reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej, hej,
my dziś w rozjazdach tradycyjnie i w sumie w domu niewiele czasu dziś spedzamy. Jutro niestety czeka moją biedronkę szczepienie i pewnie płacz będzie okropny.
Kłaczek sumik rzeczywiście ciągnie, ale i szczupak dobra ryba.... tylko do tego trzeba mieć hyzia wędkarskiego a mój już coś majaczy że w przyszłym roku na dorszyka na Bałtyk....

obejrzałam film z tzw. panią nianią ... jak mi ktoś jeszcze raz powie, że żłobek jest złem a niańki są ekstra to mu pociągnę z dyńki ...
NIAŃKI TO ZŁO WSZELAKIE i jak rzekł mój znajomy: na dobrą niańskę NAS zwyczajnie nie stać a to co sie trafia na rynku należy wysłac w kosmos...
Filmik ma ok 2 godzin... już wiem dlaczego Kubutek ma kłopoty z zaśnięciem od jakiegoś czasu, nie chce zostawać sam w pokoju choć sam się ładnie bawił i nie było kłopotu żebym np nastawiłą wodę, czy skorzystała z łazienki... Pani M. przez 2 godziny zwróciłą się do Młodego 4 razy: CZTERY RAZY ... ŻE MU JEBNIE, ŻE MU ***** JEBNIE I CZEGO ***** CHCESZ ...
mam kłopot z ogarnięciem tego ...

Ja pier..olę Misia, to jest koszmar...napisz co zamierzacie, wiesz co, normalnie się nóż otwiera w kieszeni:no::no: Rozmawialiście już z tą babą??

U nas ogólnie spokój, mamy 2 zęby:tak:

jezooo misia...

Cześć Wam .

Ja dziś pracowity dzień miałam i czasu brak .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
plan działanie już mam:
1/ jutro daje nagranie znajomemu policjantowi żeby puścił swoim kolegom i powiedział czy i co dalej mogę z tym zrobić
2/ mam znajomych 2 prawników i liczę na nich, że też mi coś podpowiedzą ...
Ciśnienie MILION ... i najgorsze jest to, że nie mamy z kim zostawić Kubutka :-( ale jeszcze jeden dzień z psychopatką to ...mam dreszcze ...
Rano telefon do żłobka, potem teść i ja dobiegająca ...
czekam jeszcze na telefon od znajomej, która może mi na chwilę udostępni swą opiekunkę ...

misia jak masz taki filmik to może i "Uwaga" TVNowska by się zainteresowała, dobrze by było, żeby te babsztyle nie czuły sie takie bezkarne..co za dramat:no::no:..jak Twój mąż ?, bo mój to by już pewnie przyduszał babsztyla do ściany:no:
Trzymam kciuki, mam nadzieję, że coś policja mądrego poradzi.
Przytul biednego Kubutka od cioci majuski...:-(

reklama
Anka, fiola to ja nie mam, ale spinning mnie bawil. BYlo w tym cos z gry...
Misia, pracowalam jako niania... Zapewniam Cie, ze sa nianie ktore lubia dzieci. O, k****... To niania Twojego Kubolka?? Jak dla mnie do sadu za znecanie sie nad dzieckiem - pi...a jedna. Zglosilabym to na policji. O, k... Niania na czarno? To sie nie da - szkoda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry