emka01
Szczęśliwa mama:)
Cześć dziewczynki
Co porabiacie w ten pochmurny dzień? Mnie coś mózg zaczął pobolewać...czas na sikowatą kawę z mlekiem hehe Nie piję mocnej bo bym tydzień nie spała
Na imprezach rodzinnych zawsze się ze mnie śmieją,że piję napój mleczny
A tak poza tym to czytam Was codziennie...ale mam ostatnio jakiegoś doła
Dociera do mnie to,że byłabym już w 30 tc,że tak mało barkowało...podejrzewam,że w połowie maja miałabym już córki obok w pokoju...Kur... z tego wszystkiego przez 2 miechy przytyłam chyba z 5 kg,ale non stop jem słodkie i nie mogę przestać
Wazę teraz o 1,5 kg więcej niż w 22 tc...
No to sobie pomarudziłam...
Dziewczyny wiem,że nie piszę do Was z osobna,ale czytam co tam u Was
Za te starające się bardzo mocno trzymam kciuki
Za te zaciążone również bardzo bardzo bardzo mocno i życzę nuuuudnej ciąży
)) Z mamusiami Aniołków łączę się w bólu,kochane słońce jeszcze dla nas zaświeci,a stracone maleństwa zawsze będą z nami,w naszym serduchcach
))
Przytulam Was wszystkie i całuję,bo taka uczuciowa kobita ze mnie
)))
A tak poza tym to czytam Was codziennie...ale mam ostatnio jakiegoś doła
No to sobie pomarudziłam...
Dziewczyny wiem,że nie piszę do Was z osobna,ale czytam co tam u Was
Przytulam Was wszystkie i całuję,bo taka uczuciowa kobita ze mnie
Ostatnia edycja:

, ale od kilku dni marudzę mężowi, że chcę ptasie mleczko albo podobną grzeszną słodkość
i nic nie kupiłam, a że mam twaróg w wiaderku, puszkę masy makowej i brzoskwinie w puszce to już dosyć miauczenia o słodkościach, pora je zrobić i się w nie wgryźć
, a co tam :-)

my wlasnie wrocilismy z obiadku u tesciow,ale jakos dzis sobie nie pojadlam,bo bylo mi nie dobrze oczywiscie
spac mi sie chce okrutnie i chyba zaraz pojde sie zdrzemnac dopoki mama z siorka nie przyjda...zauwazylam,ze sennsosc ostatnio bardzo mi sie nasilila...kwiatuszku piszesz ze nadzieja matka głupich...ale kazda matka kocha swoje dzieci;-) kto pytał czy cos przytyłam przez to,ze haftuje????? najpierw schudłam 6kg teraz powoli nadrabiam 2kg nadrobiłam...ogolnie waze 53,3...a przed ciaza wazylam 56kg...plentiude...przeczytalam o tych lekach to az mnie zmroziło...ale z jednej strony twoj lekarz wie co robi...bez przyczyny nie stosowalby tylu lekow.moze nadejdzie taki dzien ze to wszystko sie unormuje...siły do walki...wazne,ze nadzieja jest...