reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża po 40

cześć mamusie,
ja też się melduję już z kawką, no to masz Marzenko już jednego dzieiciaczka w domu:) ja bardzo lubię z moimi córami takie pogaduszki a szczególnie z tą starszą:) dobrze że jak co to masz już kogoś w domu. Moją bratową zapisali wczoraj na poniedziałek ma się stawić i liczy że tego dnia urodzi no ale zobaczymy
miłego dnia mamusiom i dzidziusiom:)

reklama
starsza córka mieszka juz u chłopaka to tam poszła nie do mamy , młodsza to taki cycek mamusi i waliła do mamy , ale w poniedziałek znowu pojedzie tym razem do Kielc , zawsze sobie cos dorobi na tym sprzataniu sklepów a w domu to by tylko przed komputerem przesiedziala a tak ma porzytek z tego
ja tez musze jakos z moja lekarka pogadac zeby mi cos dała w lipcu jak Misiek bedzie w domu zebym wtedy urodziła , moja bratowa dostała tabletke od swojej na wywołanie i sie udało , moze i mi tak pomoze zobaczymy

ta twoja młodsza to jeszcze malutka:) dzielne te twoje dziewczyny, dzielne.. ja tak po cichu myślę że u mnie będzie też trzecia baba:) babeczki to babeczki:) ale oczywiście wszyscy chcą chłopca! oby zdrowe było i już...no trzymamy kciuki za ciebie ale musi być wszystko ok jak coś to pisz na BB że coś się dzieje to my alarmu narobimy , he:-)

gosiu jak na razie nic sie nie dzieje jeszcze czas i pora chociaz 2 tygodnie , a ta młodsza no to ma 18 lat taka malutka kruszynka hehe

u mnie tez córki chciały braciszka ale cóz pogodziły sie ze jednak bedzie siostra byle zdrowiutka była to sie tylko liczy

będzie będzie wszystko dobrze!!! zobaczysz moja gin kiedys tak powiedziała, a ja tego się trzyma że jak ma pani dwie zdrowe córy to i z trzecim będzie wszystko ok..logiczne i już buziaki, pomidorów zjedz

gosiu juz zjadłam bez nich nie mam dnia rozpoczetego , no moja tez tak twierdzi ze bedzie dobrze zreszta nie moze byc inaczej

Ze mnie sie smieja bo jem omidory i zapijam mlekiem , ten napój towarzyszy mi od zawsze i nie musi dla mnie byc nic innego ja to taki kotek hehe jestem

Cześć Ranne Ptaszki, Wy to absolutnie niesamowite jesteście po prostu :) A zwłaszcza Kotek mlekopij ;)
Ja wstałam dzisiaj trochę wcześniej, bo za godzinkę idę załatwiać tego endokrynologa, wyniki ft3 i ft4 już mam - na szczęście w normie.
Ja też kawkę sobie piję, ale ciasteczka już nie... Ech życie... ;)
Nie martwcie się dziewczyny, będzie dobrze a czy dziewczynka czy chłopczyk to tak naprawdę sprawa drugorzędna, prawda? U mnie mama wywróżyła mi chłopca (a podobno nigdy się nie pomyliła) a jest dziewczynka - jeszcze wczoraj lekarka potwierdziła, że nic nie wyrosło ;) Mój P cieszył się na chłopca a na dziewczynkę... też się cieszy :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia czterdziestkom kochanym :)

Basiu u mnie tez sie Misiek cieszy ze to bedzie córunia tatusia bo to jego 1 dziecko to mu tam wszystko jedno a juz doczekac sie nie moze biedaczek zeby mała w koncu była z nami , musze mu tłumaczyc ze dla malutkiej jest njlepiej jak jest jak najdłuzej w brzuszku

reklama
Do góry