...jestem na skraju załamania nerwowego, utłumiłam ją teraz znowu, pójdę i ja jeszcze chwilkę poleżeć bo się nie nadaję do niczego..a cholerny upał nie odpuszcza:no:

Witam się,
w nocy była taka koszmarna burza, że jak pirzgnęło to poderwaliśmy się oboje z łóżka z obłedem w oczach. Dziecko ani drgnęło, pies skomlał ze strachu... Robert wlazł do łóżka i chrapał dalej a ja musiałam naszego biednego Tabriska wziąć koło siebie i drapać cały czas i głaskać. Jestem lekko rozkojarzona, bo ciężko się zmieścić na 80 cm z bydlęciem, które prawie na mnie wlazło.
Wanda jadła o 5 i teraz, czyli przespała właściwie godzinę dłużej niż zazwyczaj:))) To chyba przez ten deszcz który leci z nieba mizernie :-D
Majuśka wspólczuję :no: nie wiem czy to skok czy inne paskudztwo ale za chwilę padniesz na twarz jak nie znajdziesz metody na Paćkę. No chyba że zostaniesz marynarzem :-D może po zębie nieco się unormuje teraz.
Asia przynajmniej część badań będziesz miała za darmo chociaż WR robi się z NFZ chyba? nie pamiętam już, ale zawsze te podstawowe to odciążenie dla kieszeni :-D
Kawa??? zapraszam :)))

misia ale ja sie nie katuje! Ja uwielbiam cwiczyc, uwielbiam tez silownie ale narazie odpada, wiec cwicze w domu :-) Uwielbiam 6 Weidera, kilka dni i widze efekty :-) Mam tez rowerek ale kiepski, za to w PL mam porzadny rowerek i zamierzam na nim dawac czadu ;-) No i jest tez zwykly rower i w miare mozliwosci mam zamiar jezdzic :-) Z moich wpisow wynika, ze nie lubie cwiczyc? Uwielbiam! No i lubie tez klasc sie spac glodna, nie usne w zyciu zaraz po kolacji.

Hej,

A my dopiero z wyrka dopiero wstałyśmy . Julka spała jak zawsze ;-) Teraz leży koło mnie na kanapie i próbuje sie przekręcić na brzuszek. Musze barykadować ją poduszką bo zdolna sturlać się z kanapy. Jak na nią nie patrze to lezy grzecznie i cos tam świergoli , jak spojrzę kopie mnie z całych sił z okrzykami radości.

Majuska - dzisiaj u Was tez ma buc najcieplej ( 33 w cieniu), ale jutro już ma zelżeć :)
Współczuję Ci z całego serca i jestem z Tobą w tych trudnych chwilach :happy2:

Oj ale ja bym sie wyspala rano gdybym wstawala z Micia.. Ona jeszcze spi a Patryk przed 8 wstal, ja nieprzytomna bo nie spie od 7.17 ;-)

Zoyka nie strasz, ze Rzeszow ma byc chlodniejszy od jutra:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry