• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane moje laseczki ja już po....jest piękny pęcherzyk na 10 mm z ciałkiem żółtym w środku:)))))))serduszka jeszcze nie było widać ale lekarz zapewnial,że wszystko jest wporządku i za tydzień 28 idę na usg serduszkowe:)))Pół tony na sercu lżej,drugie pół jak za tydzień będzie u mojego dzwoneczka śliczne serduszko...kochane dziękuję za wsparcie i kciukasy,ale nie puszczajcie do 28.12-buziaczki:*******
As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to dla Ciebie i wielki buziak:*
Ilonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz kochana,ja wierzę,że pika tam już śliczna pikaweczka:*
Co ja bym bez Was zrobiła:)))

reklama
Marta miałaś dziś stresa ale na szczęscie wszystko dobrze :-), oby tak dalej
Agniesia gratuluje pięknego pęcherzyka i trzymam kciuki za serduszko :-)
Ilonka wierzę że będzie serduszko, i trzymam bardzoo mocno kciuki, oby wszystko było o.k
As kciuki zaciśnięte &&&&&&&, moze dowiesz sie już jaka płeć :-)
Gosiulek Kacperek wychoruje sie już chyba za wszytkie czasy, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
prija0 każdy z nas miał takie momenty że myśłał że nie zobaczy już swojego maleństwa a jednak sie udaje, jest tu nas dużo, które już to udowodniły. każda z nas zasługuje na to szczęscie. uwierz a napewno sie uda :-)
Kłaczku nie no poczekaj jeszcze, powiedz Karolkowi że chociaż do Nowego Roku niech posiedzi w brzusiu.

Już jurto wizyta na USG, ciekawe co zobaczę, trochę sie boję bo jakoś zadnych objawów nie mam poza bolącymi piersiami i mdłościami czasami, zadnego witania sie z kibelkiem, itp. proszę o kciuki jutro ok. 10
A tak poza tym powoli czas mija, przygotowania świąteczne, a od czwartku biorę sie już za pichcenie w kuchni.
Trzymajcie sie kobitki, pozdrwaiam

KOBIETKI MAM DZIECIĄTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NADAL NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!
NO I LEKARZ ZMIERZYŁ TYLKO PĘCHERZYK MA PONAD 23 mm , dzidzi mi nie wymierzył, ale SERDUSZKO PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.08 2012 TERMIN PORODU WEDŁUG OM
MAM KARTĘ CIĄŻY :-D
ufffffffffff ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane moje laseczki ja już po....jest piękny pęcherzyk na 10 mm z ciałkiem żółtym w środku:)))))))serduszka jeszcze nie było widać ale lekarz zapewnial,że wszystko jest wporządku i za tydzień 28 idę na usg serduszkowe:)))Pół tony na sercu lżej,drugie pół jak za tydzień będzie u mojego dzwoneczka śliczne serduszko...kochane dziękuję za wsparcie i kciukasy,ale nie puszczajcie do 28.12-buziaczki:*******
As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to dla Ciebie i wielki buziak:*
Ilonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz kochana,ja wierzę,że pika tam już śliczna pikaweczka:*
Co ja bym bez Was zrobiła:)))
SUPER !!!!!
BEREK !!!!
A nie mówiłam ,że będzie dobrze .:tak::tak:
Właśnie wróciłam z wigilii fundacyjnej .
Już miałam się szykować do wyjazdu do kliniki.
Telefon od nich .
Wizyta przesunięta na 21 .
Mój lekarz dopiero zaczyna ostatnie CC :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tam CC to nawet w środku nocy robią .:szok::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Proszę o trzymanie kciuk,ów po 21 :tak::tak:

Ostatnia edycja:
KOBIETKI MAM DZIECIĄTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NADAL NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!
NO I LEKARZ ZMIERZYŁ TYLKO PĘCHERZYK MA PONAD 23 mm , dzidzi mi nie wymierzył, ale SERDUSZKO PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.08 2012 TERMIN PORODU WEDŁUG OM
MAM KARTĘ CIĄŻY :-D
ufffffffffff ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ cudnie !!!!
Ostatni BEREK :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agniesia, Ilona super, tak się cieszę!!! wiedziałam, że dzisiaj jest dobry dzień. Moja przyjaciólka dzisiaj miała USG 12tc, przezierność itd, wszystko prawidłowo. Tak się cieszę z Wami, i sama się cieszę że u mnie jest ok. Aż mi się łzy cisną do oczu. Głupia ja.

Kasia trzymam kciuki &&&&& będzie dobrze, Napewno.

Witam dziewczyny
Witam nowe Aniolkowe mamy,dla Waszych Aniolkow(*)

A u mnie nie najlepiej,samopoczucie do bani,mysle o tej prolaktynie,jestem nerwus,ale nie myslalam nigdy ,ze az tak to sie objawia,lekarz kazal sie wstrzymac ze staraniami,nadal mam brac tabletki anty przez 2-3 miesiace a potem kolejne na ta cholerna prolaktyne i kolejne kilka miesiecy w plecy,a ja juz nie mam duzo czasu,nie jestem najmlodsza,boje sie,ze nigdy nie zostane mama.W dodatku za dzien,dwa dostane @ i jestem taka rozdrazniona,ze nawet moj Bogu ducha winny maz boi sie do mnie odezwac.Chce mi sie ryczec,a tu jeszcze Swieta,prezenty,gotowanie,nie wiem jak to ogarne.:-(

reklama
Ilonka i jak mogłaś nie wierzy w swoją dzidzię no wiesz co :-) GRATULUJE super
Gosiulek dziekuję, wiem kochana
Marta ja wierzę w to, że będzie dobrze, musi :tak:dzidzia jest silna
As trzymam &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry