• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zjolka ja przeciez tych kciukow jeszcze nie puscilam , trzymam za dzidzke, za prawko tez:-D, oj a ty jestes pewna ze chcesz instruktorem byc???pytam bo wiem co sie u mnie w domu dzialo jak moj jezdzil , nerwy wszystkie odreagowywal w domu...masakra jakas.
a ja tak bylam, ale w urzedzie pracy , ludzi od zaje....a po prostu, na rower ide pozniej;-)

reklama
Anulka - ja te badania robię na motor. A instruktorem mogę zostać bez obawy. Po mojej obecnej pracy nic mnie nie jest w stanie z nerwów wyprowadzić. Dodam, że pracuję z osobami niepełnosprawnymi umysłowo ale czasami wydaje mi się, ze terapii potrzebują instruktorzy, no jak babcię kocham!

Karola - mnie by też było przykro. Doskonale cię rozumiem. Trudne to wszystko i ciężko coś doradzić. Ja swoje w życiu przeszłam i nie zawsze kończyło się to różowo. Mam w końcu drugiego męża. Wiem tylko, że zawsze można wyjść na prostą i tego się trzymajmy!

Karola kochana, w tym tc co jestes to on jeszcze nie poczuje kopniaka. Mialam dokladnie ta sama sytuacje, ze ja czulam wyraznie a M twierdzil, ze nic nie czul. Wyluzuj i nie naciskaj, on tez przezywa swoje obawy i jak na faceta przystalo nie mowi o nich... ten typ tak ma ;-) w sumie za kilka tyg beda ruchy juz widoczne golym okiem to mu pokarzesz ;-) idz do mezulka i dajcie sobie buziaka na zgode... pamietaj, ze hormony robia swoje i to Ty inaczej go odbierasz :-D ale to normalne :-D w koncu nie na darmo sie mowi "ze ma ktos humorki jak baba w ciazy" :-D

Ostatnia edycja:
Zjola Czytalam ze pisalas o pierwszej pomocy, no coz ja uwazam ze kazdy powinien tak wlasnie sie uczyc a znam wykladowcow ze tylko srutu tutu , teoria , bez praktyki a jak cos sie stanie to nie maja ludziska pojecia co to pozycja boczna. Pozycja boczna hmmm tez dobra...:-D
Kciukasy wiec za badania !ale biodro jakos sie ma do tego???

widze ze tutaj same niepalace, chcace nie palic hmmm...bravo!
myszka hej!a ty czemu wrocilas do palenia???bo rozumie ze to twoja 2 proba tak??

Ostatnia edycja:
Diana przykro mi bardzo. Przytulam...

Mysza ja myślę, że ta pustka na zawsze zamieszkała w kawałku mego serca.

Angel ja się muszę pilnować jak mój M jest, bo smęci, ale jak go nie mam to kicam, sprzątam, gotuję... tylko, że potem padam

Dulano
przykro mi kolejna mamo Aniołka

Izula nie miej sobie za złe, musisz się trochę odciąć od tego, odpocząć, spojrzeć z innej perspektywy, wypocząć... Ja pamiętam, że jak wylądowałam w szpitalu to zabrało połowę mojego urlopu i od razu musiałam iść do pracy, a wolałabym właśnie wtedy uciec gdzieś, wyjechać na urlop...

Aniii czemu musisz??? Ja powiedziałam dopiero w 4 miesiącu. Życzę słodkich snów i rozdmu****ę Twoje koszmary...

Jakbym miała autko to może zastanowiłabym się nad prawkiem, ale nie mamy :)

Kobitki idę na spacerek
a Wam życzę pięknego popołudnia i wieczorku
żadnych nerwów, stresów, kłótni...
Przyklejamy uśmiech nr 5 i śpiewamy pięknie żyć tarira, pięknie żyć...

Możecie jeszcze przespacerować się do luster zobaczyć jakie jesteście PIĘKNE!!!!!

reklama
Anulka- dzięki za burę i kciuki :)
Angel - ja nie wstawiam suwaczka do puki nie wytrzymam miesiąca bo się boję ,że znowu polegnę no i net mi słabo chodzi to suwaka nie wstawię , no ja już wyćmochałam ostatniego teraz będę twarda.
Podjadłam z M teraz pora na siestę poobiednią.

Pozdrawiam i przepraszam ,że nie doczytuję ,ale u mnie tragedia z netem jak mi się strona załaduje to jest cud ,ale 21ego się poprawi prędkość także będę na bieżąco już wtedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry