• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolciu - ja już czekam na owoce może być kilka, nie stanowi :-D:-D:-D Chyba mnie poniosła wyobraźnia! Trzymam kciuki za nas i za was &&&
Co do urlopu, to ja mam lepiej, bo dopiero przede mną.

Kłaczku - ja nie wiem czy u nas wyluzowanie coś da. Ja zachodziłam w ciążę tylko wtedy, gdy M brał leki. Teraz nie bierze i od 3 miesięcy nic nie wychodzi. Obawiam się, że bez wspomagania żaden luz nic tu nie da. Wojsko pewnie znowu leniwe i tyle. Tak sobie pieprzę o tych starankach ale dopiero po wizycie w klinice można na coś liczyć. Ja tam jak tylko brał tabsy, to zaskakiwałam, więc z tym nie powinno być problemu, byle potem malinek chciał się prawidłowo podzielić, ech.

reklama
hej dziewczyny strasznie dawno mnie tu nie było zdarzyłam teraz przeczytac ze kłaczek bedzie mama - gratuluje!!
u mnie powoli układa sie ja i maż mamy prace teraz ja czekam na umowe na stale i chce dzidziusia
pozdrawiam

Cześć
Kłaczek , ja to ci normalnie zazdroszcze . Jajka i Rajmunda swoją drogą , ale ile babek tu zajrzało z powodu twojego skanu ?! Ty tu jesteś dla nas jak Libero....
Ewelina , współczuje nerwów i stresów .... miałam exa na wyjazdach zagranicznych dość długo to wiem o co biega , mnie z czasem tak to obrzydło , że już mi nie zależało czy wogóle wróci. Ty masz mieć spokój teraz , bo krwiak się ma wchłonąć , olej to narazie bo na odległość to on nic nie zrozumie niestety.
Zjola , Karolcia życzę żeby teraz 2 kreski były :)
Ilona , i bardzo dobre podejście masz . Każdy człowiek ma 2 ręcę i z głodu nie padnie.

Malwa , zaglądaj częściej babko!

Malwa, dziekuje. Nie pamietam takiej radosci od wiekow. Nadal mnie "nosi".
Czarna, nie wiem czemu zawdzieczam takie zainteresowanie, jest mi nieco glupio. Rajmunda to nie Ty jedna mi zazdroscisz bo to taka geoda jest troche, taki rodzaj zolwia.
Kurcze, zrobilam chlodnik z avocado... Ekperymentalnie. Kurde, z chrupiaca bagieta to jest pychota!

Witam poweekendowo :D u nas sobota grill + goście,
niedziela goście do późnego popołudnia a potem my na rowery i w gości :D
Byliśmy u teściowej, troche "nowinek" o przebiegu ciąży mojej szwagierki sie dowiedziałam itp teściowa odebrała kilka telefonów w sprawie "wyprawki" dla jej szkraba od kuzynek i ciotek itp. Ja z pełnym usmiechem na twarzy ...
T: "No przywiozą jutro materacyk i wózek tez jej dają i ciuszki ktoś tam podrzuci" ...
Ja: tak no to super i uśmiech, wdech wydech i znów uśmiech...
T: I tak slicznie wygląda a brzusio jak piłeczka i że jej synek z nim rozmawia itp w pewnym momencie też jej łzy staneły, i była chwilowa zmiana teamtu a ja oczywiście szczerzyłam kły ... w uśmiechu, zaciskając je jednocześnie żeby nie zacząć wyć...
poryczałam się dopiero w domu i w sumie sama nie wiem dlaczego czy dlatego że u mnie też by był "miesiąc przygotowań" i jest mi żal ... tak poprostu że szkrabka nie bedzie... czy tez wrednie jej zadroszczę.

EwelinaK26 w pełni cię rozumiem, ale nic sie nie martw wszystko ci sie rozrasta w srodku stąd te bóle - maleństwu musi być wygodnie to też gniazdko rośnie. Co do nospy ja ani razu tego nie łykłam, ale "jak będzie bardzo boleć proszę zażyć nospę" to chyba każda usłyszała od swojego gina - więc raczej jest bezpieczna.

