Asiu nieźle , nieźle...ale co poradzisz na hormony, hormony to jest cholerne cholerstwo..żaden facet tego nie pojmie, mało tego, my tez tego nie ogarniamy
Ollena rzeczywiście cudne!!!
Aniu ale numerantka..jak sobie pomyślę, o tym banknocie miącholonym w małej mordce to mnie troche wykrzywia z obrzydzenia

Zatoki trochę zelażały, dziś nam pod chałupe zwożą jakis żwir, jest sajgon, jeszcze ze 3 tygodnie i będzie wylany beton i błota troche mniej:-) Mars oczywiście chodzi i ględzi ile to wszystko kosztuje
Biedny jest...A było siedzieć na doopie w bloku na 46 metrach
Ollena rzeczywiście cudne!!!
Aniu ale numerantka..jak sobie pomyślę, o tym banknocie miącholonym w małej mordce to mnie troche wykrzywia z obrzydzenia

Zatoki trochę zelażały, dziś nam pod chałupe zwożą jakis żwir, jest sajgon, jeszcze ze 3 tygodnie i będzie wylany beton i błota troche mniej:-) Mars oczywiście chodzi i ględzi ile to wszystko kosztuje
Biedny jest...A było siedzieć na doopie w bloku na 46 metrach
właśnie ze względu na zatoki.Ollena no buciki bardzo zgrabne
przecież świadomie jeszcze się nie uśmiecha,tzn. Nina teraz jak skończyła miesiąc to już tak delikatnie się uśmiechnie czasem i zagrucha ale mam jej foto z szerokim smailem przez sen jak miala chyba z tydzień... 

:-)