Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katrina ale mkroklimat to niestety we wrześniu, razem z jodem Powiem Ci, że ja bardzo tęsknię za Cork... żałuję że wróciłam do PL i coraz częściej myślę o powrocie do IE....
Melduje poslusznie ze dziecko moje mnie uzarlo. Caloksztalt jego mendowatosci wyklul sie dzis w postaci prawej dolnej jedynki. Przeszkadza mu to w dziobie, miesza jezykiem po dziasle, glamie, mendzi i nie je konsekwentnie, ale sraczki czy goraczki nie stwierdzono. Chcialam mu zel na zabki dac do buzi i... jest.
hełoł ...
pierwszy dzień w żłobku do przeżycia, zobaczymy co dalej... najwyżej w czwartek i piątek wezmę po 1/2 dnia urlopu i potuptam po niego wcześniej :-)
a w ramach zabawek edukacyjnych Kubutek dorwała rure od odkurzacza ... dorzucę flaszkę z mineralki i będzie edukacja
ja w ciaży brałam ... znaczy kupiłam bardzo dobre witaminy z jodem :-) problem w tym, że je jeszcze posiadam ... bo ja niestety tak biorę leki wszelakie.
Misia, dlatego moje witaminki i kawsik leza tuz przed moim nosem, na stole w salonie. Polozenie ich gdziekolwiek indziej skonczyloby sie tak jak u Ciebie. Majac je tutaj, nie umiem zapomniec lyknac.
Dzień szybko minął. Cały właściwie w drodze i na załatwianiu rożnych spraw .Pogoda fajna, bo nei bylo upału a optymalnie tak
Klaczek - gratulacje dla Karolka. ZA diabła nie mogę sobie przypomnieć jaka dawkę kwasu foliowego brałam w ciąży poza tym w Falvit Mama.
Olena - mala Mia superancka. Oglądałam kilka razy . Śliczna i kochana taka Az pozazdrościłam sukienusi. Jeszcze nie ubierałam Julki w sukienkę ani razu. Tylko spodenki i rapersy. Sukienusie leża w szafce bo wydaja mi się nie wygodne . Teraz popatrzyłam i moze jednak ubiorę jej.
Padła żmija, ufff. Może już będzie spała do 5
Kłaczek gratulacje dla Karola z okazji pierwszego zęba
Ollena widać że Patryk zapatrzony w siostrę, super masz dzieciaczki
Zoyka moja już w kiecuszkach odkąd skończyła miesiąc.
Misia to pierwsze koty za płoty
Wanda dzisiaj
Dzieki!
Zoyka to nie sukieneczka jest tylko rampers, troche duzawy i dlatego wyglada jak kiecka:-) Mam tez kiecki ale jeszcze tez nie ubralam,co chwile trzeba by bylo poprawiac zeby sie nie zwijalo...rampersy i bodziaki uwielbiam :-)
Klaczku nie przesadzaj, syn na pewno idealny :-)
Aniu boska Wandzia! Ona ma taka ciemniejsza karnacje czy mi sie wydaje?
Aniu, Ollena - słodkie te Wasze pannice :-) a Twój Papi wyglada tak dorośle, że czas najwyższy zmienić zdrobnienie imienia :-)
Kłaczek gratulacje dla zębola nr 1 i zazdraszczam ... u nas idą ... i idą ... od razu sztuk 5