reklama

Ciąża po 40

Jednak nie X-lander?fajny zresztą teraz te wózie są ładne,estetyczne i można kupić niedrogo. ja też mam używany :-)Bylebyś była zadowolona z użytkowania:tak:

reklama
hejka,

Asiu odmieniło Ci się. W sumie dobrze. Im więcej z Ninką tym lepiej :)

Opisz poród. Jestem bardzo ciekawa.

Noworodki śmieją się przez sen często. To normalne :) Mają podobno sny :)

Buziaki dla Nineczki - ma równy miesiąc :)

Olena - sandałki słodkie, takie letnie i lekkie :)

Byłysmy w parku. Julka chodziła jak zawsze ostatnio. Poznała małą Lenkę (17 mies). Ale był ubaw. One rozmawiały po swojemu. Śmiałam się na głos. Julka ją przytulała, pchała jej wózek, brała ją za rękę i gadały. Raz jedna ,raz druga. Szkoda ze nie miałam kamerki .

Dziewczyny czy te zdjęcia nadają się na konkurs Mała Miss ? Które ?

Zobacz załącznik 548035Zobacz załącznik 548036Zobacz załącznik 548037Zobacz załącznik 548038

Zoyka, niekoniecznie... probowalas ja zlapac usmiechnieta? tu wszedzie jest powazna i mam wrazenie ze nie zawsze korzystnie wyszlo ujecie... drugie od lewej na bank do odstawienia - nie lap dziecka z gory bo wychodzi strasznie krotkie. a to co bajke oglada z misiem?

reklama
Jestem po wizycie HV, czyli tzw środowiskowej :-D Zmierzyła Wandzię - 10.7 kg i super wychodzi w siatce centylowej, ale dziecko mi nieco schudło odkąd zaczęło się poruszać galopem na kolanach:))), wzrost 74 cm i tutaj mogę polemizować, bo biedrona się kręciła i te 4 cm można by było dodać, ale nieważne. Do tego pobrała krew na badania przesiewowe, zrobiła wywiad i wreszcie mamy angielską książeczkę zdrowia :-D W sumie babeczka siedziała dwie godziny z namim niezwykle sympatyczna i rzeczowa.
Zoyka jak dla mnie ostatnie zdjęcie w różowej bluzie:))
Asia buziaki dla Ninki z okazji pierwszego miesiąca zycia, wyładniała niesamowicie i jest taka słodka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry