Karola no co Ty nawet tak nie pomyslalam, mam nadzieje ze Ty nie pomyslalas ze ja moglam tak pomyslec

nie oszukujmy sie w dzisiejszych czasach oszczednosc jest na porzadku dziennym trzeba kase ogladac ze wszystkich stron zanim sie wyda i to nic zlego jesli sie da zaoszczedzic to czemu nie;-)ale mysle ze Twoj M zmieni zdanie w trakcie
hehehe nio czyli oki
duncus ja tez to ogladałam wtedy,bo ja generalnie lubie ten program i bardze czesto ogladam.cos slyszlalam o tych pieluchach i nawet gdzies czytałam...ale jest ich tyle,ze juz sie zgubiłam...co do licznikow to wiem,ze pralka zre prad i wode-nasza szczegolnie jest jakas malo oszczedna nawet moj maz sie denerwuje

jest niby jeden tryb co trwa 30 minut,ale pierze tylko w 30st,a jak chce wyprac w wiekszej temp to pranie potrafi trwac ok 2h

.nio ja mysle,ze poprostu czas pokaze jak to bedzie wygladac.juz mu zapowiedzialam,ze ja nie bede miala sił na to aby byc przy dziecku i jesio pozniej w chilach wolnych obrabiac pieluchy...mała moze byc w tetrze,ale czasem,bo ubranka tez bedzie trzeba zmieniac i prac...mysle,ze on sobie to przemysli tylko musze dac mu czas.ze wszystkiem tak jest.co do ktg to powiem ci tak...ja ja czuje,czuje jak sie prezy,jak mi brzuch napina pare razy dziennie itd,ale czuje mało kopniec,takich typowych ruchow.jedni mi mowia,ze ona jest jesio za malutka i ma tam poprostu duzo miejsca,bo ja jestem szczupła i na takie konkretne kopniecia przyjdzie jeszcze czas...ja sie bede zawsze denerwowac obojetnie czego to bedzie dotyczyc itd,ale moj maz mnie uspokaja zebym za bardzo nie panikowala tylko poczekała do srody na wizyte skoro mnie nic nie boli itd,bo skoro 1,5tyg temu bylo usg i mała była,ruszała sie itd to znaczy,ze jest oki...tylko,ze ja nie wiem ale mysle,ze wczesniej czesciej ja czułam...takie mam wrazenie...zaczynam juz swrowac...

byłas w radio??? a na jaki temat był z toba wywiad jesli mozna wiedziec??? kurcze chyba musisz zrobic tak jak piszesz,przestac myslec,ale to wcale nie jest latwe.wiem po sobie,ze jesli wlasnie o czyms staramy sie nie myslec to to wraca do nas ze zdwojona siła i nie wazne czego dotyczy...
anielkaaa to moje gratulacje:-) jestes przykładem,ze po pierwszym razie nie musi byc drugiego.ciesze sie.o i
zjolka moze brac z ciebie przyklad zeby sie nie martwic o roznice wieku.u ciebie 16 lat,a u niej tylko 12...
zjolka słyszysz???????????????????????
gatto to jest jakies rozwiazanie.dziekuje.narazie kupie takie najmniejsze biedronkowe u nas DADA podobno podroba pampersów tych orginalnych duzo osob chwali sobie,a cena smieszna.i tak zrobie zobacze jak mała w tych bedzie dawała rade
doti popieram kłaczka wlasnie tez mialam ci o tym pisac.
klaczek rewelka sa te majty

moglabys mi napisac jak one by sie w polskim jezyku nazywały fachowo??? moze bym je znalazła na allegro.to sa te pieluchy wielorazowego uzytku tak????kochana pytałam cie wczoraj o clexane czytałas moze moj post,albo pamietasz go??? jesli nie to napisze raz jesio.co do zapachu pampersow to jada chemia i to ostro.troche wkurza mnie tez smród wlasnie i przez to nie co odrzuca...