Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet nie wiesz jak się cieszę! Gratuluję i wierzę, że będzie dobrze! Ale mialas przeczucie z tymi antybiotykami!Dziewczynki kochane, wstałam rano, nasikałam. I SĄ DWIE KRESKI!!!! AAAAaaaaaaaaaaaaa.
druga narazie blada, bledsza od tamtej, ale to chyba normalne skoro dopiero termin @.
I następna!!!:-):-):-)Moje kochane dziewczyny,nie wiem czy jeszcze mnie kojarzycie,bo ostatnio trochu podglądaczką byłam i mało się udzielałam.Chcę Was gorąco prosić i modlitwę i mocne trzymanie kciukasów....otóż 2 dni przed @ pojawiły się dwie magiczne kreseczki na teście)))))))))Jestem roztrzęsiona i powoli dochodzę do siebie. Musiałam się z Wami podzielić tą wiadomością,bo dzięki Wam podniosłam się wtedy kiedy ciorałąm twarzą po betonie z rozpaczy. Proszę o wsparcie,buziaki AGA