ufff jestem po rozmowie z policjantem ... dla prokuratury za słabe
bo nie poddusza go - to mocny dowód, nie bije go - też mocny no i że go kopie ooo ... to że rzuciła nim na kanapę, to że używa wobec niego wulgaryzmów czy też obiecuje mu zamknięcie w szafie, to wszystko ZA MAŁO ... bo dziecko nie wie co to szafa i nie rozumie słowa ***** ... itd. ...
Zoyka ja Ci tego nie wytłumaczę ... w pozycji na brzuchu ma robić podpór na przedramionach a nie samolot. potem ma prostować ręce i siadać bocznie ... potem raczkować ... ech
Majuska Kuba stoi i podskakuje jak ma coś obok to nawet nie trzyma się niczego ... łóżeczko próbuje sam obejść no i baaaaaardzo ładnie upada
częsciej boleśnie znaczy z płaczem upadnie przy siedzeniu niż staniu - może dlatego, że jest bardzo uważny w tym i ostrożny.
Kłaczek siad boczny i raczkowanie to brak promocji do klasy 3
ale czeka nas jeszcze jedno czy w okolicach 3 roku nasze dzieciaki będą skakać
jeśli nie to jest szansa na problemy emocjonalne
bo nie poddusza go - to mocny dowód, nie bije go - też mocny no i że go kopie ooo ... to że rzuciła nim na kanapę, to że używa wobec niego wulgaryzmów czy też obiecuje mu zamknięcie w szafie, to wszystko ZA MAŁO ... bo dziecko nie wie co to szafa i nie rozumie słowa ***** ... itd. ... Zoyka ja Ci tego nie wytłumaczę ... w pozycji na brzuchu ma robić podpór na przedramionach a nie samolot. potem ma prostować ręce i siadać bocznie ... potem raczkować ... ech
Majuska Kuba stoi i podskakuje jak ma coś obok to nawet nie trzyma się niczego ... łóżeczko próbuje sam obejść no i baaaaaardzo ładnie upada
częsciej boleśnie znaczy z płaczem upadnie przy siedzeniu niż staniu - może dlatego, że jest bardzo uważny w tym i ostrożny. Kłaczek siad boczny i raczkowanie to brak promocji do klasy 3
ale czeka nas jeszcze jedno czy w okolicach 3 roku nasze dzieciaki będą skakać
jeśli nie to jest szansa na problemy emocjonalne