reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Asiu - uściski dla Ninki z okazji pierwszego miesiąca, śliczniutka jest, a uśmieszki ma niesamowite! Porodu oczywiście jestem bardzo ciekawa ;-)
Zoyka - mi się z drugiej partii podoba przedostatnie:-D
Majuska - no to lada dzień będziesz mieć piękny "ogród" :-)znaczy się można przyjeżdżać?

Zarobiona dziś w pracy byłam, chyba nawet nie napiłam się z Wami kawy rano:eek:
A wiecie co właśnie robię? :-) Jem bezy upieczone przez Pawła:-D Pomijając to, że trzeba je na siłę odrywać od blachy to w smaku są rewelacyjne :tak:

Tak Andzike, możecie się już pakowac na zlot :-D Jak będę mieć wenę, to załącze zdjęcia mojego "ogrodu":-D

Kłaczku gratuluje:-), Paćka na widok nocnika i naszych zachęt do skorzystania wpada w histerię:-(

Paćka w żłobie szaleje, na widok Kaśki, która po nią przyjechała zaczęła zwiewać,z okrzykiem na ustach Ne, Ne, Ne że niby ona do domu nie jedzie:-Dja jutro jadę prawie jak na wojnę, mam do strzyżenia czarnego teriera rosyjskiego, bydle waży z -dziesiąt kg i ma ADHD, roboty jest na 5 godzin podobnoż, więc trzymajcie kciukasy;-) Gdybym sie wieczorem nie zameldowała to znaczy, że mnie zjadł.

Dziewczyny Wy oceniacie zdjęcie a to nie jest konkurs fotograficzny tylko w lokalnej gazecie konkurs na małą Miss. Finał odbędzie się w Centrum Handlowym tak jak rok temu. Będą głosowali zwykli ludzie.

kłaczku - SUPER ! Jaka radocha z g000wna , haha. U mnie tez tak będzie. Jak miałam roczek to chodziłam i robiłam w nocnik :)

Majuska to może mu zastrzyk usypiający/ogłupiający ? U nas tak robili jak pies panikował albo był niesforny.

Gowienko w nocniczku czekalo na tatusia, zeby on tez mial szanse podziwiac. Nie, nie czekalo w salonie na honorowym miejscu, az tak sobie nie myslcie.:-D Do lazienki wynioslam.
Zoyka, ja patrze gdzie Jula fajnie wyglada - nie jakosc zdjecia, ujecie itp., tylko gdzie jej buzia jest najladniej "zlapana".
Majuska terier rosyjski to cudne zwierze. Nie wyobrazam sobie takiego stwora z ADHD.:-D

podobno bardzo często chce wyjść z groomerni i wtedy idzie razem ze stołem:-D..zastanawiam się, czy sie nie ubrac w strój hokejowego bramkarza:-D

reklama
Majuska - zakwiczałam radośnie ze śmiechu na myśl o terierze rosyjskim wychodzącym razem ze stołem i Tobie w stroju hokejowego bramkarza :-D

Do góry