reklama

Ciąża po 40

Zoyka tak myślałam;-) Ale włosy cudne ma Juleczka! Moja Adi też tak całą papą się cieszy:-)
opopo 004.jpg:-)

Załączniki

• opopo 004.jpg
    opopo 004.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Ja nie pomogę, mi nic nie odtwarza:cool: w DE mieszkam. Wszędzie pisze, że praw nie ma.
Zoyka ta moja Ada to taki śmiechun jest. Włosi blondi:-) KAci też miał piękne, ale teraz już mu ściemniały trochę P1000714.jpg

Załączniki

• P1000714.jpg
    P1000714.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 66
Axa ale masz cudne dzieci! Kasper ma super fryzurke!

Planuje zrobic na swieta drozdzowki z serem. Mm robil ostatnio takie z ciasta na pizze i ser normalnie tylko z cukrem zmieszany do srodka, wyszly super, ale ja bym chciala takie prawdziwe. Ser kupilam we wiaderku. Macie przepis fajny?

Z ostatniej chwili: Mia robi i mowi PaPa :-))

Ostatnia edycja:
Heloł dziewczynki! :-D
Znów zarobionam w robocie, nie aż tak, żeby tu nie zajrzeć, ale na firmowym kompie jakoś od wczoraj mi się okropnie BB rozjeżdza, strasznie niefajnie czytać, nie mówiąc nawet o pisaniu :no: a chyba przegięciem byłoby wezwanie informatyka, żeby coś mi poradził na słaby wygląd forum BB :-D
Ollena, katrina - ja się w ciąży przekonałam do crocssów, bo chociaż z wyglądu są straszne, to wygodne niesamowicie :-D
Zoyka - mi też się podoba to samo zdjęcie co kłaczkowi :)
Axarai - ale masz super blondaski w domu :-D
A gdzie Majuska? :eek: zeżarł ją terier?

Witam się wieczornie

Nie doczytam na razie co u Was,ale tak na szybko

Zoyka-mi też sie podoba to zdjecie 1 co dałaś dla Kłaczka-zgadzam sie fajna poza,lekki usmiech to jest to-wysyłaj to zdjecie
Axarai-dzieciaczki ślicznoty,piekny kolor wlosków,

Ja sprzatam ide dalej do roboty bo jutro caly dzien z małą wiec nie zrobie nic

U nas dzisiaj też sukces-młoda pokazuje na nocnik steka-wiec ja szybko myk zdejmuje pampka -no i sie udało 1 kupa zaliczona-dizecko nieco zdziwione było zawartoscia nocnika-przezornie szybko zabralam bo juz siegała tam łapa

reklama
Heja , heja, żyję :-D
Saborek okazal się być wesołym i całuśnym olbrzymem ( tak jak Zoyka przewidziałaś ), ze dwa razy wyszedl ze stołem , ale co tam, na ponad 4 godziny roboty miał prawo :-D No w każdym bądź razie pańcia na jego widok zapiszczała ze szczęścia, jaki to on śliczny , więc czuję się połechtana, tym bardziej, że to takie troche wyzwanie dla groomera i przeszłam dziś swój bojowy chrzest:-) Jestem zmęczona i łeb boli od zatok:no:..a jeszcze PMS zaczynam mieć bo nadciąga @..jak fajnie, na Święta:-)

Zazdroszczę nocnikujących dzieciaków, moja sie nocnika boi, więc na razie odpuściłam.

Zoyka co nie wysyłasz..wysyłaj, toż JUlka urodzona modelka, te foty z dzis bombowe...

EDIT : W temacie Crocsów..wrzuciłam coś na zamknięty, tutaj nie, bo za duże PATO ;-):-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry