D
delete
Gość
Cześć,
misia - a skąd czerpiesz ta wiedzę o rozwoju ruchowym ? Jest jakas strona ?
misia - a skąd czerpiesz ta wiedzę o rozwoju ruchowym ? Jest jakas strona ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakoś stojace dziecko z garniturem zębów wiszące przy cycu wzbudza u mnie odruch wymiotny. Zresztą ... ostanio byłam świadkiem - pani załatwiała coś w urzędzie, podeszło dziecię płcu męskiej lat ... 3-4, pani podniosła bluzkę a dziecię wbiło się zębami w cyc 
musiałam wyjść bo mnie ciągnęło ...
kiedyś widziałam w książęczce fajne opis, bo dzieciaki sie rozwijają różnie - ale tam było napisane na co zwracać uwagę i co powinno wzbudzać niepokój. Mój znajomy ojciec trójki dzieci i lekarz w jednym zapytał: stoi ? ja na to że tak: NO i dobrze. jakby nie stał to wtedy jest problem.
idą przed siebie w rytmie Wagnera 
Tylko czekam kiedy mi pediatra zwróci uwagę czemu Wandzia ma czarny długi zarost
Rodzina zasadniczo nie wtrąca się w wychowanie i pielęgnację dziecięcia, ale co do ubierania to cały czas słyszę że jest jej za chłodno. Tylko, że jak ubiorę cieplej to potówki i odparzenia. Lepiej żeby była chłodniejsza w dotyku niż obsypana i czerwona.
Powoli szyj drugi kolorowy dla nieco starszego Maksia i maty edukacyjne masz z głowy
na żywo raczej nie chciałabym tego oglądac. 
Póki co patrycja ma dopiero niecałe 8 miesięcy i mam nadzieje, że nikt się nie wyrzyga jak mnie zobaczy karmiącą , chociaż nie robie tego publicznie
niestety Hipp nie działa, miałam dziś pobudki dwie + powstanie na dobre o 5, widocznie mam kurna takie dziecko i pora przestać szukać skąd i dlaczego, pocieszam się, że będzie może potem grzeczniejsze

Ta zabawka byla swietnym strzalem.
Zajedwabisty!! Pierdykam, Ty masz talent, kobito!
Rozpakowałam już część rzeczy, reszta gdy przeniesiemy się do domu po kolejnym karmieniu a dokończę pewnie jutro. Nigdzie mi się nie spieszy... okna trzeba pomyć, poszorowac szafki kuchenne. Mam dużo czasu na wszystko gdy będziemy same, teraz czekam na chłopinę i tak liczę, że będzie około 18.00.