Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niby nic strasznego, ale gdybys tak intensywnie krwawiła jeszcze jutro, poszlabym na wszelki wypadek jutro do ginaDziewczynki przepraszam, że ja dzisiaj tak tylko o sobie ale martwię się bardzo a już wam mówię dlaczego. Dzisiaj mam 3 dzień @, który zawsze początkował jej koniec, czyli bardzo słabe krwawienie i zero bólu. A dzisiaj rano miałam silne skurcze, a po niech zaczęło lecieć jak z kranu, a jak poszłam do toalety to na papierze był wielki skrzep. Zdarzają mi się czasami malutkie skrzepy, ale ten był wielki. Jak myślicie co to mogło być??? Czy to normalne??? Cały dzień o tym myślę.
Domyślam się, że ktos bardzo ci bliski odebrał sobie życie...Dziewczyny ja mam dzis cholernie zly dzien. Jest mi smutno, dobija mnie nieodwracalnosc zdarzen, decyzji na ktora nie mialam wplywu, ale ktora odebrala ojca malej dziewczynce i zabrala sposrod nas dobrego czlowieka. Tak niewiele czasem trzeba, zeby w czlowieku pekla nic, zeby zapomnial ze jednak jest potrzebny, ze jest kochany, ze nie wolno mu wybierac ostatecznych wyjsc...
As, gratuluje. Piekny poczatgek nowego zycia.
Dziewczyny ja mam dzis cholernie zly dzien. Jest mi smutno, dobija mnie nieodwracalnosc zdarzen, decyzji na ktora nie mialam wplywu, ale ktora odebrala ojca malej dziewczynce i zabrala sposrod nas dobrego czlowieka. Tak niewiele czasem trzeba, zeby w czlowieku pekla nic, zeby zapomnial ze jednak jest potrzebny, ze jest kochany, ze nie wolno mu wybierac ostatecznych wyjsc...