reklama

Ciąża po 40

ufff jestem po rozmowie z policjantem ... dla prokuratury za słabe :no: bo nie poddusza go - to mocny dowód, nie bije go - też mocny no i że go kopie ooo ... to że rzuciła nim na kanapę, to że używa wobec niego wulgaryzmów czy też obiecuje mu zamknięcie w szafie, to wszystko ZA MAŁO ... bo dziecko nie wie co to szafa i nie rozumie słowa ***** ... itd. ...
Zoyka ja Ci tego nie wytłumaczę ... w pozycji na brzuchu ma robić podpór na przedramionach a nie samolot. potem ma prostować ręce i siadać bocznie ... potem raczkować ... ech
Majuska Kuba stoi i podskakuje jak ma coś obok to nawet nie trzyma się niczego ... łóżeczko próbuje sam obejść no i baaaaaardzo ładnie upada :-D częsciej boleśnie znaczy z płaczem upadnie przy siedzeniu niż staniu - może dlatego, że jest bardzo uważny w tym i ostrożny.
Kłaczek siad boczny i raczkowanie to brak promocji do klasy 3 :-D ale czeka nas jeszcze jedno czy w okolicach 3 roku nasze dzieciaki będą skakać :-D jeśli nie to jest szansa na problemy emocjonalne:szok:

reklama
misia i robi właśnie taki podpór na ramionach.Samolot zrobiła raz czy dwa .

Dobrze zrozumiałam ? Rzuciła Kubutkiem o kanapę ?

tak dobrze zrozumiałaś rzuciła go/nim na kanapę ale to za słabe - może jakby na podłogę ooo lepsze by było ... prywatnie pan policjant to by ją ... pipipipipipipi i pipipipi i jeszcze piiiiiiiiiiiiiiiii ale to wszystko za słabe i ona się wybroni ...
w sumie cieszę się, że nie widziałam reszty zachowań i mam nadzieję że nie był Kubuś przyduszany ani kopany ani bity :-( rozwala mnie to ...

Zoyka tylko że to ja poniosę konsekwencje a nie ona. Moge wrzucić filmik nawet tu i co ? Zostanę ukarana ... pozew cywilny za naruszenie dóbr i takie tam ... coś zrobie, nie wiem co i jak ale zrobie ... jeszcze nie wiem. No i jeszcze rozmowa z osoba która za nią ręczyła ... niech już nie ręczy chociaż.

Majuska jak pisałam wczesniej: Młody raczkuje dostojnie ale jak chce pogonić Bazylię to pełza :-D z dzikim wyrazem pysia :-D i cieżko go dogonić :-D
Komandos??:szok::-D:-D
Oj, to siad boczny, raczkowanie i podskoki.. Jak ja to ogarne emocjonalnie? :no:
Ty nie mow ze za slabe! Janiepierdykam.. To co ona powinna zrobic zeby poniesc konsekwencje? Rzucanie dzieckiem nie jest uwazane za znecanie sie?? W sumie... Ja Karolem rzucam na lozko - tak z 20cm go puszczam i jeszcze potelepie na tym lozku, az mi chlopak pieje ze smiechu, ale to jest zabawa, ktora on jako zabawe pojmuje. Wychodzi na to, ze tej pani to tylko dwoch panow z ochota na tango?
Jestes pewna ze jesli zamiescisz filmik w necie (filmik na ktorym jest Twoje dziecko) to jest to naruszenie jej praw?

Misiu doczytalam...klapa i nie tylko mi opadla....wspolczuje i przytulam Wads,mam nadzieje ze cos wymyslicie na ta pinde!!!! Mloda jakas?no i co Was sklonilo zeby zainstalowac kamere?jakies podejrzenia?

Cześc Dziewczynki
Majuśka karmię Hippem 1 i jestem bardzo zadowolona z tego mleka. Kupy idealne a Wanda nie zjada nawet przysługującej porcji taka jest napchana. Po 6 miesiącu stosuje się Hipp 2
Florka to strasznie szybko wyrosł Maksio, my nadal mamy w użyciu rozmiar 56 chociaż częśc tych węższych poszła do szafy ale 62 jest ciągle za duże.
Misia nie poddawaj się i walcz!
Katrina no przekichane z tymi nogami i zaczynają się pachy... czyli żyletka w garść i skońćzyło się co dobre
Byłyśmy wczoraj na szczepieniu i przeszło bezboleśnie potem. Wandzi miała lekkie kłopoty z zaśnięciem po obiedzie, ale całą noc łądnie przespała do 4.30. Ogólnie żmija waży 5940 czyli okropnie urosła i już wiem czemu na brzuszku kaftaniki rozłażą się w guzikach:))))
Nie mam netu od wczoraj i dziś gościnnie jestem... pewnie odzyskam go jutro:-D Także do usłyszenia i zobaczenia za kilkanaście godzin:)))

Misia czyli kuźwa żyjemy w kraju gdzie można sobie po prostu bezkarnie rzucac dzieckiem po kanapie i kląć do niego:szok:..no na to wygląda, bo wierzę, że rozmawiałaś z mnóstwem kompetentnych osób..porażka, no ale podobnie jest żonami nad którymi znęcaja się ich mężowie, podobnie jest z "wsiurami" głodzącymi i katującymi swoje zwierzęta..chory kraj:no:..słuchaj może faktycznie jest to jakiś pomysł, żeby poinformować Uwagę, może jakąś gazetę..no nie wiem sama...i oczywiście marketing szeptany:tak:

Kupiłam Hippa 2 , zobaczymy..dziś miałam bardzo kiepską noc znowu, więc może coś pomoże, nie wiem co jej jest, obudziła się 1 i do drugiej się wydzierała, nawet cyca za bardzo nie chciała, zasnęła w końcu ze mną na łóżku , ale co to za spanie z sapiącą i wiercącą się Patrycją, znowu jestem wrakiem cały dzień:no:

reklama
Skojarzenie... Gdyby ta pania rzucic ze dwa razy o kanape, to by bylo naruszenie nietykalnosci cielesnej, tak? Gdyby jej powiedziec "bo ci ku... je...e", to by byly grozby karalne, tak? A na to sa paragrafy o ile pamietam. Czyli prawo nie chroni dziecka? Dziecko nie ma nietykalnosci cielesnej??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry