reklama

Ciąża po 40

witajcie

Misia - przeżyłam szok, ja przeczytałam to, co napisałaś o pani "opiekunce', NIE WIEM CO BYM JEJ ZROBIŁA

Majuska - oczy Twojej córci sa po prostu PRZEŚLICZNE!!!!!

Ania - niestety mam podobnie z włosami... na goleniach, a było tak pięknie...

Miłego dnia Mamusie.

reklama
Katrina ... jtro mamy z babonem porozmawiać i szczerze mówiąc wcale mi nie przeszła złość, emocje ... Dałam film do obejrzenia znajomemu ma luknąć co moge z tym zrobic.

Ta Dziada nasza chyba zalapala jakas faze. NIGDY sie sam na brzuch nie przewracal, polozony na brzuchu kilka razy sie sam odwrocil, ale przewaznie darl jape zeby go stad zabrac bo on nie lubi, tyle ze wiedzialam ze umie, a dzis.. Spieprzyl mi przy przewijaniu i poszedl sobie klejnoty na kocu myziac. Na macie to samo - Wanka-wstanka.

Majuska w sumie to fajnie to to przełom a z drugiej strony ... ;-)
Kłaczek - no nareszcie :)

Julka - przewraca się z brzuszka na plecki i z powrotem. Dosięga stopkami do buzi. Leżąc na brzuszku podpiera się raczkami wyprostowanymi, robi mostek i wańkę wstańkę . A na brzuszku pływa jak kiedyś na filmiku Paćka :)

Misia - no chciałabym zobaczyć wyraz twarzy tego babiszona i ciekawam tłumaczeń.

Zoyka przechodziłam leżakowanie na brzuchu i takie "pływanie" nie jest dobre w tym wieku ;-)
Majuska jak pisałam wczesniej: Młody raczkuje dostojnie ale jak chce pogonić Bazylię to pełza :-D z dzikim wyrazem pysia :-D i cieżko go dogonić :-D

Mnie mało interesuje wyraz jej twarzy - bo najchętniej bym jej twarzy pozbawiła a wiem, że mam uważać na tzw. groźby karalne :baffled: ona nic nie podejrzewa bo skąd ? dziś zadzwonił m. i powiedział że ma wolne czy że ja mam i ma jutro przyjśc dopiero ... zobaczymy jutro jak będzie. Od poniedziałku żłobek.

Misia co to znaczy nie jest dobre w tym wieku ? Nie da się jej powstrzymać.Gdy tylko leży na plackach od razu turla się na brzuszek, raczki przed siebie i się buja. Inna wersja :leży na plackach , nóżki w górze i robi bujawkę na boki.

Misia, zgroza ogarnia... Życzę powodzenia w batalii z babonem. Biedny Kubuś.
Majusko - gratuluję raczkowania, masz teraz przekichane ;-)

Maksio wyrósł z pierwszego zestawu ubranek w rozmiarze newborn / 56.

oj nie mam tak przekichane, bo ona mi i tak juz jakiś czas wszędzie docierała, bo pełzała bardzo sprawnie, raczkowanie chyba nawet jest lepsze bo aż tak nie froteruje podłóg, gorsze jest nieudolne wstawanie, bo traci równowagę i zalicza glebę , ale zauważyłam, że jest coraz większym hardkorem, bo nie płacze za bardzo w tej sytuacji:-D
misia trzymam za jutro, dobrze, że żłobek macie:tak:

lece w kimono, bo gdyby tak miała sie jutro obudzić moja dziecina znów o 4tej??
Dobrej nocki:-)

reklama
Majuska, super!!
Zoyka, Karol raczej taki malo aktywny ruchowo - on sobie woli pokombinowac nad zabawka siedzac w foteliku, polezec wkladajac do dzioba skarpetki (na nogach), pokopac w wisiadla itd., a w kwestii przetaczania sie, pokazal ze umie i w zasadzie na tym poprzestal. Od czasu do czasu z laski na ucieche przetoczyl sie z brzucha na plecy ale wolal drzec ryja zeby go przewrocic. Alkaida w koncu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry