reklama

Ciąża po 40

Cześć.

Wyspałam się. Julka co prawda wstała o 6:30 sale pobuszowała z tatusiem a mnie pozwolili pospać do 8.

U nas Świąt też nie widać. Lodówka pusta, na obiad naleśniki a dla Julki ociupinka dorsza.
Podobno o 16 pan mąż wróci i pojadę wreszcie na zakupy.,

reklama
Strzyc nowofunlanda?? Bluznierstwo! To MA BYC kudlate, ma byc czesane i w tych kudlach jego urok! Jestem zniesmaczona.

Karollo wstal rano, wywalil przez barierke pampersy i wczorajsze swoje ubranie (nie musialam pokazywac juz), polatal po pietrze ze smiechem... Taki upiorek.

Z ciekawostek... Kupilam mlodemu koszulki w H&M (fuksik z kodami promocyjnymi, za 4 koszulki dalam niespelna 6 funi), ale zgadalam sie ze znajoma babeczka i dostalam lekki ochrzan, ze kupilam rozm 2-4Y, ze bedzie za duze. No, ale on chodzi teraz w 2-3, wiec tak celowalam zeby za male nie bylo, do lata jeszcze chwila, a ja chce zeby juz koszulki mial na CALE lato, a nie jak w ubieglym roku panika bo dziecko pepkiem swieci. Dzis przymierzylam jedna z koszulek zeby sie upewnic:

Wyglada na to ze ok, co nie?

No to sie nie dziwcie bo sie strzyże :-pStrzyżenie to nie opierdzielnie psa maszynką, trzeba zrobić czasem po prostu tuning, wydegażowac tu i ówdzie, łapy wystrzyc w kocią łapkę, ogon wymodelować, uszy, pazury i te sprawy, że o czesaniu nie wspomnę;-)..tak więc Nowofunland u groomera to żadna nowina

LOGRUS Newfs - grooming Newfs - Polish

w przygotowaniach do świąt poczyniłam pewien postęp, zrobiłam wstępną listę zakupów i ogarnęłam piętro:-) może wieczorem wymaluję jajka staremu i wydmuszki Rudzielcowi

No, Majuska mozna sie codziennie czegos nowego dowiedziec :-)

Klaczku wyglada super, chcialam Ci tylko rzec ze Patryk chodzi w ich 2-4 ciagle ;-) Ile Karol ma wzrostu?

U mnie dzis pelnoziarniste nalesniki, z maki z pelnego przemialu, zdrowiej.
A i chcialam Wam powiedziec, ze wszelakie wegety i kogutki wywalilam, teraz do zup daje duzo ziol..bazylii, majeranku, tymianku, czosnku i sa pyszne :)

Ostatnia edycja:
Ostatnio jak mierzylam, 92cm. Ale to bylo jakis czas temu. Mnie ta ryba urzekla na koszulce. Druga jest z rekinem, ale na zdjeciu wygladala lepiej niz na zywo, dwie zwykle - granatowa i w paseczki.

Paćka też jak założe jej coś na 2-3 latka to nieźle wygląda, zwłaszcza kiecki:-) Karol super sie prezentuje :-)

Napiernicza u nas wielkimi płatami sniegu, znowu wszystko zasypane...a ja przed chwilą widziałam lecące nad położone nieopodal łąki bociany:sorry2:

reklama
Tu nie ma bocianow... Mewy sa i golebie jak dorodne kury.

Karol wlasnie rozcial sobie palec. Wsadzil w szpare w grzejniku i probowal wyjac, ale przekrecil tak, ze palec nie mogl wyjsc. "Oskrobal" skore. Placz na moment, ale chodzi i paprze wszystko wokol bo zdejmuje opatrunki.

Skonczylam kolejne zwierze - gatunek sugerowany przez klienta:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry