Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej, hej,
my dziś w rozjazdach tradycyjnie i w sumie w domu niewiele czasu dziś spedzamy. Jutro niestety czeka moją biedronkę szczepienie i pewnie płacz będzie okropny. Kłaczek sumik rzeczywiście ciągnie, ale i szczupak dobra ryba.... tylko do tego trzeba mieć hyzia wędkarskiego a mój już coś majaczy że w przyszłym roku na dorszyka na Bałtyk....
obejrzałam film z tzw. panią nianią ... jak mi ktoś jeszcze raz powie, że żłobek jest złem a niańki są ekstra to mu pociągnę z dyńki ...
NIAŃKI TO ZŁO WSZELAKIE i jak rzekł mój znajomy: na dobrą niańskę NAS zwyczajnie nie stać a to co sie trafia na rynku należy wysłac w kosmos...
Filmik ma ok 2 godzin... już wiem dlaczego Kubutek ma kłopoty z zaśnięciem od jakiegoś czasu, nie chce zostawać sam w pokoju choć sam się ładnie bawił i nie było kłopotu żebym np nastawiłą wodę, czy skorzystała z łazienki... Pani M. przez 2 godziny zwróciłą się do Młodego 4 razy: CZTERY RAZY ... ŻE MU JEBNIE, ŻE MU ***** JEBNIE I CZEGO ***** CHCESZ ...
mam kłopot z ogarnięciem tego ...
plan działanie już mam:
1/ jutro daje nagranie znajomemu policjantowi żeby puścił swoim kolegom i powiedział czy i co dalej mogę z tym zrobić
2/ mam znajomych 2 prawników i liczę na nich, że też mi coś podpowiedzą ...
Ciśnienie MILION ... i najgorsze jest to, że nie mamy z kim zostawić Kubutka :-( ale jeszcze jeden dzień z psychopatką to ...mam dreszcze ...
Rano telefon do żłobka, potem teść i ja dobiegająca ...
czekam jeszcze na telefon od znajomej, która może mi na chwilę udostępni swą opiekunkę ...
misia jak masz taki filmik to może i "Uwaga" TVNowska by się zainteresowała, dobrze by było, żeby te babsztyle nie czuły sie takie bezkarne..co za dramat..jak Twój mąż ?, bo mój to by już pewnie przyduszał babsztyla do ściany
Trzymam kciuki, mam nadzieję, że coś policja mądrego poradzi.
Przytul biednego Kubutka od cioci majuski...:-(
Anka, fiola to ja nie mam, ale spinning mnie bawil. BYlo w tym cos z gry... Misia, pracowalam jako niania... Zapewniam Cie, ze sa nianie ktore lubia dzieci. O, k****... To niania Twojego Kubolka?? Jak dla mnie do sadu za znecanie sie nad dzieckiem - pi...a jedna. Zglosilabym to na policji. O, k... Niania na czarno? To sie nie da - szkoda.