Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja po wizycie. Gin mi dziś powiedział wkońcu moge Pani pogratulować ciążyjest bardzo zapobiegawczy no cóż pewnie w życiu się naoglądał... A co do USG Słyszałam serduszko
143 bicia na minutę dzidzia ma 6tygodni i 6dni czyli 2 tygodnie później od obliczenia na suwaczku a liczyłam wg ost @ więc owulkę na 100% miałam później
Ale jest ale
mam krwiaka i nie wiem co z nim, wizytę mam za 4 tyg mam odpoczywać dbać o siebie nie dziwgać itp itd i dzwonić jeśli coś.... zmartwił mnie tym krwiakiem
powiedział ze nie ma sensu abym co tydz chodziła na usg i żebyśmy patrzeli wymiary tego krwiaka mam unikać stresów mhm jeśli to wg możliwe... ajj nie wiem co mam myślec o tym
a może to plamienie zagnieżdżające ;-)?
Rano ból głowy i mdłości. Myślę trzeba szybko zagryść żeby przeszły więc zjadłam kromkę chleba i zapiłam wodą. Po 10 minutach cofka- wróciła sama woda nie wiem co się stało z chlebem 
. A cholerstwo słodziutkie zupełnie się nie zorientowałam :] oczywiście moralniak czy nie poszkodziło, plus stres za kierownicą bo autkiem byłam.