Ilona1990 ponoć między 4 a 6 mm jest ok, ale jego grubość zalezy też od dnia cyklu. Co ci gin powiedział?

kłaczek no i Zimorodek można powiedziedzieć właścicielem wypasionej fury :D Mama prawo jazdy ma - tata se wyrobi
a tak na serio wózek świetny. I wogóle widze że zakupowe szaleństwo :D a pamietasz jak sie nad tym pierwszym bodziakiem długo zastanawialiście :D i jak ten czas zleciał, mimo iz sie w sumie trochę dłużył przez to czekanie na ten "UK wczesny skan i te ich soon" :D
a kociaka mam nadzieje że Rajmunda przekonasz, może bedzie to prezencik dla Zimorodka :D chociaż wiem jak dzieci potrafią zagłaskać kotka że ten pita gdzie popadnie :D

karolcia81 , zioła, babiana wy tam dobrze wiecie co :D

malwa witaj i zaglądaj cześciej, wychodzisz na "prostą " i bobosexy w planie to my z miłą chęcią ci pokibicujemy

onaxx już tyle razy ci pisałyśmy olej te babsztyle co pojęcia o bólu nie mają, jest tyle zajebistych ludzi na świecie a ty ciągle jak sadomaso narażasz się na ich niewyparzone pyski i puste łepetyny. Piesek chociaż malutki i wio na spacery, wyciszysz się, pośmiejesz z merdającego ogona i całkiem możliwe że poznasz nowych ludzi - może nawet przyjaciół ale prawdziwych a nie znajomków od 7 boleści, a może nawet tego jedynego.
I nie skumałam albo przeoczyłam o co chodzi z tymi telefonami o ex czy o tego kolege nowego i co sie wogóle dzieje poza tym iz kolejny raz udowodniłaś sobie że twoje znajome to wredne baby?

no poczytałam poczytałam widze że spięcia były u copo niektórych oby dzis było lepiej, babianko mam nadzieję że wasza rocznica będzie taka wspaniała że z przyjemnością będziecie ją wspominac przez lata.

pozdrawiam papa

Ostatnia edycja:
Kłaczek , a tam głupio... Kibicujemy Waszej Trójce :)
IZW , lepiej że normalnie przy tobie rozmawiają , niż by mieli milczeć i udawać . Przecież Wam zaraz też sie uda i będzie dzieciaczek :)

IZW, zebys wiedziala! Jajko ma miec komfortowego merca i w ogole komfortowe wszystko. Ma mu byc wygodnie, mieciutko, cieplutko i fajnie. Po to ma rodzicow zeby o to dbali. Tiaaa... "Very soon", psia ich mac... Grunt ze jest ok. Co do kociaka to argument o zwierzaczku dla Jajka juz byl - ze kociak na tygodnie mlodszy od dziecia, bo dziec ma 13 tygodni a kociak 9. Nie przeszlo i zaczynam tracic nadzieje bo Rajmund coraz ciezsze dziala wytacza. Ze mieszkamy na wynajmie a koty drapia tapety na przyklad. No fakt, zdarza im sie, ale dalej sie bede upierac ze 5 a 6 to zadna roznica... Wrrr...
Czarna, a ja Wam wszystkim. Nalezy sie.
Igusiad, co Ty jeszcze przy kompie robisz? Jedzonko wyjerzyste przygotuj, zrob sie na bostwo, sexy ciuszki itd... Szykuj sie!! On tez pewnie steskniony.

jescze jednak nie zmykam :D komp odpalony bo czekam na e-maila od kumpelki to was troche pozanudzam :D jeszcze

