Katrina to sa Crocsy, one nie odparzaja i nie obcieraja, to nie sa zwykle gumiaki.
to bedzie moja 6ta para. W najwieksze upaly chodze w zakrytych i nie obciera nic, malo tego noga sie nie poci i nie smierdzi
Zarazilam Crocsami tate i mm, Patryk tylko w takich chodzi latem bo to sa jedyne buty w ktorych noga sie nie poci.
A te to juz w ogole cale odkryte sa, miód na nodze, w ogole ich nie czuc, wiec mysle ze tego lata nie bede sie z nimi rozstawac choc planuje jeszcze kupic u nich sandalki-japonki a one tez sa miodkowe ;-) Crocs™ Sexi Flip | Womens Sandal | Crocs, Inc.
Poza tym Mia kaszle tak, ze wypluwa pluca, rece mi opadaja
Ide do PL sklepu niedlugo po jakis syrop, moze Sinecod bedzie.
to bedzie moja 6ta para. W najwieksze upaly chodze w zakrytych i nie obciera nic, malo tego noga sie nie poci i nie smierdzi
Zarazilam Crocsami tate i mm, Patryk tylko w takich chodzi latem bo to sa jedyne buty w ktorych noga sie nie poci.
A te to juz w ogole cale odkryte sa, miód na nodze, w ogole ich nie czuc, wiec mysle ze tego lata nie bede sie z nimi rozstawac choc planuje jeszcze kupic u nich sandalki-japonki a one tez sa miodkowe ;-) Crocs™ Sexi Flip | Womens Sandal | Crocs, Inc.
Poza tym Mia kaszle tak, ze wypluwa pluca, rece mi opadaja
Ide do PL sklepu niedlugo po jakis syrop, moze Sinecod bedzie.
buty sa prześliczne i faktycznie do wielu kreacji
i masz rację ,że chcesz je kupić u mnie niestety cena nie do przyjęcia ja dlatego przeważnie kupuje białe skórzane klapki też uniwersalne do wszystkiego ale najlepiej czuję się boso w ogrodzie
.Zoyka czemu odpuszczasz Julka jest śliczna i jakiekolwiek zdjęcie dasz na pewno się ludziskom spodoba