reklama

Ciąża po 40

Ollena, ja Ci zazdroszcze. Nie lubie cwiczyc bo mnie to nudzi, bieganie, jazda na rowerze czy plywanie dla samego ruchu rowniez (chyba ze po cos mam jechac/isc/plynac to owszem), wieczorem za to moge jesc (sniadanie moze nie istniec) i isc spac napchana po kokarde. Co to jest ten Weider?

reklama
Flo skok nie skok - bo wg mnie są przereklamowane ale ... mogę zostać wraz z Tobą tym marynarzem ?? dorzucę etolkę z Bazyliszka ;-)
Misiu, przereklamowane??? Doprawdy??? Właśnie pakuję bachora w dziurkowany karton i zaraz wysyłam do Ciebie priorytetem, to sobie obejrzysz na żywo. Ty masz jakiegoś małego lorda czy innego gentlemana, zdaje się, a ja mam dziecię co to i owo po mnie odziedziczyło i dostanę za swoje...
A na morzu towarzystwo się przyda, zapraszam. A etolkę weźmiemy na kota okrętowego. A jak się okaże, że na statku są dzieci, to zbudujemy tratwę i uciekniemy i będziemy żyć sałatką z wodorostów...

Mogę Wam podesłać Tabrisa jako psa stróżującego-odganiającego mewy? To bydlę mnie wykończyło jednak a teraz uwalił się na środku przedpokoju i musze skakać przez niego. On odsypia noc... ja się snuję :wściekła/y:
Florka ja Ci powiem na ucho, że Kubuś to straszny dżentelmen, uprzejmie nie opluwa marchewką, której nie znosi, śpioszków przeznaczonych w przyszłości dla Wandzi :-D to siedząca kultura i wdzięk osobisty :)))
Dzięki snuciu się po chałupie posmażyłam już tonę naleśników na dzisiejszy obiad i zaraz wylatuję na spacer. Deszcz przestał padac i trzeba powietrzyć żmiję :-D

No, to moje dziecie dzentelmenem w zaden sposob nie jest. Wzielam go dzis na rece po drzemce, takiego rumianiutkiego i slodkiego, chcialam pocalowac w ten ryjek slodki, a on... puscil mi pawia na twarz. Pawika niewielkiego, ot jak sie dziecku "bulknelo", ale skutecznego - omal nie dolozylam swojego "ptaszka".
Dorzuce Miyuki w charakterze pasazera na gape - jest w tym swietna. We wtorek szlismy do przychodni, wywalilam kotka z bagaznika wozka, zapakowalam Karola, wyszlismy z domu drzwi zamkneli, doszlismy do swiatel na Frodingham (jakies 200m od domu spokojnie) a spod wozka rozleglo sie zdumione miaukniecie. W czasie kiedy pakowalam dziecko do wozka, kota zaparkowala z powrotem w bagazniku i lekko sie zdziwila czemu jej drzemka przeniosla sie na ruchliwa ulice. Dobrze ze nie wyrazila zdumienia juz w przychodni bo to by byl niezly cyrk.

Ostatnia edycja:
Hełoł :-D
to Pan Weider i jego nudne narzędzie tortur :
6 Weidera (A6W) - ćwiczenia, efekty
6 weidera A6W
Flo ręczę Ci, że skok rozwojowy przy ząbkowaniu Młodego do pikuś ... PAN PIKUŚ oczywiście :-D
Katrina podziwiam :-) i zazdroszcze bo Qba na tym etapie jadał średnio co 3 godziny.
Kłaczek mojej znajomej kot zawsze wskakiwał do auta, żeby potem wskoczyć na głowę kierowcy... Ja kilka razy w zyciu "zgubiłam" kota. Szafa, siatki, kanapa z pojemnikiem na pościel to norma ale wisząca pod samym sufitem szafka kuchenna - na której stał wiklinowy "półmisek":szok: Po kilku godzinach poszukiwania na szczeście wystawił ogon, bo żadne z nas nie wpadło na to że mógł tam wskoczyć :-D
Nie wiem co na temat chwytu szczypczykowego rzekłby psycholog ale Młody bardzo ładnie wyjmuje odstraszacz owadów z kontaktu... Poza tym kupiłam zaślepki do kontaktów - jak pani rzekła: standardowe i co ? i wielkie NIC ... Muszę szukać innych chociaż jak dostanę nerwa to napisze do producenta !!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
:baffled: zaślepki standardowe nie pasują do standardowych gniazdek z uziemieniem ... ale Młodego paluszki pasują idealnie i idealnie wyjmują takie ustrojstwo :-D:
Chicco Przenośne Urządzenie Ultradźwiękowe Na Komary - Ceneo.pl
Młody zasnął sobie słodko i ... ok 21 młodzieńcy go obudzili :-( teraz siedzi i walczy z nami i snem ... i znów nie uprasowałam.
Smalec na zamówienie tężeje, karczek się marynuje - mam nadzieję, że jutro da nam Młody pobrykać :-)

Nie mam czasu,pakuje sie i te ciuchy teraz nie maja konca,jedna wielka paka poleciala do PL a tu cala waliza pelna i 3 podreczne jeszcze:/

klaczku jestem masochistka? Ja to uwielbiam,efekty natychmiastowe,po 5dniach zmiescilam sie w spodnie ktoe sie nie dopinaly a teraz nawet dobrze leza. No i nie tylko brzuch ale i uda leca:-)

reklama
NIOM :-D ale ponoć skuteczne ...
nie chce mi się jechać do tego sklepu a adres mejlowy jest na opakowaniu więc wybiorę standardowy opiernicz producenta. Wszka nie wina pani że szit sprzedaje.
Mam pytania: Katrina wydaje odgłos - rzadko ale jednak spokojna jestem ... Gosia umilkła atakując na etapie egiptu - nie słysząłam o uprowadzeniu matki polki 40+ ... któraś słyszała ?? a BASIA ?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry