gosiulek73
mama K&K&A
Na pneumokoki był szczepiony.
Gronkowca ja też mam.
Gronkowca ja też mam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj kochana ...Mam pytanie - mam nadzieję że ktoś mi odpowie - czy jesli biorę duphaston na wyregulowanie cyklu( od 20 dc do 25) a owulację miałam w zeszłym cyklu 21 dc (robiłąm test i nie przerwałam brania) to mogłam zahamować owulację??? Było przytulanko w owulację a ja nie jestem w ciąży - strasznie mnie to męczy bo w tym cyklu nie chciałabym tego błędu powtórzyć - jak myślicie, co mam robić?? W ogóle jest jeszcze taka ewentualność że niby dojrzewa pęcherzyk ale nie pęka - wtedy chyba muszę brać coś na 1 fazę cyklu??? Lekarz kazał mi czekać pół roku, ale ja chyba zwariuję od czekania!!!!
niby w tej co mnie boli cos tam jest cos wyczuwam ale co???? nie wiem...w prawej tego nie ma...:-( martwi mnie to,bo dopiero wczoraj to zauwazyłam wczesniej nie...czy to moga byc powiekszone wezły np??? ale jesli tak to od czego??? chora nie jestem...zastanawiam sie czy to nie przez ta cytomegalie,bo wiem,ze wezly sa powiekszone,ale czy nie powinny byc np od samego poczatq choroby???? kurcze nie daje mi to spokoju...jutro ide do ginki jak sie dostane oczywiscie...