Witam poweekendowo

u nas sobota grill + goście,
niedziela goście do późnego popołudnia a potem my na rowery i w gości

Byliśmy u teściowej, troche "nowinek" o przebiegu ciąży mojej szwagierki sie dowiedziałam itp teściowa odebrała kilka telefonów w sprawie "wyprawki" dla jej szkraba od kuzynek i ciotek itp. Ja z pełnym usmiechem na twarzy ...
T: "No przywiozą jutro materacyk i wózek tez jej dają i ciuszki ktoś tam podrzuci" ...
Ja: tak no to super i uśmiech, wdech wydech i znów uśmiech...
T: I tak slicznie wygląda a brzusio jak piłeczka i że jej synek z nim rozmawia itp w pewnym momencie też jej łzy staneły, i była chwilowa zmiana teamtu a ja oczywiście szczerzyłam kły ... w uśmiechu, zaciskając je jednocześnie żeby nie zacząć wyć...
poryczałam się dopiero w domu i w sumie sama nie wiem dlaczego czy dlatego że u mnie też by był "miesiąc przygotowań" i jest mi żal ... tak poprostu że szkrabka nie bedzie... czy tez wrednie jej zadroszczę.
EwelinaK26 w pełni cię rozumiem, ale nic sie nie martw wszystko ci sie rozrasta w srodku stąd te bóle - maleństwu musi być wygodnie to też gniazdko rośnie. Co do nospy ja ani razu tego nie łykłam, ale "jak będzie bardzo boleć proszę zażyć nospę" to chyba każda usłyszała od swojego gina - więc raczej jest bezpieczna.
Ilona1990 ponoć między 4 a 6 mm jest ok, ale jego grubość zalezy też od dnia cyklu. Co ci gin powiedział?
kłaczek no i Zimorodek można powiedziedzieć właścicielem wypasionej fury

Mama prawo jazdy ma - tata se wyrobi
a tak na serio wózek świetny. I wogóle widze że zakupowe szaleństwo

a pamietasz jak sie nad tym pierwszym bodziakiem długo zastanawialiście

i jak ten czas zleciał, mimo iz sie w sumie trochę dłużył przez to czekanie na ten "UK wczesny skan i te ich soon"

a kociaka mam nadzieje że Rajmunda przekonasz, może bedzie to prezencik dla Zimorodka

chociaż wiem jak dzieci potrafią zagłaskać kotka że ten pita gdzie popadnie
karolcia81 , zioła, babiana wy tam dobrze wiecie co
malwa witaj i zaglądaj cześciej, wychodzisz na "prostą " i bobosexy w planie to my z miłą chęcią ci pokibicujemy
onaxx już tyle razy ci pisałyśmy olej te babsztyle co pojęcia o bólu nie mają, jest tyle zajebistych ludzi na świecie a ty ciągle jak sadomaso narażasz się na ich niewyparzone pyski i puste łepetyny. Piesek chociaż malutki i wio na spacery, wyciszysz się, pośmiejesz z merdającego ogona i całkiem możliwe że poznasz nowych ludzi - może nawet przyjaciół ale prawdziwych a nie znajomków od 7 boleści, a może nawet tego jedynego.
I nie skumałam albo przeoczyłam o co chodzi z tymi telefonami o ex czy o tego kolege nowego i co sie wogóle dzieje poza tym iz kolejny raz udowodniłaś sobie że twoje znajome to wredne baby?
no poczytałam poczytałam widze że spięcia były u copo niektórych oby dzis było lepiej, babianko mam nadzieję że wasza rocznica będzie taka wspaniała że z przyjemnością będziecie ją wspominac przez lata.
pozdrawiam papa