reklama
Andzike
Fanka BB :)
Asiu - uściski dla Ninki z okazji pierwszego miesiąca, śliczniutka jest, a uśmieszki ma niesamowite! Porodu oczywiście jestem bardzo ciekawa ;-)
Zoyka - mi się z drugiej partii podoba przedostatnie
Majuska - no to lada dzień będziesz mieć piękny "ogród" :-)znaczy się można przyjeżdżać?
Zarobiona dziś w pracy byłam, chyba nawet nie napiłam się z Wami kawy rano
A wiecie co właśnie robię? :-) Jem bezy upieczone przez Pawła
Pomijając to, że trzeba je na siłę odrywać od blachy to w smaku są rewelacyjne 
Zoyka - mi się z drugiej partii podoba przedostatnie

Majuska - no to lada dzień będziesz mieć piękny "ogród" :-)znaczy się można przyjeżdżać?
Zarobiona dziś w pracy byłam, chyba nawet nie napiłam się z Wami kawy rano

A wiecie co właśnie robię? :-) Jem bezy upieczone przez Pawła
Pomijając to, że trzeba je na siłę odrywać od blachy to w smaku są rewelacyjne 
Tak Andzike, możecie się już pakowac na zlot
Jak będę mieć wenę, to załącze zdjęcia mojego "ogrodu"
Kłaczku gratuluje:-), Paćka na widok nocnika i naszych zachęt do skorzystania wpada w histerię:-(
Paćka w żłobie szaleje, na widok Kaśki, która po nią przyjechała zaczęła zwiewać,z okrzykiem na ustach Ne, Ne, Ne że niby ona do domu nie jedzie
ja jutro jadę prawie jak na wojnę, mam do strzyżenia czarnego teriera rosyjskiego, bydle waży z -dziesiąt kg i ma ADHD, roboty jest na 5 godzin podobnoż, więc trzymajcie kciukasy;-) Gdybym sie wieczorem nie zameldowała to znaczy, że mnie zjadł.
Jak będę mieć wenę, to załącze zdjęcia mojego "ogrodu"
Kłaczku gratuluje:-), Paćka na widok nocnika i naszych zachęt do skorzystania wpada w histerię:-(
Paćka w żłobie szaleje, na widok Kaśki, która po nią przyjechała zaczęła zwiewać,z okrzykiem na ustach Ne, Ne, Ne że niby ona do domu nie jedzie
ja jutro jadę prawie jak na wojnę, mam do strzyżenia czarnego teriera rosyjskiego, bydle waży z -dziesiąt kg i ma ADHD, roboty jest na 5 godzin podobnoż, więc trzymajcie kciukasy;-) Gdybym sie wieczorem nie zameldowała to znaczy, że mnie zjadł.
D
delete
Gość
Dziewczyny Wy oceniacie zdjęcie a to nie jest konkurs fotograficzny tylko w lokalnej gazecie konkurs na małą Miss. Finał odbędzie się w Centrum Handlowym tak jak rok temu. Będą głosowali zwykli ludzie.
kłaczku - SUPER ! Jaka radocha z g000wna , haha. U mnie tez tak będzie. Jak miałam roczek to chodziłam i robiłam w nocnik
Majuska to może mu zastrzyk usypiający/ogłupiający ? U nas tak robili jak pies panikował albo był niesforny.
kłaczku - SUPER ! Jaka radocha z g000wna , haha. U mnie tez tak będzie. Jak miałam roczek to chodziłam i robiłam w nocnik
Majuska to może mu zastrzyk usypiający/ogłupiający ? U nas tak robili jak pies panikował albo był niesforny.
Gowienko w nocniczku czekalo na tatusia, zeby on tez mial szanse podziwiac. Nie, nie czekalo w salonie na honorowym miejscu, az tak sobie nie myslcie.
Do lazienki wynioslam.
Zoyka, ja patrze gdzie Jula fajnie wyglada - nie jakosc zdjecia, ujecie itp., tylko gdzie jej buzia jest najladniej "zlapana".
Majuska terier rosyjski to cudne zwierze. Nie wyobrazam sobie takiego stwora z ADHD.
Do lazienki wynioslam.Zoyka, ja patrze gdzie Jula fajnie wyglada - nie jakosc zdjecia, ujecie itp., tylko gdzie jej buzia jest najladniej "zlapana".
Majuska terier rosyjski to cudne zwierze. Nie wyobrazam sobie takiego stwora z ADHD.

reklama
Podziel się: