reklama
wczoraj myłam okna i wieszałam firanki - niestety z drabiny, zrobilam 3 prania i wieczorem strasznie bolał mnie krzyż aż pociągałam lewą nogą
nieeee noooo....trzymajcie mnie

Aniu połóż się na tyłku i plecach :-) a wszystko będzie dobrze :-)
Młody se słucha ... Mozarta W.A. zresztą ... zasnął łaskawca jeden przy Requiem ...
Taki wyjeć mu się włącza, że szok ... i jeszcze mój uroczy m. dopytujący mnie na skejpie co sie z młodym dzieje ... on gdy go karmi nie potrafi telefonu odebrać a ja mam mu odpisywać całe wypracka ... tak się wk...łam, że jak wróci to ... mam nadzieję, że nie będzie drążył bo żeliwnym garem dostanie ...
sama się ocenzurowałam
Młody se słucha ... Mozarta W.A. zresztą ... zasnął łaskawca jeden przy Requiem ...
Taki wyjeć mu się włącza, że szok ... i jeszcze mój uroczy m. dopytujący mnie na skejpie co sie z młodym dzieje ... on gdy go karmi nie potrafi telefonu odebrać a ja mam mu odpisywać całe wypracka ... tak się wk...łam, że jak wróci to ... mam nadzieję, że nie będzie drążył bo żeliwnym garem dostanie ...
sama się ocenzurowałam

Gosiu zapomniałam Ci odpisać...pod koniec ciąży może się jakoś strasznie nie pociłam, zdarzały mi sie takie napady gorąca i ogólnie było mi notorycznie gorąco, dobrze to sie spociłam podczas porodu ( mam nawet fotki, ale nie będę Cię nimi raczyć );-)
....teraz z kolei jest mi cały czas zimno, śpię w dresie przykryta szczelnie kołdrą.
No ja też zdziwiona jestem, że troje dzieci to już wielodzietność , to i ja się łapię
)))))))))))
Misiu u nas też Mozart "na rozkładzie"
))))

No ja też zdziwiona jestem, że troje dzieci to już wielodzietność , to i ja się łapię
Misiu u nas też Mozart "na rozkładzie"
Czajkowski go irytuje ... ewentualnie Bethoven ... a muzyki współczejnej: joy division 
ogólnie: on robi dobre wrażenie ... w fryzjera dziś dziecię idealne i wzrocowe... wczoraj przy zakupie wina połączonego konsumpcją (ale baaaaaaaardzo małej ilości)
też dziecię ideał ... echhhhhhhhhhhhhh faceci nawet tacy mali ...
Aniu czekolada, banany, kakao - to ma dużo magnezu :-)

ogólnie: on robi dobre wrażenie ... w fryzjera dziś dziecię idealne i wzrocowe... wczoraj przy zakupie wina połączonego konsumpcją (ale baaaaaaaardzo małej ilości)

Aniu czekolada, banany, kakao - to ma dużo magnezu :-)
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Wy usypiacie maluszki przy powaznej muzyce a ja mojej gwiazdeczce musze sama spiewac bez tego ani rusz wtedy tylko zasypia jak aniołek a ja wogóle nie mam głosu do spiewu łoj masakrycznie sie mnie słucha
Aniu a tobie porzadne manto sie nalezy , mozesz robic ale partiami spokojnie bez przesady , ja to juz tak jestem przewrazliwiona ze najlepiej to nic nie kazała bym kobiecie w ciazy robic
Wy usypiacie maluszki przy powaznej muzyce a ja mojej gwiazdeczce musze sama spiewac bez tego ani rusz wtedy tylko zasypia jak aniołek a ja wogóle nie mam głosu do spiewu łoj masakrycznie sie mnie słucha
Aniu a tobie porzadne manto sie nalezy , mozesz robic ale partiami spokojnie bez przesady , ja to juz tak jestem przewrazliwiona ze najlepiej to nic nie kazała bym kobiecie w ciazy robic
oooo! jakie muzykantki się poobjawiały
moje słuchały wszystkiego....byle głośno a Jula to szczególnie im głośniej tym sen głębszy
nie wiem dlaczego... może ją otumaniałam tym? ale mądra z niej dziewczynka to chyba nie 
Anka przeginasz i to akurat piszę na poważnie ......(melisy się napij z tego twojego sadu jak się nudzisz!)
nie straszę ale moja sąsiadka jak pamiętacie w 16 tygodniu straciła dzidziusia
sorrki że to przypominam ale taki fakt i już
trzeba się oszczędzać
ja tez dużo latam ale słucham ciała i jak chce mi spać to dzień cały śpię
a to czego nie zrobię to następnego dnia albo...wcale
Majuska, Misia, Basia. Marzenka zazdroszczę wam już tych pociech na świecie
kurczę ten miesiąc to jakby 7 lat wrrrrr
jadę z T po to łóżeczko co jak goście przyjdą to Małą tam odłożę bo tak to na rękach będziemy nosić!
żart

moje słuchały wszystkiego....byle głośno a Jula to szczególnie im głośniej tym sen głębszy

Anka przeginasz i to akurat piszę na poważnie ......(melisy się napij z tego twojego sadu jak się nudzisz!)

nie straszę ale moja sąsiadka jak pamiętacie w 16 tygodniu straciła dzidziusia

ja tez dużo latam ale słucham ciała i jak chce mi spać to dzień cały śpię

Majuska, Misia, Basia. Marzenka zazdroszczę wam już tych pociech na świecie
kurczę ten miesiąc to jakby 7 lat wrrrrr
jadę z T po to łóżeczko co jak goście przyjdą to Małą tam odłożę bo tak to na rękach będziemy nosić!

reklama
jadę z T po to łóżeczko co jak goście przyjdą to Małą tam odłożę bo tak to na rękach będziemy nosić!żart
![]()
żebyś se nie wykrakała

Gosiu zleci Ci zobaczysz, chociaż faktycznie ten ostatni miesiąc jest najgorszy, przynajmniej ja tak odczuwałam w każdej ciąży, a ostatnie dni przed terminem to juz jak na szpilkach się siedzi, więc nie zazdroszczę...ale wiesz, że potem wcale nie ma plaży

Podziel się: