reklama

Ciąża po 40

Majuska - pociesze Cię :) Jak byłam mała to byłam aniołkiem jak Julka. Przesypiałam noce, nie mialam kolek za to potem się odwróciło :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zoyka ja wiem, że to tak jest z tą grzecznością, sama to przeżyłam ze starszą córą, za niemowlaka - aniołek, w wieku lat 13-14stu dramat i tragedia..teraz dzięki Bogu wyszła znowu na prostą i bardzo dobrze się dogadujemy:tak:
Na weselu w normie, wogóle to późno było bo ślub o 16 , zanim do lokalu dojechaliśmy i podano obiad to już późno się zrobiło, Paćka wytrzymała do 20 , potem juz nic nie było w stanie oderwac jej uwagi i tylko strasznie "mędziła" więc wróciliśmy...a dopiero zaczynali zarąbistą wyżerę wnosić:-(:-)
Paćka w kościele:
DSCF9878.jpg

tańce z tatuśkiem:
DSCF9897.jpg

relaksik na świeżym powietrzu :

DSCF9904.jpg

Jezu, misia... Pierwsza mysl - czemu tak daleko? Spokojnie bym Ci posiedziala z malym i to dla przyjemnosci. Ta pi...a powinna za to odpowiedziec. Kubus nie bedzie tego pamietal, ale to co teraz przezywa... Zeby jej smrod nogi powykrecal - c...a jedna.:wściekła/y: Juz raczkuje?? Super! A masz racje co do koordynacji, tez o tym czytalam, natomiast wersja ze zdaniem do 3 klasy bardziej mi sie podoba.:-D
Majuska, moj by babie chyba wpier...l. Ma fiola na punkcie malego i gdyby ktos cokolwiek dziecku.. to jak Rajmund jest opanowany, tak by sie skonczylo na "praniu recznym".
Asia, standard! Pierwszy trymestr bywa "spany". Tez mam momenty ze tylko leb o wyro...
Zoyka, spaghetti sloiczkowe, sloiczek opisany 4-6 miesiecy, czyli przysluguje. Patrzac na zawartosc pampera, to i sie przyswaja!

Ale fajna Packa!:-)

Paćka rewelacyjna, Majuska koniecznie musisz zmienić avatar bo jest już nieadekwatny do wyglądu panny:-D
Ollena myśmy nosili Maćka gdy miał 9 miesięcy i krzyż nie pękał, kwestia dobrego nosidełka i regulacji pasów, poza tym starsze dziecko zawsze możesz na garba zarzucić i masz plecak z potomka :rofl2:
Włosy mi nie wypadają za to znowu zaczęły rosnąć na goleniach a było tak pięknie... raczej bym powiedziała, że na głowie mam ich zdecydowanie więcej niż przed i w czasie ciąży. Jakoś dziwnie te hormony działają. Powinnam dostać @ i nie ma, w ciązy na pewno nie jestem. Miałam się dopytać dziś gina no ale przepadło i jestem trochę zła na siebie że się połozyłam spać rano, bo to był najważniejszy powód wizyty u niego.

zmienię, Aniu zmienię, Zoyka zresztą ostatnio zmieniła - fajoski ma :tak::-D
Aniu czy Ty używasz mleka dla Wandzi z Hippa?? Zastanawiam się, żeby wprowadzić Paćce z rana i na noc mm, bo mnie jej marudzenie czasem dobija, a przeszło mi przez myśl, że to może od niedopchania cycem, bo rano wydoi wszystko co tam jest, za chwile znowu by chciała, i tak "wkoło macieju", może mm załatwi ten temat, cyca se zostawimy na przytulankę i usypiacz, w końcu mamy już prawie 8 miesięcy to nie umrze od tego mm:rofl2: No i myślę o zakupie mleka Hipp Combiotk 2 właśnie:sorry2:

w temacie włosów, zaczęły mi wypadać od czerwca dopiero, czyli 7 miesięcy po porodzie, sporo tego ze mnie leci i mnie to wkurza, ale nie zatrzymamy tego procesu, witaminki też niewiele pomogą ;)

Mam fioła z fotografowaniem Julki i siebie (niestety, to chyba narcyzm ).

Majuska - Patrycja w Kościele miała minę hmm... niezbyt szczęśliwą i raczej zdziwioną za to w czasie relaksu fajna dziewczynka z niej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zoyka, Cow&Gate ma "my first bolognese" 4-6, Hipp tez ma bolognese i tez 4-6. W skaldzie marchewka, pomidory, ziemniaki, biala fasola, wolowina i olej. Gdzie ten makaron to ja nie wiem, ale mlody to rabie bez dyskusji. A my mamy dwa takie smoczki. Jeden po prostu w miare rowne zabki, drugi podobnie, ale z niebieskim koleczkiem. Kupilam dla kawalu, ale okazalo sie ze jak Karol innych smoczkow nie akceptuje, tak te lubi. Maja miekka koncowke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry