• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilii - a tak naprawdę co ma być, to będzie. Bo ja już też w taką ciążę niemożliwą raz zaszłam, nie myśląc o niej wcale ale niestety skończyło się, jak u ciebie. Nie myśleć się raczej nie da ale jak teraz nic nie wyjdzie, to przede mną takie wyzwania teraz, że nie będę sobie miała czasu głowy ciążą zawracać i może akurat.

Elka - to może na dalszych 6 inna chętna się znajdzie, bo ja zamierzam tym razem tą ciążę pomyślnie zakończyć. Chociaż w kosmos to niegłupi pomysł :-)

reklama
Halo bebory!!!!!
zjolka czytalam ze nie masz plamien a wiesz co to oznacza ?ze szanse sa coraz wieksze, a moje kciuki juz mam blazy od trzymania

Gatto a gdzie przylatujesz?o miejscowosc mi chodzi

"Patrzysz gdzieś tam w dal
I jesteś nieobecna
W swoim świecie sobie śnisz
W oczach widzę strach
Przykryty łzami z lekka
Nie bój się, zaśpiewam ci, że:

Jest taki dzień
I każdy tak ma
Że czasem jest źle
Że jakoś nie tak
A potem jest noc
I znowu jest dzień
I uwierz mi, że
Uśmiechniesz znów się"
:)

Dziewczyny nie wiem jakim cudem ta psycha ma na nas taki ogromny wplyw...:eek:zeby to bylo takie proste nie myslec nie zastanawiac sie nie wyobrazac sobie jak by to bylo i myslec pozytywnie kiedy wydaje Ci sie ze Twoj swiat sie konczy:hmm:na szczescie dziala to tez w te dobra strone i kiedy jest Ci zle wystarczy pomyslec o czyms przyjemnym odrazu czlowiek lepiej sie czuje:-)

Witam wszystkie kobietki,
ja dziś szybciutko bo zaraz lecę do pracy, byłam u gina, pęcherzyk do pękania więc zastrzyk z pregnylu dostałam i w środę do kontroli czy pękł :-), a już myślałam, że większa dawka clo nie zadziała, a jednak i w grudniu też tak miałam, 26 dc miałam juz 2 krechy na teście :-), mam nadzieję, że cosik będzie.

Pozdrawiam wszystkie starające się i czekające na @ żeby zacząć staranka. Trzymam za wszystkie kciukaski &&&&&

Moda na Brzuszek - Strona główna
fajne warsztaty w czwartek w hotelu Angelus na Sokolskiej
jakby się któraś z Was zapisywała to proszę o wiadomość na priv, byłoby mi miło jakbyście podały mnie jako osobę od której dowiedziałyście się o tych warsztatach ;)

w innych miastach też będą te warsztaty więc zerknijcie na stronkę

Ja tam zawsze mam lepszy humor, jak my tu sobie dowcipkujemy :-D. Wiem, ze nie zawsze jest na to czas ale lubię i nic na to nie poradzę. Wtedy oglądam świat z innej perspektywy. Śmiech, to rzeczywiście zdrowie :tak:

Do_ti - może być ciekawie, ale ja odpadam. Co z tego, ze chcę być modna, jak jeszcze nie jestem? Nie chce się dodatkowo nakręcać.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie w Genomie przyjmował dr Cnota i mimo strasznych okoliczności bardzo miło go wspominam, ale mam nadzieję że ta ciąża bedzie bezproblemowa i będę tam tylko sporadycznie na ewentualnych kontolach.
Narazie obmysliłam że do mojego ginka wybiorę się w przyszłym tygodniu z nadzieją że już będzie biło serduszko, bo dłuższego czekania nie wytrzymam.
Powiem szczerze że już zaczełam panikować że te moje kreski nie tak czerwone jakbym chciała, no ten pierwszy test 27dc to wiadomo ale ten z dzis rana miałam nadzieję że testowa będzie taka jak kontrolna a jednak jest o kilka tonów jaśniejsza. Potem sobie myslę zbieram sie i lecę zrobić se betkę a po drodze kupię kolejny test.
Zrobiłam se mietkę z meliską siadłam przy oknie i patrzac na ten deszcz ... zmokłabym jak szczur .. pewnie bym sie przeziębiła... gdzie moje opanowanie, zdrowy rozsądek i spokój, który sobie objecywałam?
Zamiast odpoczywać siedzę przy kompie i przeglądam "brzuszkowe" fora, poradniki dla ciężarnych itp, w sumie nie wiem po co wszedzie o 5-7 tygodniu pisze to samo, zresztą to nie mój pierwszy raz a jednak sie stresuję i ekscytuję jak nowicjuszka. I powiedziałam sobie STOP! musze się wyciszyć i totalnie zrelaksować i czekać... i tak zrobię, mam nadzieję, że dotrzymam słowa.

Emy mna szarpią tak skrajne emocje że czuje się jak szalona - dzieki za wszystkie ciepłe słowa :D
Co do Babianki to pewnie i tak to przeczyta bo z tego co mi pisze na priwach znaczy że śledzi forum z moimi sprawami jest na bierząco a wszyscy widza jak mało zaglądam.
Także Babianko jak to przeczytasz to sie odezwij i napisz dziewczynom co u ciebie :D albo cokolwiek nawet o tej brzydkiej pogodzie :D

Zioła &&& zajrzę w piatek i mam nadzieje ci gratulować (taką se odgórną dyspenzę dałam :D na ciążowe stronki) hehe to ostatnia szansa na dzieciaki z tego samego rocznika :D więc wiesz ;p ja mam termin na koniec świata
I juz dwa razy ta data uratował mnie w ten weekend przed kłamstwem i udawniem głupa "A wy kiedy" - tradycyjne pytanie na imprezach rodzinnych " Mam nadzieję, że urodzę przed końcem świata"
Nikt nie skojarzył mojego hasła z terminem porodu na 21 grudnia, ja nie skłamałam a oni już mi nie wiercili dziury w brzuchu - bo hasełko brzmi jak delikatne daj mi święty spokój, a jak już będę mamą a ktoś bedzie miał do mnie żal "nie powiedziałaś mi" to przecież powiedziałam hehe.
Pewnie będę na tym bazować do końca 1 trymestru :D

pozdrawiam wszystkie i życze dużo zdrówka i nadzieji dla wszystkich w te deszczowe dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry