kłaczek
Fanka BB :)
Misia, jak pisze Majuska - ze zloba bedzie przywlekal co sie da bo gdzie zbiorowisko tam latwiej o zaraze.
Zoyka, ale to normalne co robi Julcia! Spokojnie, ona tylko probuje sobie poogladac to co zlapala, nie zdajac sobie sprawy ze to sie nie da. Karol tez to robil i jak mu dluzej nie wychodzilo to sie zloscil. Ni bede sie powtarzac, (albo wlasnie bede) - Julka jest cholernie sprawna. Taka "zylka", albo jak kto woli sprezyk.
Majuska, wspolczucie... Licze ze bedziesz mi wspolczuc w stosownym czasie - poczytalam podlinkowny przez Ciebie artykul i...
Swoja droga opis, swietny, zabawny i tak patrze... Mlody przy okazji karmienia juz mi potrafi syrene uruchomic - daje mu flaszke, a on pociaga, pluje i zaczyna bulgotac z rykiem, rozpryskujac zassane juz mleko dookola. I robi to czesto. Ratuje sprawe posmarowanie dziasel zelem, wiec upatruje tu przyczyny. Na zel otwiera dzioba jak pelikan. Sprobowalabym jednak podac Paci na noc konkretniejsze jedzonko, moze jak sie przytka to przespi?
Moj cycek zaczyna gadac. Usmialam sie wczoraj jak kon - pojawilo sie takie smieszne i nowe zupelnie "buabua". Mowie mu "powiedz mama", a on "buabua" i sie smieje. I musze to sprawdzic, ale kilka razy na moje "mama", on mowil "buabua". Jakby powtarzal. Po Adamie nic mnie nie zaskoczy bo on w tym wieku proste slowa wymawial, ale... Musze gada sprawdzic. Na razie bawi sie stojakiem z wisiadlami i jest zadowolony.
Zoyka, ale to normalne co robi Julcia! Spokojnie, ona tylko probuje sobie poogladac to co zlapala, nie zdajac sobie sprawy ze to sie nie da. Karol tez to robil i jak mu dluzej nie wychodzilo to sie zloscil. Ni bede sie powtarzac, (albo wlasnie bede) - Julka jest cholernie sprawna. Taka "zylka", albo jak kto woli sprezyk.
Majuska, wspolczucie... Licze ze bedziesz mi wspolczuc w stosownym czasie - poczytalam podlinkowny przez Ciebie artykul i...
Swoja droga opis, swietny, zabawny i tak patrze... Mlody przy okazji karmienia juz mi potrafi syrene uruchomic - daje mu flaszke, a on pociaga, pluje i zaczyna bulgotac z rykiem, rozpryskujac zassane juz mleko dookola. I robi to czesto. Ratuje sprawe posmarowanie dziasel zelem, wiec upatruje tu przyczyny. Na zel otwiera dzioba jak pelikan. Sprobowalabym jednak podac Paci na noc konkretniejsze jedzonko, moze jak sie przytka to przespi?Moj cycek zaczyna gadac. Usmialam sie wczoraj jak kon - pojawilo sie takie smieszne i nowe zupelnie "buabua". Mowie mu "powiedz mama", a on "buabua" i sie smieje. I musze to sprawdzic, ale kilka razy na moje "mama", on mowil "buabua". Jakby powtarzal. Po Adamie nic mnie nie zaskoczy bo on w tym wieku proste slowa wymawial, ale... Musze gada sprawdzic. Na razie bawi sie stojakiem z wisiadlami i jest zadowolony.
co powinien mieć opanowane 5/6 miesiąc ... raczkować (dostojnie) stać i usiłować chodzić o sprzętach
chociaż dziś dzielnie zjadł ziemniaczka i marchewkę i ryż :-) jedynki się przebiły, ale nie da sobie sprawdzić czy obok dwójki się przebiły skutecznie czy tylko straszyły i czeka nas ciąg dalszy, na samą myśl robi mi się SŁABO. dół idzie ... ale tak się bestia ślini że wszystko jest mokre i my matka i ojciec też.