Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zjolka fajne podejscie lekarza,ze odrazu chce nad wszystkim czuwac.super.gatto ja tez bardzo lubie urzadzac mieszkanie,a co do firanek to ja wprawdzie mieszkam na 4 pietrze i przede mna od strony salonu nie ma bloku-jest biedronka,a od drugiej przedszkole,ale niskie,ale i tak mam wszedzie krotkie firanki,bo tak bez to jakos dziwnie.teraz planujemy zakup rolet do sypialni,bo jak sie dzidzia urodzi to tam bedzie miala swoj kacik razem z nami i dzis juz ustalalismy jakie meble trzeba bedzie wyniesc zeby wszystko sie zmiesciło,troszke odmalowac sufit,bo na scianach sa panele i kuchnie chcemy odremontowac,bo jest w opłakanym stanie...pomalowac sciany-wymysliłam sobie taki amarantowy kolor w kuchni,bo mam mala,ale mam 3 okna i jest bardzo jasno wiec mysle,ze bedzie ładnie.szafki sa z przed wojny,ale wiecie jak nie nasze mieszkanie to ich nie wywale i nowyc nie kupie,ale wymysliłam,ze kupimy ładna okleine pod kolor scian i szafki nabiora nowego wygladu.uswiadomiłam mezowi,ze zostaly juz niecale 4 miesiace wiec musi sie wziasc kiedys za to
i wekeend majowy tez ma taki ładny byc.Elka_30 a dopatrzyłaś się kiedyś czegoś ciekawego???
Dopiero 25 dni od zabiegu...wiem ze jeszcze jest czas ale cos mnie strzelaelka30 ile juz czekasz na @ ?
przyjelam ze @ bedzie takjakby momentem przelomowym i potem bedzie juz tylko lepiej:-)Nooooo ja przyjme wszystkie niechciane malpiszony i to za darmo i z pocalowaniem reki;-)Małpiszon ma pójść do Elki. Ona jest potrzebująca.

Angel - jak nie dostanę plamień, to w piątek testuję. U mnie plamienia niestety zawsze oznaczają nadchodzącą @. tak też było w zeszłym miesiącu, chociaż mnie małpiszon długo zwodził![]()
...ogladałam dzis pogode i mowili zeby wytrzymac do konca kwietnia,bo wlasnie pod koniec tempki maja skoczyc nawet do 27stopnii wekeend majowy tez ma taki ładny byc.

, ale ja cię chętnie wycałuję, byle byś tą cholerę sobie wzięła na najbliższe 9 miesięcy 

. W tamtym cylku współżyliśmy 2 razy z czego pierwszy był zaraz po miesiączce a drugi w dni płodne. I bardzo wielkie było moje zaskoczenie, że się udało
!!! Szkoda tylko, że tak się to skończyło...:-(co to to nie ja moge sie zaopiekowac tylko na max 3 miesiace a na pozostale 6 chetnie pomoge wyslac ja w kosmos albo jeszcze dalej:-)Elka - w sumie racja, ale ja cię chętnie wycałuję, byle byś tą cholerę sobie wzięła na najbliższe 9 miesięcy