• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gatto zazywam nospe tylko wtedy jak cos mi sie nie podoba...tak to zaleconej w dawkowaniu nie mam...wiesz nie przejmuje sie jakos bardzo tym co ona mi powiedziała-zazdrosna moze i nie jest ma pol roczna corcie,razem w szpitalu lezałysmy,ale powiedziała co wie...wiesz kazdy taki komentarz wyprowadza z rownowagi czlowiek zaczyna myslec i sie bac...bedzie dobrze mam nadzieje.aniunia popieram Ole.moja mała po czekoladzie bardziej sie rusza.a i lez jak najczesciej na lewym boku,bo przepływ krwi jest wiekszy i dzidzi moze sie wiecej ruszac.kłaczek juz sie nie moge doczekac:-) kaira24 oczywiscie,ze nie chce sie kłocic,bo nie ma o co...chodzi o to,ze generalnie w natłoku pisania-nie tylko głupotek-czasem mozna przeoczyc jakis nowy post choc to sie napewno kazdej z nas nie zdaza.chodzi o to,ze my tez a siłe nie bedziemy wyciagac od nikogo co kogo spotkało...forum jest po to zeby pisac jesli sie ma na to ochote.a sa dziewczyny ktore tylko podczytuja i nie pisza nie dlatego,ze nie chca sie wcinac w nasz super chumorystyczny watek tylko poprostu nie maja jeszcze odwagi sie tak otworzyc zeby zartowac i sie zalic.jesli kogos uraziłam to BARDZO PRZEPRASZAM.:sorry:.emka wstep twojego posta juz mnie rozsmieszył:-D:-D po wymienieniu roznych słow:-D ale masz racje...mnie tez przeraza mysl obskoczenia dwoch watkow biorac pod uwage ile piszemy,ale da sie rade:-) wg mnie jesli bedzie to watek taki jaki piszesz to bedzie lipa...niech nowe mamusie aniolkowe wiedza,ze mozna zyc dalej...ile jest tu takich dziewczyn ktore wciaz sie załamuja roznymi wiesciami,ale wracaja,bo wiedza,ze wsparcie tutaj otrzymaja bez wzgledu na to czy mamy dzien czy tydzien głupawek...

Emka jak zwykle WIELKA!!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!

Anulka, Zjola- piersi, cukinie, co kto ma:happy2:

Zjola jak robisz takie fajne buzki????:confused:

Karola ja obskakuje chyba z 6 bo se zrobilam subskrypcje czy jak to tam sie nazywa:cool:

Gatto Ty cholero heheh Zakaz o cukiniach!!! Zakaz!!! Widzimy się na odskoczni?? I mi tu o wielkości nie pisz hehe bo póki co "wielka jesteś" wydaje mi się ,że to chodzi o to,że ostatnio przytyłam heheheh Ząb mnie boli!!!!!!Mam @ .Jednym słowem - mord ;)

Karolcia mam nadzieję,że rozśmieszył tak pozytywnie,a nie,że głupek jakiś ze mnie jest:-p;-) Śmiej się śmiej,maleństwu dobrze to zrobi:)

Ostatnia edycja:
Gatto Ty cholero heheh Zakaz o cukiniach!!! Zakaz!!! Widzimy się na odskoczni?? I mi tu o wielkości nie pisz hehe bo póki co "wielka jesteś" wydaje mi się ,że to chodzi o to,że ostatnio przytyłam heheheh Ząb mnie boli!!!!!!Mam @ .Jednym słowem - mord ;)

No tak bys mi sie z tym mordem przydala!!!! mam 3 golebie obesrolki do wybicia:szok::-D

Witam

Dlugo mnie nie bylo i nie uda mi sie chyba nadrobic wszystkich stron.Ciagle brakuje czasu,albo spie,albo cos trzeba zalatwic.Sorki,ze tak wchodze w slowo,Wy takie zgrane.Wybralismy sie troche z mezem na odpoczynek,wczesniej goscie,teraz tez,prawdziwe urwanie glowy.

Wczoraj bylam na genetycznym,wszystko w porzadku,wszystkie parametry bardzo dobrze.Ale zaniepokoila mnie jedna rzecz,lekarz powiedzial,ze na tym etapie ciazy (12t. 4d.) zoladek powinien byc juz wypelniony a moja dzidzia ma pusty,tydzien temu inny lekarz powiedzial to samo.Niby jest jeszcze czas na to aby sie wypelnil,ale ja juz sie boje,ze cos jest lub bedzie nie tak.Czy moze ktoras z Was spotkala sie z czyms takim?Szukalam cos wiecej w internecie,ale praktycznie nic nie ma.Prosze napiszcie jezeli cos wiecie.

A ja postaram sie doczytac posty.

Pozdrawiam cieplo

reklama
hona - fajnie, że napisałaś, myślałam o Tobie ostatnio. z żołądkiem to Ci nie pomogę, bo nigdy o tym nie słyszałam i nie mam doświadczenia w temacie, ale skoro lekarz powiedział że powinien być a nie że już musi, to może postaraj się jeszcze bardzo nie martwić? wiem, że to łatwo powiedzieć, ale nie takie cuda się tu zdarzały. trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo i dawaj znać na bieżąco co i jak, wierzę że będzie wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry