• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Klaczek jestem w szoku! Co za debil jakis?? Posadzilabym go o straty moralne!

As witaj!!! Teraz juz bedzie z gorki! Daj czasem znac o sobie i niuni!

Czesc wszystkim, ja mam lenia po urlopie i cholernie nic mi sie nie chce:-(najgorsze, ze cala masa rzeczy czeka wlasnie na mnie i nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien pracy. W Pl bylo super, na wszelki wypadek przywiozlam sobie duphaston choc nie mam pojecia jak go w razie potrzeby uzywac.Poza tym wszystko ok. Zycze wszystkim milego poczatku tygodnia:tak:

reklama
Witam poniedziałkowo :-)
Gatto duphaston stosuje się po owulacji, po 1-2 tabsy dziennie przez 12 dni. Ja zawsze po stwierdzonej owu duphaston mam na ewentualne podtrzymanie ciąży, a jak nie pękł pęcherzyk to na przyrost wyściółki macicy żeby się pięknie po tych 12 dniach złuszczyła a niepęknięte pęcherzyki się wchłonęły :tak:. Spotkałam różne opinie, że najlepiej brać go po owu bo może ją zablokować, że nie blokuje itd., więc w ramach ostrożności bierz po owu, jak nigdy nie brałaś to spróbuj na początek po 1 tabsie.

As kochana lejesz miód na nasze serca, najważniejsze, że jesteście z Karolinką w domu i wszystko się u Ciebie goi, będzie wszystko dobrze, mocno zaciskane kciuki poskutkowały :tak:
Jeszcze raz gratulki :-)

kłaczek no to masz tam niezłą jazdę, co za oszołomy, rozgarnięci jak kupa liści, brak słów :shocked2:

Ja dziś i jutro na 14 do pracy, muszę iść dziś zapisać się na poniedziałek na monitoring na 13 dc - w 10 dc zazwyczaj jest jeszcze mały pęcherzyk to w 12-14 dc są konkrety dlatego wolę iść na większy.

Pozdrawiam wszystkie kobietki : As, Gatto, zjolę, kłaczka, elkę, do_ti, aniii, karolę, emkę, enyę, martussię, kwiatuszka, kobietkę, duncus, dulano, sandy, myszkę, emy, anty, anulkę, pati.b, kahakę, angel, aniołkową.mamę, AniołkowąMamę, majrę, anielkę, czarną, lenę, gosiulka, ilonę, basię, magnolię, anisiaj, priję, martyynę, karlajed i lili :-) oraz inne kobietki niewymienione :tak:

Ostatnia edycja:
Kłaczek chodzę raz na miesiąc. Czekam na wyniki badań prób wątrobowych oraz moczy i ogólnych badań krwii. Jak cokolwiek wyjdzie źle to od razu dzwonię do mojej ginki.
Ale masz przeżycia nie zazdroszczę, jakiś koszmar. Oni są nienormalni. Mam nadzieję, że konsekwencje poniesie ten świr i że szybko ta sprawa się zakończy

As
kochana przytulam Cie i ściskam baaaaardzo mocno i serdecznie. Buziaczki dla dzielnej Mamusi i Karolinki. Teraz możesz już tylko cieszyć się swoim szczęściem :)

Gatto szybko się rozkręcisz w pracy. Chyba każdy ma lenia po przyjściu z urlopu do pracy. Na ulotce nie pisze jak go używać??? Z tego co pamiętam ja brałam 1 dziennie, a innym razem 2 :)

Dzisiaj czekam na wyniki i na prenatalne połówkowe jak na szpilkach, a to jeszcze tyle godzin ;/
a jutro po południu odbieram kolejne wyniki.

Witajcie ,nareszcie po długim czekaniu mam wynik histopatologi-jedno zdanie:
<Kosmki łożyska z cechami włóknienia zrębu>.
Teraz z wynikiem ,który nic nie wyjaśnia :crazy: do ginekologa
As gratuluję córci ,wynagrodzi wszystko to co przeszłaś :-):-)

Hejka!

Karola - coś Ci się po zajączkowało, bo mój synuś ma 20 lat a nie 12 :-D

Aniii - rada. Otwieraj sobie drugą kartę wątku i tam daj odpisz. Potem na jednej karcie czytasz a na drugiej na bieżąco odpowiadasz, inaczej musiałabyś mieć pamięć słonia :-D.

Elka - mój prawie zemdlał w gabinecie, jak usłyszał, że dziecko nie żyje. Oni też to przeżywają.

Kłączek - Jeremy jest mądry inaczej ale ja uwielbiam jego poczucie humoru :-D. Czytałaś może jego książki? Polecam, boki można zrywać!
No i dalej jestem zdziwiona :eek: patent sternika :eek::-D. A jak z lataniem u ciebie?
A ci Chińczycy, to się kwalifikują do domu wariatów :szok:

As - najważniejsze, ze już wyszłyście na prostą :tak:. Uściskaj Karolinkę :)

Plenitude - pozdrowionka :tak:

Do_ti - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki.

Sandy - ciekawe, co powie lekarz na ten wynik. Ja miałam za drugim razem zaśniad groniasty częściowy. Nie życzę :no:

Pozdrowionka dla wszystkich

Kwiatuszek23 powiedz mi - a jakie przeciwciała robiłaś???
Hey wszystkim;-) ja tylko a chwilę. Dalej nie mam neta. trzymam za wszystkie &&&& As gratuluję!!!!
A co do badań. to są: anty TPO i anty TG
Ja w czwartek będę dzwonić i umawiać sie do prywatnej kliniki w Krakowie. Może oni coś na mnie poradzą, bo coraz bardziej się załamuję. Teraz ta tarczyca i znowu odłożone starania. To nie na moje nerwy...
Pozdrawiam wszystkie gorąco:tak::tak::tak:

reklama
Sandy - u mnie też nie było takiego obrazu. Dopiero zaśniad wyszedł w wyniku histopatologicznym. Możliwe, że tak się stało, bo był częściowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry