azula
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ledwo dwa dni tu nie zaglądałam ,a nie nadrabiam tyle piszecie.Zoyka Julka jak zawsze śliczna.Ollena ja zawsze mówię ,że tak socjal i zarobki jak w UK czy Innych państwach cywilizowanych to Polska to najlepszy kraj pod słońcem
i ludzie w sumie też tacy fajni(wiadomo wyjątek potwierdza regułę).Wkurzyłam się jak można ledwo połóg minął ,a tu @ (dziś już zaczyna się kończyć) ja tak poprzednio nie miałam przy obu to dopiero po paru miesiącach.Też tak samo karmiłam piersią.Chyba matka natura chce mnie kolejnym potomkiem szybko uszczęśliwić wie ,że zegar biologiczny pokazuje za pięć dwunasta
.No ale ja niestety nie skorzystam
bo niestety finansowo byśmy nie wydolili .
i ludzie w sumie też tacy fajni(wiadomo wyjątek potwierdza regułę).Wkurzyłam się jak można ledwo połóg minął ,a tu @ (dziś już zaczyna się kończyć) ja tak poprzednio nie miałam przy obu to dopiero po paru miesiącach.Też tak samo karmiłam piersią.Chyba matka natura chce mnie kolejnym potomkiem szybko uszczęśliwić wie ,że zegar biologiczny pokazuje za pięć dwunasta
.No ale ja niestety nie skorzystam
bo niestety finansowo byśmy nie wydolili .
Co do witamin, to w tych preparatach nie ma wit.A, co jest istotne, reszta... Nie zaszkodzi.