reklama
Lena2405
Fanka BB :)
Światełka dla Naszych Aniołków
[*]
[*]
z okazji dnia dziecka utraconego ;-( to nigdy nie przestanie boleć ;-(
[*]
[*]
z okazji dnia dziecka utraconego ;-( to nigdy nie przestanie boleć ;-(
Witajcie babeczki.
Od wczoraj syn okupuje mi kompa ,bo ma nową gę Lego i nie ma zmiłuj...

Nie przekonasz.
Pewnie zajrzę dopiero za jakiś czas tzn jak młody kolejny etap gry przejdzie ,bo tylko wtedy można ją wyłączyć ,żeby się nie pokasowało.

Też wymyślili.
Chyba specjalnie ,żebym przed kompem nie siedziała.

Od wczoraj syn okupuje mi kompa ,bo ma nową gę Lego i nie ma zmiłuj...

Nie przekonasz.
Pewnie zajrzę dopiero za jakiś czas tzn jak młody kolejny etap gry przejdzie ,bo tylko wtedy można ją wyłączyć ,żeby się nie pokasowało.

Też wymyślili.
Chyba specjalnie ,żebym przed kompem nie siedziała.

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
dla mnie to juz w ogóle masakra tez pazdziernik, nie dość ze dziś dzien dziecka utraconego, to równo 7 miesięcy temu dowiedziałam sie ze serduszko mojego robaczka nie bije, a za 2 dni miałam termin porodu :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(cholernie mi źle !!!!!!!!!!
Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie !!!!!!!!!!!
Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie !!!!!!!!!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Ilonko jak to miałaś za dwa dni termin porodu?
Mart81
Fanka BB :)
[SUB]kochane, strasznie długo sie nie odzywalam, ale mialam taki sajgon ze szok. przeprowadzilismy sie do wymarzonego domu pod miastem. w zwiazku z tym wszystko oczywiscie zalatwialam ja. dokumenty, negocjscje, łagodzenie afer, sprzedaż mieszkania, planowanie przeprowadzki, pakowanie, malowanie własnoręcznie nowego domu, sprzątanie w nim, przygotowanie mieszkania do sprzedaży, spakowanie 35 kartonów i 20 worków próżniowych, przeprowadzenie sie itd. jestem wykończona ale bardzo szczęśliwa. oczywiscie dziekuje opatrznosci ze nie bylam teraz w ostatnich tygodniach w ciazy, bo byl to okres strasznych stresow i wysilku, niewyspania itd. nawet cykl mi sie wydłużył od stresów. okres dostalam dopiero wczoraj po 38 dniach. jeszcze moj ukochany wyjechal i musialam sama zorganizowac drewno opalowe i tachalam je taczkami dzisiaj przez pol dnia, zeby nie marznac w nocy. no ale teraz mam nadzieje sie wyluzujemy i zaczniemy dzialac. a jestem dobrej mysli bo w tym domu jest chyba jakas dobra aura - poprzedni właściciele mają 5 dzieci, a dzisiaj spotkalam ludzi ktorzy wynajmowali ten dom przez3 lata i w tym czasie urodzila 2 z ich 4 dzieci :-).
oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic kilkuset stron ktore tu powstaly widze natomiast ze brzuchy sie trzymaja :-). i to najwazniejsze. mysle o naszym forum i o Was czesto. tylko nawet nie mam jeszcze internetu i pisze z telefonu a tu otwarcie kazdej strony to 5 minut, bo jestemmteraz leśnym ludkiem i słaby tu zasięg. caluje cieplo i trzymam nadal mocno kciuki za wszystkie poczęte dzidziusie. buziaki[/SUB]
oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic kilkuset stron ktore tu powstaly widze natomiast ze brzuchy sie trzymaja :-). i to najwazniejsze. mysle o naszym forum i o Was czesto. tylko nawet nie mam jeszcze internetu i pisze z telefonu a tu otwarcie kazdej strony to 5 minut, bo jestemmteraz leśnym ludkiem i słaby tu zasięg. caluje cieplo i trzymam nadal mocno kciuki za wszystkie poczęte dzidziusie. buziaki[/SUB]
W związku z tym ,że po porannych zakupach na bazarku i przyniesieniu toreb do domu zaczął mnie boleć brzuch ,a potem pojawiło się plamienie to wylądowałam w łózku.
Brzuch nieco mniej boli ,a efektem leżenia jest taka pszczółka.
Brzuch nieco mniej boli ,a efektem leżenia jest taka pszczółka.
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Gosiulek- no jakbym nie poroniła w marcu to teraz bym rodziła juz, wiem ze daty porodu sie zmieniają ale mnie tak wychodziło z okresu i nawet z usg !! szkoda ze sie nie przekonałam, moze teraz bym miała juz swojego maluszka przy sobie !!!!!!
As odpoczywaj , śliczna pszczółka , ja nie mam takich zdolności , a szkoda
As odpoczywaj , śliczna pszczółka , ja nie mam takich zdolności , a szkoda