iqusia szalonej nocy :D

czarna a no lepiej że przy mnie gadają i wcale nie mam nikomu za złe, tylko szczerze powiem że sama nie wiem jakie emocje teraz mną kierują i jakie będą kierowały, chyba jednak wszystkiego po trochu - dziwne było by to gdybym ich nie przezywała tak mi się zdaje, ale wole sie pouśmiechać niż dawać do myślenia całej rodzince. Wolę sie "wysmarkać" mojemu M w rękaw troche z wami pogadać a przed innymi "trochę pograć". Wogóle dziwi mnie najbardziej to i nie dziwi w sumie też :D zaplątane to na maxa ale chyba zkumacie ocb ciąża którejś z CPP a ciąża kobitki spoza ... moje emocje w odniesieniu do nich i do was są na serio skrajnie inne. Troszke sie wstydze tego podejścia bo to jest nie fair, one te spoza nie są niczemu winne ze im sie udało i udaje bez problemu. Ale myśląc o kobitkach z CPP zafasolkowanych i tych juz rozpakowanych - myśli sie zajebiście ja też "za niedługo" bedę się cieszyć z wałasnego maleństwa, kobitki spoza z kolei "w czym ona jest lepsza odemnie itp" - wredne, ale prawdziwe.

a i jesio jedno ta tempka nieszczesna moja ...kiedys wstawałam zawsze o wyznaczonej porze teraz jakoś nie jestem tak sumienna w weekend mi podskoczyła i sie utrzymała ale wstawanie o 5:30 a o 9 czy 10 to różnica całkiem spora i moje "pomiary" na ten miech uważam za zamknięte bo są ogromniaście nie fachowe :D
W przyszłym "badawczym" cyklu bardziej sie przyłożę, wysikam resztke tych testów owu itp, ale w cyklu starankowym chyba odstawie wszystko i wrzuce na looz, tak chyba bedzie najlepiej, zero świrowania - taki mam plan :D jak wyjdzie ten plan w sierpniu obadamy :D

Ostatnia edycja:
reklama
igusiad, w takim razie miłej zabawy... ;-)

Ewelinka, jestem, nie martw się skurcze przychodzą i po lekach odchodzą na jakis czas, standard. Nic na to nie poradzę, wazne ze leki dzialają.
Młody kopie już tak z 2cm powyżej pepola, ktory zresztą mi niedługo oficjalnie zniknie.... a mialam taaaki gleboki..

Chłopem się nie martw, nie warci są niczego... Z moim mamy ciche dni, trochę na niego nawarczałam.. i w szale stłukłam talerz. Biedaczek wystraszyl się tak, ze do dzis cięzko mu słowo wyksztusić. dokladnie nie powiem o co poszlo, raczej o blache rzeczy ale ciezarnej się nie wkurza jak marudzi.
Jutro mam odebrac moją nową wizę, bo jak na nieważnej wyjadę to każą karę zapłacić.... jak będzie już gotowa to pod koniec tygodnia pójdę do gina i jak nie bedzie przeciwwskazan to kupię bilet na samolot na piątek 22.07 do Polski.
nie wiem czy zostanę 2 m-ce, czy do konca porodu, wszystko zależy od szanownego małżonka, mi tam juz wsio rybka.
Zobaczymy czy ja faktycznie nic nie robię i tylko marudzę... jak nie znajdzie wypranych gaci, czystej szklanki i żarcia w lodówce to może zreflektuje, że dbanie o dom to też wysiłek...

Jak mu będzie wszystko zwisało co najbardziej prwadopodobne i nawet po porodzie nie raczy przywlec do nas tyłka, to nawet lepiej, odczekam zimę na wsi i na wiosnę znajdę pracę w swoim zawodzie za konkretne pieniądze i dam radę na 100%, cholera co jakis czas znajomi dzwonią potrzebują do pracy a ja tutaj bawię się w rezydentkę za marne grosze, bo nic innego nie ma, bo nie chce wyjechac i męża zostawić

Takze Ilonka, Ewelinka, nie martwcie się, jak ktroras tu mądrze napisala kilka stron wczesniej, ze chłopi po piątym roku życia to już tylko rosną

karolcia, zjola &&&&&&&&&&&&&&&

kłaczek, super wózek, ja jak zostanę dłużej w PL z młodym to kupię ten:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MURA 4 (zestaw 3w1) 2011 wózek spacerowy + gondola + fotelik Maxi Cosi PEBBLE, ze względu na pompowane koła, ciężki jest wiem, ale w sam raz na wysokie krawężniki i wertepy, a jak będę tutaj to zdecydowanie kupię cos lżejszego i mniejszego

Pozdrawiam gorąco!!! Miłego poniedziałku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry