reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
IZW gratuluję

ja też sikałam ale u mnie nic...:-
-
-(

ja też sikałam ale u mnie nic...:-
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Karlajed i Agnieszka116 łączymy się z Wami w bólu. Tu każda z nas przeżyła to samo ;( Niestety ;( Ja jak już wcześniej mówiłam jestem przerażona skalą poronień. W szpitalu mówili mi, że w dzisiejszych czasach tylko jedna na cztery ciążę kończy się szczęśliwym zakończeniem
Straszne to jest
Każda z nas musi wypłakać swoje, będzie lżej, ale nigdy nie zapomnimy straty własnego dziecka!!!
IZW-ogromne gratulacje!!! Oby Kruszynka mieszkająca u Ciebie w brzuszku za niecałe 9 miesięcy ujawniła się na naszym forum! Zdrówka!!!!!!!
Wczoraj miałam znowu fazę wielkiego szlochu
Nie radzę sobie z emocjami, które we mnie są
Łzy przynoszą mi ukojenie... to nic że na chwilę ale jednak to jakiś sposób 
Straszne to jest
Każda z nas musi wypłakać swoje, będzie lżej, ale nigdy nie zapomnimy straty własnego dziecka!!!IZW-ogromne gratulacje!!! Oby Kruszynka mieszkająca u Ciebie w brzuszku za niecałe 9 miesięcy ujawniła się na naszym forum! Zdrówka!!!!!!!
Wczoraj miałam znowu fazę wielkiego szlochu
Nie radzę sobie z emocjami, które we mnie są
Łzy przynoszą mi ukojenie... to nic że na chwilę ale jednak to jakiś sposób 
Agnieszka witam przykro mi bardzo trzymaj sie przytulam
Ja czekam na pierwsza @ po poronieniu mam nadzieje ze niedlugo przylezie i bedzie mozna cos dzialac;-)zobacze jeszcze co lekarz powie ale chyba odczekamy jakies 2-3 cykle sama nie wiem
IZW najszczersze gratulacje zycze duzo spokoju i duzo spokoju i moze jeszcze duzo spokoju;-)
dziewczyny mnie dzisiaj dopadlo....po 4 rano jak J wyszedl do pracy i zostalam sama lezac w lozku ukladajac sie do snu pod ciepla kolderka wszystko wrocilo!!!!Szpital ludzie uczucia bol moj J maja mama zabieg i na koniec ogromna pustka....poryczalam sie i nie moglam uspokoic:-(I tak sobie pomyslalam ze to wlasnie moj maz jest ta sila ktora pozwolila mi to przezyc bez niego nie dalabym rady, gdybym byla sama nie wiem jakby sie potoczylo
na szczescie mam u boku wspanialego faceta i razem jestesmy nie do zdarcia:-)mam nadzieje ze Wy tez macie wspanialych i kochajacych facetow:-)
Ja czekam na pierwsza @ po poronieniu mam nadzieje ze niedlugo przylezie i bedzie mozna cos dzialac;-)zobacze jeszcze co lekarz powie ale chyba odczekamy jakies 2-3 cykle sama nie wiem

IZW najszczersze gratulacje zycze duzo spokoju i duzo spokoju i moze jeszcze duzo spokoju;-)
dziewczyny mnie dzisiaj dopadlo....po 4 rano jak J wyszedl do pracy i zostalam sama lezac w lozku ukladajac sie do snu pod ciepla kolderka wszystko wrocilo!!!!Szpital ludzie uczucia bol moj J maja mama zabieg i na koniec ogromna pustka....poryczalam sie i nie moglam uspokoic:-(I tak sobie pomyslalam ze to wlasnie moj maz jest ta sila ktora pozwolila mi to przezyc bez niego nie dalabym rady, gdybym byla sama nie wiem jakby sie potoczylo
na szczescie mam u boku wspanialego faceta i razem jestesmy nie do zdarcia:-)mam nadzieje ze Wy tez macie wspanialych i kochajacych facetow:-)Mamma mia babolki ile naprodukowalyscie!!!! Pol dnia mnie nie bylo, a 40 min czytania
!!!
Witam nowe mamusie aniolkowe Karlajed i Agnieszka. Bardzo, bardzo mi przykro:-(
Faktycznie cos w tym jest, ze dziewczyny przybywaja falowo, pamietasz Emka, my tez razem.
Karola skup sie i mysl pozytywnie, bedzie dobrze!!! Ciesze sie, ze wizyta przebiegla dobrze.
IZW jaka wiadomosc!!! Super!!!! Gratulki!!!
Angel dobra jest taka masc z kalendula, ale nie wiem czy ja znajdziesz w PL, ale zapytac zawsze warto.
W nowym mieszkanku super!!! Do super-szczescia potrzeba nam tylko troche spokoju czyli czekamu kiedy wreszcie ta sprawa z adwokatem sie skonczy, bo nas to stresuje. Dla niewtajemniczonych to taka glupia sprawa, ze chcielismy kupic mieszkanie, w ktorym okazalo sie, sa zmiany nienaniesione na plany i wycofalismy sie. Niestety wczesniej dalismy im czek zabezpieczajacy, ktorego nie chcieli nam oddac i z tym poszlismy do adwokata. Teraz sa problemy, bo oni szukaja jak nam zrobic ziaziu, pytaja o odszkodowanie i takie tam hece. Nie maja racji, bo wycofalismy po ustalonym wczesniej terminie, do ktorego mieli naprawic wszystkie niedociaglosci. Ale to zli ludzie sa i nam robia stresy.
Zjolka to razem z Klaczkiem sikacie
!!!Witam nowe mamusie aniolkowe Karlajed i Agnieszka. Bardzo, bardzo mi przykro:-(
Faktycznie cos w tym jest, ze dziewczyny przybywaja falowo, pamietasz Emka, my tez razem.
Karola skup sie i mysl pozytywnie, bedzie dobrze!!! Ciesze sie, ze wizyta przebiegla dobrze.
IZW jaka wiadomosc!!! Super!!!! Gratulki!!!
Angel dobra jest taka masc z kalendula, ale nie wiem czy ja znajdziesz w PL, ale zapytac zawsze warto.
W nowym mieszkanku super!!! Do super-szczescia potrzeba nam tylko troche spokoju czyli czekamu kiedy wreszcie ta sprawa z adwokatem sie skonczy, bo nas to stresuje. Dla niewtajemniczonych to taka glupia sprawa, ze chcielismy kupic mieszkanie, w ktorym okazalo sie, sa zmiany nienaniesione na plany i wycofalismy sie. Niestety wczesniej dalismy im czek zabezpieczajacy, ktorego nie chcieli nam oddac i z tym poszlismy do adwokata. Teraz sa problemy, bo oni szukaja jak nam zrobic ziaziu, pytaja o odszkodowanie i takie tam hece. Nie maja racji, bo wycofalismy po ustalonym wczesniej terminie, do ktorego mieli naprawic wszystkie niedociaglosci. Ale to zli ludzie sa i nam robia stresy.
Zjolka to razem z Klaczkiem sikacie

Ostatnia edycja:
reklama
emka01
Szczęśliwa mama:)
IZW gratulacje
)))
Agnieszka bardzo mi przykro
(( Światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Gatto pamietam pamietam
dlatego mam taki sentyment do Ciebie